Ha šteta...Nekak sam se na njih navikao, no zbog toga kakav su klub postali više ne bum prolio suzu za njima. Otkad su odlučili živjet "od svojih novaca", kaj se mene tiće mogu propast.
Više će me mučit kaj će Hannover sa svojim ŠPEK stadionom ispast.
No najveći problem je što se u zadnje vrijeme jako puno gnoja u BUNDESLIGI nakotilo i što se svake godine u zadnje vrijeme neki gnoj natječe u BUNDESLIGI.
Nikako da nam se 1860 vrati ili da se Kaiser stabilizira. Uglavnom nemojte mi ova govna sa stadionima po 15 iljada ljudi puštat u ligu. Tu moraju bit đubrat sa po 40-50 iljada!

Što se tiće gnoja da malo pojasnim - Pri tom mislim na razne inglostadte, Darmstade, Padenborne, Braunschwige - jako puno onih koji sa svojim imenom instantno unište reputaciju BUNDESLIGI.
No ako malo bolje pogledamo, ruku na srce izuzev Inglostadta i Darmstadta nemaš koga z guštom izbacit iz lige.
Ajmo predpostavit da njih dva izlete i onda recimo ubaciš Nurnberg i RB Leipzig - u tom slučaju bili bi ti žao da bilo ko ispadne iz lige.
NE znam dal bi navijao da ispadnu stare mušterije tipa Hannover ili Eintrach ili pak minijature poput Mainza i Augsburga...