anton 1983 napisao:Schweiss dreck!Šteta kaj je KDB takav i kaj mu se žuri sa transferom, ali nemoralne ponude se ne smiju odbijati, ipak Wolfsburg nije Bayern. 1 - 1 kann man KDB nicht erstezen bum slušo jako dugo i onda bu doletio geverplihtung. Samo se nadam u tom slučaju da ne zbljuju nekakvu odvratno veliku lovu na poluproizvod tipa Schurrle. Još kad i Ivana spuše...
Ta dva vrelussta treba jako pažljivo nadoknaditi. Znam da će probat sa Njemcima ali...

cruz napisao:Propali pregovori između juventusa i schalke-a oko Draxlera
Gnojentus je nudio oko 20mil (čak ima priča da je i manje), schalke tražio 30mil. eura.
Heldt je reko da više ne dozvoljavaju kontakt s igračem.

doro napisao:cruz napisao:Propali pregovori između juventusa i schalke-a oko Draxlera
Gnojentus je nudio oko 20mil (čak ima priča da je i manje), schalke tražio 30mil. eura.
Heldt je reko da više ne dozvoljavaju kontakt s igračem.
Odlično

cruz napisao:a da ga si Bayern jami?

FCB_general napisao:cruz napisao:a da ga si Bayern jami?
I gdje onda s njime?Ni Götzea 2 godine nismo uspjeli postaviti negdje. Kakav smo mi klub i kakve smo sve sreće i nesreće imali s nekim igračima, prije bi igrač poput Draxlera uspio u Bayernu nego Götze koji je debelo perspektivniji.

cruz napisao:FCB_general napisao:cruz napisao:a da ga si Bayern jami?
I gdje onda s njime?Ni Götzea 2 godine nismo uspjeli postaviti negdje. Kakav smo mi klub i kakve smo sve sreće i nesreće imali s nekim igračima, prije bi igrač poput Draxlera uspio u Bayernu nego Götze koji je debelo perspektivniji.
pitanje je bilo namijenjeno Dori![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju