16.45 Uhr: Der spanische Radiosender "Cadena Ser" berichtet, dass Luca Toni wahrscheinlich im Januar zum FC Valencia wechseln wird. Auch italienische Medien berichten, dass sich Toni und der FC Valencia bereits einig wären. Demnach müssten sich nur noch die beiden Vereine über einen Wechsel einigen.

Speedy napisao:Navodno Toni sve dogovorio s Valenciom i trebao bi preci u sjecnju!Ovo mi je ko grom iz vedra neba, do sada se samo spominjala mogucnost povratka u Italiju i jos pri tome su neki engleski klubovi bili zainteresirani...
16.45 Uhr: Der spanische Radiosender "Cadena Ser" berichtet, dass Luca Toni wahrscheinlich im Januar zum FC Valencia wechseln wird. Auch italienische Medien berichten, dass sich Toni und der FC Valencia bereits einig wären. Demnach müssten sich nur noch die beiden Vereine über einen Wechsel einigen.
Effenberg23 napisao:koja bi luda sad kombinacija bila, da mi prodamo na zimu riberya za velike pare(50-70 mil €), damo valenciji tonija lella i šta ja znam van bommela i 20-ak mil € za davida silvuimaš para a imaš i odlično pojačanje(nije kao ribery ali je odlično), a smirio si i svlačionicu....

The Scarface napisao: Glavno je da se riješimo Tonijeve plaće svaki deal treba prihvatit.
anton 1983 napisao:Pa kaj taj Cicinho još igra???? :shock:
Nisam ja Baptisu mislio za krilce, onda bi rađe Taddeia.
baptistu sam mislio z acentralnog veznog, još jedna opcija u sredini.
Al bojim se da ništa od toga - naš je problem Bommel i gotovo i sve dok LvG ima nastup - on je moj kapetan, nema tu kruva...
Baptista bi čak mogao i Schweinija izgurat iz ekipa ako niš drugo...
Baptista, Schweini, Tymo das SEX!I ondajoš dodamo kroosa...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju