sch0ll7 napisao:ja sam mislio da cemo ici preko magicnih 300 mil eura ove godine...ali smo nazadovali.
anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:ja sam mislio da cemo ici preko magicnih 300 mil eura ove godine...ali smo nazadovali.
Nismo ovaj puta ubrali puno novaca od tranfera pa smo i zato manji UMSATZ imali - transferi inače nisu realna stvar tak da moremo bit prezadovoljni, jer transferi nisu realna stvar nit nemreš "prognozirat" kolko bi od njih godišnje mogo dobit!
Najbitnije je da imamo 33 milje - raspoloživog noFca!
sch0ll7 napisao:ali mene zanima ako je prosle godine bio revenue 465 mil € [ecc. 310 mil €] koliko je onda ove godine revenue?...303 mil € ?
sch0ll7 napisao:inace bi Real i Chelsea svake godine bili negdje 100. na listi najbogatijih klubova a ne u top 10....sto se tice revenue kriterije

Speedy napisao:Yep, malo sam si bacio pogled na onaj dokument koji je Scare stavio, i koliko sam skontao ukupni prihod za sezoneu 2008/09 ti je 303,8 milijuna eura....
anton 1983 napisao:NE. Nego je ovih 260 i nekaj. Teško je to za pojasnit, niti ja to točno ne kužim jer baš nisam za stručnjak za ekonomiju. Laički bum to reko ovak - ovaj UMSATZ od 303 miljona "nas ne zanima", nas zanima ovaj od 268,7 - s tim UMSATZOM ćemo se mi sa ostalim klubovima mjeriti...
U ovaj od 300 miljona ulazi i ovaj ALLIANZ ARENA GMBH...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju