Jako čudna i šarena postava i neće bit lako sredit milan koji će se sigurno branit. Vjerojatno planira Pep to nekako proć pa čuva ove za sutra za Real.
Što se tiče penala, trebalo bi vježbat definitivno po mom izračunu izgubili smo u predsezoni 3/3 pucanja penala xD
EDIT: mislim da je ovo preslaba postava za dobit Milan. Ali eto šta Pep misli o "kritičarima". Ne treba zaboravit ni to da se i u ovim tekmama igrači ozljeđuju
Zam da nećemo nikad igrat sa ovim igračima ali ćemo ziher igrat ovu formaciju. Ono kaj me muči je ta linija sa 3 igrača u kojoj su Bernat i Rafinha. Ne znam meni se to ne sviđa da ga jebeš. Nadam se da je to tako postavljeno čisto iz razloga jer nije imo ko drugi igrat.
panda napisao:ovaj Poschmann je dugo neviđeni specoš
Lako za to, al razina Sušecovog alkoholizma još nije viđena! Evo sad dok pišem post i nakon 5 puta ponovljene snimke i činjenice da je na semaforu 1:0 on je još uvijek uvjeren da je Zapata zabio dva autogola i da je kod drugog više kriv!
Lik ga je izvadio jer to ne može psihički izdržati, majkemi njegove riječi
Bozo Susec jos uvijek nije skuzio da Zapata nije zabio drugi autogol, da je lopta promasila cijeli gol... maloprije kaze kako mu je cudno da nije upisan autogol, vjerovatno je bilo zaledje