Murta napisao:Jedini BL klub čijim sam transferima zadovoljan je Schalke. Rješavaju se skupih govana i čekaju rast mladih. Plus su doveli Di Santa.
Murta napisao:Leverkusen radi solidan posao, malo me brinu bekovi, ali ostatak kadra je apsolutno po mom ukusu. Kramer, Tah i Mehmedi su baš idealni igrači za njihovu situaciju.
Murta napisao:BMG isto ima solidan prijelazni rok, ali još nisu adekvatno reagirali na starenje obrane. Ako bi doveli jedno obrambeno pojačanje Dominguezovog ranga, mogao bi biti u potpunosti zadovoljan.
Murta napisao:Wolfsburg je meh, njihov kadar mora proći još prirodni tok jedne godine da se može odlučno čistiti, zato je to OK. Fali jedan dvosmjerni srednji vezni na kojeg trebaju iskrcati brdo novaca. Ali takvi su u pravilu skupi ko vrag.
Murta napisao:BVB-u se mora priznati dobar posao s Castrom i da će igrači gotovo sigurno biti bolji nego prošle godine, ali tanko je to. Vezni red je odličan. Napad ima Spidermana koji je također i krilo, neprilagođenog Ramosa i ništa više. Obrana ima potencijala biti fantastična, ali se isto može raspasti. Idealno bi bilo prodati Schmeltzera i kupiti beka za 50 utakmica, a ne 30 u bolnici.
Murta napisao:Hoffenheim nastavlja sa svojim transferima tako da tu nema smisla špekulirati i analizirati kad većinu ne znam. Augsburg radi kontinuirano, malo se pojačao.

ivan napisao:Godine prolaze, top klubovi u BuLi i dalje uglavnom kupuju igrače od 10-15 milja. Ja ne znam kako recimo taj jedan Levekusen ne može pljunut neke poštene novce i pojačat se kak spada. Pa svake godine igraju Lp
Sve mi je to nekako nenormalno Miki napisao:p.s. Jedna Valensija, koja godinama nije igrala LŠ, je u stanju da potroši 100 miliona evra na pojačanja, a npr. Šalke i Leverkuzen zajedno nisu u stanju ni pola od toga.
Peter Lim ownership
In May 2014, Singapore businessman Peter Lim was designated by the Fundación Valencia CF as the buyer of 70.4% of the shares owned by the club's foundation.[4][5] After months of negotiations between Lim and Bankia (the main creditor of the club) an agreement was reached in August 2014.[6]
Peter Lim Eng Hock (Chinese: 林榮福; pinyin: Lín Róngfú; Pe̍h-ōe-jī: Lîm Êng-hok; born 1953) is a Singaporean businessman and investor. In April 2015, Forbes magazine rated eighth amongst Singapore's 50 richest people with an estimated net worth of $2.0 billion.[3] In April 2015, he was tied for #949 amongst the world's billionaires, with an estimated net worth of $2.0 billion.[1]

cruz napisao:Švapski mentalitet povlači za sobom švapski način poslovanja.
Nemaju švabi džaba najbolju ekonomiju u Europi.
Ali nogomet traži druga pravila, ponajviše povećanje zarade, ito proširenjem izvora zarade.
Ne može mi nitko reći da liga s najvećim prosjekom gledatelja u Europi nije u stanju trošiti kao neke manje atraktivne lige (po posjetiteljima stadiona).
Unovči prčeni interes. Ako treba prodaj prava još jednoj televizijskoj kući u Njemačkoj, da ne bude isključivo Sky sport.
povećaj cijene ulaznica. traži sugar daddy među njemcima (ne mora biti nužno arap, rus ili amerikanac), samo treba povećati izvore zarade

panda napisao:Treba pustit stvarima svoj tok i to je to...
panda napisao:Kao i ovo sa TV pravima. Kojoj drugoj TV kući u Njemačkoj će prodati prava ? Nitko ili nema tol'ke pare ili ih ne želi uložiti - sky je jedini.

panda napisao:cruz napisao:Švapski mentalitet povlači za sobom švapski način poslovanja.
Nemaju švabi džaba najbolju ekonomiju u Europi.
Ali nogomet traži druga pravila, ponajviše povećanje zarade, ito proširenjem izvora zarade.
Ne može mi nitko reći da liga s najvećim prosjekom gledatelja u Europi nije u stanju trošiti kao neke manje atraktivne lige (po posjetiteljima stadiona).
Unovči prčeni interes. Ako treba prodaj prava još jednoj televizijskoj kući u Njemačkoj, da ne bude isključivo Sky sport.
povećaj cijene ulaznica. traži sugar daddy među njemcima (ne mora biti nužno arap, rus ili amerikanac), samo treba povećati izvore zarade
To je dobra "utopijska" ideja cruz, ali u stvarnosti ne funkcionira.
Liga je najposjećenija - to stoji - ali već je odavno rečeno da se ne želi izrabljivati malog čovjeka i da se zato cijene ulaznica neće povečavati - što je dobro za mene, tebe i sve ostale navijače, ali klubovi samim tim imaju manji profit.
Kao i ovo sa TV pravima. Kojoj drugoj TV kući u Njemačkoj će prodati prava ? Nitko ili nema tol'ke pare ili ih ne želi uložiti - sky je jedini.
Suggar daddyje se također ne želi.
Ponovio sam to već XY puta. Neke stvari se ne mogu isforsirati. U Njemačkoj je taj cijeli proces spor i samim time dugotrajan - ali se barem odvija.
Treba pustit stvarima svoj tok i to je to...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju