Ulli Hoeness

Arhivirane teme...

Re: Ulli Hoeness

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 16:58

The Scarface napisao:Milan je 2001/2002 u ekipu strpo 150 milja što je onda za Bayern bio SF. ;)

jel ti to rekao tvoj otac?

napisi mi igrace koje su doveli i koliko su ih platili?
sch0ll7

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2009, 17:00

sch0ll7 napisao:
The Scarface napisao:Milan je 2001/2002 u ekipu strpo 150 milja što je onda za Bayern bio SF. ;)

jel ti to rekao tvoj otac?

napisi mi igrace koje su doveli i koliko su ih platili?

:roll: .

Eno ti tm.de i gledaj.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 17:40

da vidio sam...doveli su igracine:)

ali tad su toliko zaradili da su imali potrositi...zato su kasnije manje trosili:D
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2009, 10:00

sch0ll7 napisao:Igrac kojeg daje klub na posudu ne moze biti dobar...mi nismo Bayer da dovodimo igrace na posudu mi smo Bayern koji kupuje dobre igrace.
Bolje bi bilo da je ostao Jansen.

Niko niti negovori da je Oddo fenomenalan igrač, nego da taj transfer nije bio loš jer su se još gajile nade da će se Sagnol vratiti, a bekovski par Lahm - Oddo je sigurno ONDA bio bolji od bekovskog para jansen - lahm. To da je bolje da je jansen osto ne znam baš , dobili smo dobre pare za igrača kojeg smo preplatili i koji je bio promašaj a i taj igrač sada grije klupu u HSV-u, zato ne znam zbog ćega bi bilo bolje da je on ostao - daj Bože da na kraju sezone neko bude mutav pa nam uzme Pranjića za 5 milja ko kak je bio slučaj sa jansenom. Kod jansena je bio problem što on baš i nije pravi bek i u obrani je večinom bio katastrofalan. Za Jansenom se sigurno ne bum plako ;)

Kad neki od boljih klubova [man utd, chelsea etc...]

Stvarno si uzeo fantastične primjere i klubove sa kojima se mi možemo mjeriti :roll: Pa mogo si onda isto navest i reala koji redovno svake godine utuče po 100 milja u ekipu i nemre proč 1/8 finale LP - bi te ja pito kak bi naša ekipa izgledala da mi možemo baratat sa takvim financijama...

Ulli dovodi bezveze igrace koji nam ne trebaju na Bosmana...Baumjohann, Olic i dovodi Gomeza [koji je po mom super igrac] ali ne prodaje Toni-a koji vidimo da pravi samo probleme u ekipi...zasto?...zato jer je uprava dovela Gomeza za 35mil € a nije prodala Toni-a pa nastali veliki problemi u ekipi.
Pa onda Ulli odluci dovesti Tymoschuka koji je po mom isto dobar igrac za DM poziciju...ali Ulli odluci da produze sa Van Bommelom i da Tymo ostane neiskoristen.

baumjohann i Olić sigurno nisu bezvezna pojačanja - Olić nam je super pojačanje sa kojim smo podigli kvalitetu kadra i uzeli super igrača za klupu koji može igrati u prvih 11 - sigurno ćemo od njega imati više koristi nego od Poldija! olić nam je došo za 0 kn i ima manju plaću od Poldija te smo za Poldija dobili 10 milja i to sigurno nije loš posao.

Baumjohann - svake godine uzmemo jednog takvog, pa ako se probije super, ako ne ne, nismo napravili štetu jer nas nije ništa koštao - od takvih transfera možeš samo profitirati ;)

Ostanak Tonija je greška koju ćemo nadam se sada ispraviti.

A što se tće Tyme i Bommela - Bommel može na klupu bez pola frke, samo se na to Trener mora odlučiti. Ako je Klinsmann izbacio Bommela iz prvih 11 dok nije došao sebi, onda ne znam zašto to nemože van gaal - ne znam od kada se to ekipa sastoji od prvih 11 i zašto na klupi nebi mogli imat kvalitetnog igrača kao bommel - da se razumijemo , niko nije očekivo da će on u ovoj sezoni biti ovako loš, ali ja ga ziher nisam očekivao u prvih 11 ispred Tyma - prošle godine nam je zamjena za Bommela bio Ottl, a ove godine smo doveli Tyma tako da nam zamjena za njege bude Bommel - na papiru je to super, samo što to LvG nije sproveo u djelo.

A sad kaj se tiće Ronaldinha i kako ti glorificiraš Barcu a sereš po Uliju zbog Tonija - prije nego je Barca bila pametna, bili su također turbo glupi pa su u ekipi ostavili famoznog Ronaldinha koji im je napravi sranje - nisu se oni također njega riješili na vrijeme nego su dopustili da ostane sezonu, dve , predugo da napravi sranje + prodali su ga za mizernih 25 milja a imali su ponude od 100+miljona eura - nemoj zaboravit da je Barca dovela jednog henrya dok je u ekipi imala Messija, Ronaldinha i Etooa i dolaskom Henrya oni su si samo napravili sranje jer nisu jednog od ove trojice prodali pa su imali sranje i nezadovoljstvo u ekipi. Tek kasnije su se opametili pa su se rješili Ronaldinha. Ove sezone su se mogli isto zajebat ali su se opametili tom pogreškom i potjerali Etooa za Ibrahimovića tako da ne naprave istu pogrešku.

Zato molim te ne seri kako smo jedini jako glupi i kak mi samo radimo pogreške. Rade to i drugi bez brige ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 stu 2009, 10:17

Od danas Uli SLUŽBENO nema ovlasti smijenit van Gaala. To je sad posao KHR-a, i CN-a. Iako ima jak utjecaj, on SLUŽBENO ovlasti nema.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 27 stu 2009, 18:13

Koja je ovo jebena legenda.

„Wenn Klinsmann Obama ist, dann bin ich Mutter Teresa.“

„Der kann noch hundert Jahre spielen, der wird uns nie überholen.“ (Hoeneß Ende der 80er Jahre über den damaligen Köln-Trainer Christoph Daum)

„Solange Karl-Heinz Rummenigge und ich etwas beim FC Bayern zu sagen haben, wird der bei diesem Verein nicht mal Greenkeeper im neuen Stadion.“ (Hoeneß über Ex-Bayern-Profi Lothar Matthäus)

„Die Bremer sollen ruhig oben stehen bis Weihnachten. Aber der Nikolaus war noch nie ein Osterhase. Am Ende wird der FC Bayern wie immer vorne sein.“ (5. November 2006. Bayern ist nach dem 10. Spieltag nur Dritter. Am Ende

„Für die Scheißstimmung seid ihr doch selbst verantwortlich.“ (Hoeneß auf einer Mitgliederversammlung zu den Fans)

„Der soll hier herkommen und nicht ständig in Kalifornien rumtanzen und uns hier den Scheiß machen lassen.“ (Über Bundestrainer Jürgen Klinsmann)

„Ein Uli Hoeneß lässt den FC Bayern nie im Stich. Und wenn irgendein Problem entsteht, würde ich zur Not hier sogar ein halbes Jahr den Platzwart machen.“

„Wir werden das Pokalfinale gewinnen, weil es undenkbar ist, dass eine Mannschaft wie Schalke den FC Bayern in einem Jahr dreimal schlägt.“ (14. Mai 2005. Schalke hatte in der Liga zweimal gewonnen. Das Pokalfinale gewann

„Meinen Sie denn, wir haben einen Geldscheißer?“ (Hoeneß auf die Frage, ob er nach der Verpflichtung von Roy Makaay weitere Stars an die Isar holen wird)

„Es nützt dir nichts, einen zu holen, der immer bei Bravo Sport auf der Seite eins steht.“ (Auf die Frage, ob der er sich einen Transfer David Beckhams nach München vorstellen könne)

„Hoffentlich hat die Frau Merkel demnächst nicht zuviel Arbeit, die diplomatischen Beziehungen zu verbessern.“ (Hoeneß über den Wechsel von Lothar Matthäus zu Maccabi Netanya)

„Wir haben etwa soviel Festgeld wie der FC Schalke Schulden. Deswegen werden sie uns vielleicht irgendwann sportlich nahe kommen, aber in den Finanzen brauchen sie noch 20 Jahre.“ (Hoeneß im November 2004)

„Erstaunlich, dass ein Mann mit einem solchen Charakter Minister eines Bundeslands werden kann und für die Erziehung zuständig ist.“ (Hoeneß über seinen Dauerrivalen Willi Lemke)

„30 Minuten nach Spielschluss werden schon wieder Karten gespielt und Sprüche geklopft. Sie essen Scampi, und ich habe eine schlaflose Nacht.“ (Nach einer 1:2-Niederlage im Februar 2001 beim FC St. Pauli)

„Ich habe mir früher im Training Schienbeinschützer angezogen, weil ich wußte: Wenn der Franz 'Bulle' Roth sauer auf mich ist, dann fegt der mich auf die Aschenbahn. Das Training war für mich Überlebenskampf - und ich habe mich dabei wunderbar entwickelt.“

„Wenn man gegen Liechtenstein spielt, kann man auch gegen den FC Tegernsee spielen!“ (Hoeneß über WM-Qualifikationsspiele gegen „Exoten“)

„Früher habe ich 80 Prozent meiner Arbeitszeit mit den Spielern verbracht. Heute verwende ich 80 Prozent darauf, das Geld einzutreiben, um sie finanzieren zu können.“

„Ich habe mich um jeden Scheiß gekümmert, Abfahrtszeiten, Busunternehmen, Trikots, zur Not habe ich den Spielern die Stollen reingeschraubt.“ (Hoeneß über seine Anfangszeit als Manager)

„Es war immer klar, dass es Michael nicht darum ging, eine neue Sprache oder eine neue Kultur kennenzulernen, sondern eine neue Währung. Es ging eindeutig nur ums Geld.“ (Nach dem Wechsel seines einstigen Lieblingsspielers Michael Ballack im April 2006)

„Ich glaube nicht, daß wir das Spiel verloren hätten, wenn es 1:1 ausgegangen wäre.“

Još jedan video :
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... video.html

Slika

Hvala na svemu !!
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 27 stu 2009, 22:44

I jos jednom molim da stavljate prevod, bar u kratkim crtama....Hvala.
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2009, 23:43

I_Love_Bayern napisao:I jos jednom molim da stavljate prevod, bar u kratkim crtama....Hvala.

Gle ovo baš i nemreš tražit prevod - ovo nije text koji se može sažet već se sve mora prevest, a nekima se to ipak neda a i kad se ove izreke prevedu na Hrvatski izgube svoju bit. Jebiga oni koji su navijači Bayerna a ne znaju Njemački nažalost su za ovaj dio zakinuti...

Evo izaber jednu dve pa ti ja prevedem :)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 28 stu 2009, 00:32

I_Love_Bayern napisao:I jos jednom molim da stavljate prevod, bar u kratkim crtama....Hvala.

eh koliko dugo ja sa Tunom vodim "rat" oko toga :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 28 stu 2009, 08:31

Prvo i osnovno mamu vam jebem! 8-)

„Wenn Klinsmann Obama ist, dann bin ich Mutter Teresa.“

Ovo je Uli izjavio u doppelpassu. Aludiralo se na to da je Klinsi trebao biti revolucioner koji će donjeti valike promjene (kao Obama), dok je Uli na to odgovorio - ako je ona obama (revolucioner) onda sam ja majka Tereza (spasitelj, nada itd..) - U grubo rečeno!

„Solange Karl-Heinz Rummenigge und ich etwas beim FC Bayern zu sagen haben, wird der bei diesem Verein nicht mal Greenkeeper im neuen Stadion.“ (Hoeneß über Ex-Bayern-Profi Lothar Matthäus)

Ovo je bilo upučeno Matthausu koji je jedanput kritizirao Bayerna, Ulija je to uvrijedilo jer je za njega Lothar koristio nedopustive riječi i kritike i na to je Uli odgovorio: sve dok smo ja i KHR u klubu, Lothar u Bayernu neće niti održavati travnjak...Kasnjie su se "pomirili"
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 29 stu 2009, 14:30

sad sam gledao na DSF-u Specijal Ulli Hoenesss.....jebote čak sam suzu pustio....kakav je to lik.... 8-) ...bez dlake na jeziku....nema straha,respekta.....s njim u fotelji nama se smiješi predobra budućnost..... :D

Go Ulli Go...... :D

p.s.....Rumenigeova zahvala....Kaiseru Franzu.....predobro...barem mu je jedno 15 puta zahvalio za sve što je učinio za Bayern.....i na kraju zahvaljuje i u ime 1860 munchena......ja patos..... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la katsche » 12 pro 2009, 22:03

Uli, hvala na svemu....
čestitam na novoj funkciji kao predsjednik Bayerna !

Slika
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 12 pro 2009, 22:05

evo još jedna

Slika
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba