Čak sam u dobroj količini i shvatio što želiš reći prvi put, ali sam prebrzo okrenuo na svoju priču. Pa krenimo redom.
anton 1983 napisao:Ja mislim da sam svoje reko početnim postom o nerealnosti naše momčadi, koja je sistematski uništavana od strane javnosti od kad je Pep došao. Tu se nema kaj dodat.
Prvi dio prve sezone je bio prebrutalan i tu su mediji još bili na njegovj strani. No, shvaćam što oćeš reć i slažem se.
Davno sam rekao Mikiju da nemremo mi kad se sjetimo šamarat Reale, Barce, PSG-ove itd. al kod "naše" javnosti mi to moramo moć. Kao da ljudi ne vide naše protivnike. Kao da švabi nisu sisnuli od Talijana na euru i onda uz odvratnu igru u 5 i po utakmica i jednom glamorznom osvojili SP. Kao da do tog trenutka dok se nije digao pehar Low nije bio zadnji šonjo kojeg su svi htjeli kiknut.
I opet se slažem. Davno sam napisao da mene više zadovoljava 8/10 titula BL jer automatski znači da nam u tom desetljeću LP po zakonu brojeva mora uletit. Nisam ja jedan od onih koji trube da je LP "muss".
To je najbolj primjer pa čak i Barca nakon Pepa - poanta je samo ostat u vrhu i tu ne gubiti korak jer samo na taj način danas možeš do tog jebenog trofeja. Pep nas tamo sigurno može održati, a što se tiće trofeja nadam se da će se stvari poklopiti.
Upravo što sam i napisao redak gore.
Ono što se mora uočiti od strane svih da ima itekako stvari koje kod nas ne valjaju, ali da se to može i hoće popraviti i da to ide na bolje.
Neću da se već sad sere kako Xabi igra, kako je Gotze propao, kak Lahm nevalja bla bla bla i da nam se već sad podmeću stvari. Ajmo mi to malo z nosom vidjeti kak će ići dalje pa komentirat poop.
Pa mi već sada smo uvjereni da će Pep zakazati i kako onda dalje molim Vas lepo?
Mah ne da mi se više neam inspiracije, samo se zapetljavam

ja Pepa obožavam i to je to. On je najveća zvijezda koju smo mi ikada dopeljali i klub i žao mi je kaj to neki nisu nikada shvatili niti će shvatiti.
E, ovo ne kontam, ak oćeš možeš probat pojasnit.
Sad moj pis of kejk.
Ono što ja kritiziram jest pad forme, što rezultira čime rezultira. XY uzastopnih poraza prošle sezone, ako se ne varam što nije bilo već 20 godina.
A onda vučem paralele. Taj pad forme se nije često događao, što opet govori da je nešto trulo u državi Bayrern, a mislim kako mediji ipak ne mogu biti zaslužni za to. Mediji ne igraju tekme.
Što se tiče uspoređivanja sezona. Moja poanta je bila da uspoređujemo što sličnije sezone. Dakle BL pod Pepom je osvojena prije kraja (pun qurac prije) i nakon toga slijedi pad već dvije sezone za redom, dakle nije slučajno. Dao sam ti što sam sličnije sezone mogao, isto kada je BL osvojena prije kraja (ne toliko koliko pod Pepunom), a pad se nije dogodio. Dakle, po meni nešto ne štima kako treba.
To je ono što ja kritiziram, pa sad, bio to Lahm, Alaba, Alonso ili Pep, nešto ne štima, na meni je da serem i raspravljam se s vama što je to.