anton 1983 napisao:Polu se vrtimo u krug, al više mi se neda ti odgovovarat. Eto baš mi se fakat neda. Prićekat ću Lennona da odgvori jer to je zanimljivje dok se ja i ti već opsaTno vrtimo u krug. Više ni ne znam kaj da ti odgovroim da zašutiš jer sve prvotno kaj napišem krivo shvatiš.
Ak ti nemreš shvatiti koliko je velik i jak pojam, a ne tako malen kako sam ja dobio dojam da si ga ti shvatio, jačin kadra, onda ga jebi. Baš zbog toga više neam snage.
Kaj se tiće Alabe reko sam ti unaprijed da te odgovor neće zadovoljiti i to je to...

luctl napisao:Ono što mene smeta kod njega je njegova način igre, riječi ne bih rekao da smo ispali od RM 0:1 i 1:1, kakva god da je igra bila. Ili Barca prošla sezona, počeo je sa 3 pozadi i skontao da ne ide, promjenio i solidno smo se držali do gola. Onda opet mjesto da kući ideš s zaostatkom od gola ili dva, on naređuje jurš i primaš još jednog. Kuiš sad? Činjenica je da je failao 90% jakih tekmi, činjenica.

effe__sa napisao:luctl napisao:Ono što mene smeta kod njega je njegova način igre, riječi ne bih rekao da smo ispali od RM 0:1 i 1:1, kakva god da je igra bila. Ili Barca prošla sezona, počeo je sa 3 pozadi i skontao da ne ide, promjenio i solidno smo se držali do gola. Onda opet mjesto da kući ideš s zaostatkom od gola ili dva, on naređuje jurš i primaš još jednog. Kuiš sad? Činjenica je da je failao 90% jakih tekmi, činjenica.
Ovo potpisujem....
I samo još jednom dodajem što sam govorio odmah nakon tih utakmica s Barcom. Namagarčeni smo od strane Barce (Enrique je namagarčio Pepa , kako god), prepuštanjem posjeda i tim dugim loptama, kojim je preskakao presing naše ekipe. Većina golova palo po istom šablonu: Duga lopta negdje prema sredini terena, Barcin igrač je prebacuje glavom dalje u naše polje, naš visoko postavljeni stoper ispada i ostaje prazan prostor gdje ofanzivac Barce akciju finišira...
![]()
Apsolutni vrhunac te utakmice je zamjena Muller->Goetze kad su Thiago i Alonso izgledali kao popišani.

Gerd Muller napisao:Apsolutno sam siguran da je Pep naucio na greskama iz proslih sezona i da ce nas ove sezone odvesti do kraja.

vintage napisao:Dogodi mu se Real a druge godine na isti nacin Barca.

panda napisao:Ovo nije ni približno istina.
luctl napisao:Vi sve doslovno shvaćate i hvatate se za to.
Podbacio je u obe tekme i to jebački, to je ono što ljudima smeta.
vintage napisao:Dogodi mu se Real a druge godine na isti nacin Barca.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju