The Scarface napisao:anton 1983 napisao:WOWo pa mi igramo nogomet!

TI ovo nazivaš nogomet.
Malo bolje nego prošlih tjedana ali je to i dalje jalovo i bezidejno.
Htio ti to priznat ili ne ovo je nogomet, možda je loš, al je nogomet. Djelujemo PUNO bolje nego inače, pa čovjeće probijamo te strane samo tak. Al obrana, pa ja ne znam koji im je kurac danas - ja brijem da Badstuber previše ispada pa se pogube dok moraju krpat tu rupu, al opet onaj Đakpa nam je dva puta ili tri puta sjebo Lahma. Jebote kad vidim di Demichelis mora lijevu stranu zatvarat...
Od ovog trojca u sredini nikakve koristi, ja doslovce njih ne vidim na terenu, samo se igra na bokove, a Pranja, Schweini i Bommel nevidljivi, doduše Pranja je vidljiv i to u situacijama kad je kriminalno loš i ništa više - on nije ama BAŠ ništa napravil - šteta , ja sam se ponado da će mu ovo igranje u veznom redu i to još 2 tekme zaredom dat samopouzdanja! I ja ne bi njega sad vadio jer netreba još - morti mu u 2. poluvremenu krene bolje. Rađe kapitena za Baumjohanna!
Lahm puno bolji nego inače, Gomez se kreće super al nikak da mu lopta dođe, OLIĆ = DER ŠPEK, MATER TI GLUPU ULI PA KAK SI TO ZA 0 KN DOVEO

, Muller, opet super tekma i moram još samo Butta pohvalit.
E da moram reč ovo - mi neamo šesticu, naša tri u liniji stoje u vezi i Schweinije središnji! Jebo me pas ak on sad nije ta naša neka nova vrsta MODERNE šestice koja mora igrat sve...