Na ovom Speedyevom videu: This video may result in unexpected behaviour.

Sjajna Bayernova utakmica u Torinu-tipična njemačka utakmica, gubili smo, ali se nismo predali, a kad se otvorilo, Juve je uništen. Mislim da je to Bayernu falilo, taj njemački mentalitet.
Od početka smo pritiskali, nismo imali sreće. Nepostojeće zaleđe i stativa.
Micho se nekaj zajebava, gubi loptu, a Trezeguet je sprema. A u 3PM.
Gol Trezegueta je bio svojevrsan test za nas-predaja ili pobjeda? Naši su krenuli još žešće i to se na kraju isplatilo.
Bayern stišće, ali lopta neće u gol. Pranjić dodaje, Olić ima loptu, ruše ga na 9m. Jel penal? Je, je, je!!!
Ko će, ko? Jel to, da, Butt. 2 je zabio Juveu, može li još jedan. Zaletava se, staje, puca, Buffom nemoćan. 1:1, idemo dalje, po 2. gol za prolaz.
Onda Ferrara radi teški debilizam i vadi Del Piera za Poulsena, onda sam znao Bayern ide dalje. Pa mislim kak moš vadit prvog strijelca kluba za Poulsena.
Olić je izludio one spore igrače Juvea, Cannavara, Legrottaglia i Caceseresa, on je jednostavno prebrz za njih.
I onda, toooooooooooooooooooooooooooor fur Bayern, Ivica Ooooooooolić!!!!!!!!!! 1:2 u Torinu!!!!!!!!
Sad se ne smijemo zatvorit, moramo ih stisnut. 15 minuta smo uspjeli zadržat Juve. Juve ima 2 kornera zaredom. Van Gaal vidi, ovo ide u qurac," Arjen skidaj se, ulaziš!". Vadi Pranjića, koji je odigrao solidno i stavlja Robbena.
A ovaj se zajebava.

1, 2, 3, 4, 5, a jebiga više ne mogu. On dribla igrače oko Juveovog gola, umijesto da puca. Da je van Gaal imal nož, taj Robben ne bi poživil.
11. korner za Bayern, Badstuber izvodi. Ubacuje u sredinu, van Buyten skače, jel gol, nije gol, je, nije, Gooooooomez!!!! 1:3 u Torinu!!!!!!!!!!!
Ulazi Tymo, utakmica se zatvara. Jedan otpadak na 20m posprema u gol i to je 1:4 za Bayern.
Sv u svemu, jedna vrlo dobra utakmica. Da nije bilo Buffona ko zna koliki bi rezultat bio, lik je primio 4 gola, al je sigurno bio najbolji Juveov igrač.
Ferrara prije utakmice:"Mi nećemo igrat na bod jer Juve ne zna igrat na bod"

Van Gaal može ostat jer je prošo dalje, makar na teži način, ali veličanstvno.
I za kraj ja nisam puno pisao o onim utakmicama prije jer su to bili samo radni dani.
A i sam sam sebi reko, nemoj srat, čekaj Torino, ak zgubimo Auf Wiedersehen, ak ne