08.12.2009. - Juventus - Bayern

Ishod utakmice Juventus - Bayern i rasplet grupe A

Anketa je završila: 07 pro 2009, 23:48.

Juventus razvaljuje Bayerna sa vise od dva gola razlike i prolazi dalje;
1
5%
Gnojenje Juventusa u 93. minuti i gol za 1:0, te prolaz;
1
5%
1:0 za Bayern, '88 je minut. Buyten pravi prekrsaj, penal za Juve, pogodak i slavlje za prolaz;
1
5%
Bunker Juventusa, 0:0, prolaz Juventusa;
2
11%
0:0, '88. minut, penal za Bayern. Butt sutira i postaje junak utakmice, Bayern ide dalje;
0
Nema glasova
1:0 za Bayern, '88 je minut. Buyten pravi prekrsaj, penal za Juve, Butt brani i postaje junak utakmice, Bayern ide dalje;
0
Nema glasova
Gnojenje Bayerna u 93. minuti, 1:0 i prolaz Bayerna;
3
16%
FC Holiwood napokon opravdava svoje ime i gazi Juventusa usred Torina sa dva ili vise golova razlike.
11
58%

Ukupno glasova : 19

Re: 08.12.2009. - Juventus - Bayern

PostPostao/la Bayern08 » 09 pro 2009, 00:19

I posle dugo vremena da napisem nesto.... Silovanje stare dame u sred Torina.....svaka cast za ovo nocas...sta li im je LVG rekao na poluvremenu pa su u drugo usli kao da je finale lige prvaka...nabrijani max...jos jednom predobrooooo....
Bayern08

PostPostao/la Haris » 09 pro 2009, 00:22

Bayern08 napisao:sta li im je LVG rekao na poluvremenu pa su u drugo usli kao da je finale lige prvakA

Nije im rekao ama baš ništa. Maloprije pročitah izjavu LvG-a gdje baš veli da na poluvremenu nije morao ništa reći jer je prvo već bilo fenomenalno. :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 09 pro 2009, 07:50

Slika

Juventus - FC Bayern 1:4

Kod: Označi sve
http://www.megaupload.com/?d=JDSJ35S3
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 09 pro 2009, 09:03

Na ovom Speedyevom videu: This video may result in unexpected behaviour. :lol:

Sjajna Bayernova utakmica u Torinu-tipična njemačka utakmica, gubili smo, ali se nismo predali, a kad se otvorilo, Juve je uništen. Mislim da je to Bayernu falilo, taj njemački mentalitet.

Od početka smo pritiskali, nismo imali sreće. Nepostojeće zaleđe i stativa.
Micho se nekaj zajebava, gubi loptu, a Trezeguet je sprema. A u 3PM. :neee:
Gol Trezegueta je bio svojevrsan test za nas-predaja ili pobjeda? Naši su krenuli još žešće i to se na kraju isplatilo.

Bayern stišće, ali lopta neće u gol. Pranjić dodaje, Olić ima loptu, ruše ga na 9m. Jel penal? Je, je, je!!!
Ko će, ko? Jel to, da, Butt. 2 je zabio Juveu, može li još jedan. Zaletava se, staje, puca, Buffom nemoćan. 1:1, idemo dalje, po 2. gol za prolaz. :D

Onda Ferrara radi teški debilizam i vadi Del Piera za Poulsena, onda sam znao Bayern ide dalje. Pa mislim kak moš vadit prvog strijelca kluba za Poulsena.
Olić je izludio one spore igrače Juvea, Cannavara, Legrottaglia i Caceseresa, on je jednostavno prebrz za njih.
I onda, toooooooooooooooooooooooooooor fur Bayern, Ivica Ooooooooolić!!!!!!!!!! 1:2 u Torinu!!!!!!!! :yeee:

Sad se ne smijemo zatvorit, moramo ih stisnut. 15 minuta smo uspjeli zadržat Juve. Juve ima 2 kornera zaredom. Van Gaal vidi, ovo ide u qurac," Arjen skidaj se, ulaziš!". Vadi Pranjića, koji je odigrao solidno i stavlja Robbena.
A ovaj se zajebava. :mrgreen: :lol: 1, 2, 3, 4, 5, a jebiga više ne mogu. On dribla igrače oko Juveovog gola, umijesto da puca. Da je van Gaal imal nož, taj Robben ne bi poživil.
11. korner za Bayern, Badstuber izvodi. Ubacuje u sredinu, van Buyten skače, jel gol, nije gol, je, nije, Gooooooomez!!!! 1:3 u Torinu!!!!!!!!!!! :yeee:

Ulazi Tymo, utakmica se zatvara. Jedan otpadak na 20m posprema u gol i to je 1:4 za Bayern. :D

Sv u svemu, jedna vrlo dobra utakmica. Da nije bilo Buffona ko zna koliki bi rezultat bio, lik je primio 4 gola, al je sigurno bio najbolji Juveov igrač.
Ferrara prije utakmice:"Mi nećemo igrat na bod jer Juve ne zna igrat na bod" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Van Gaal može ostat jer je prošo dalje, makar na teži način, ali veličanstvno. :D
I za kraj ja nisam puno pisao o onim utakmicama prije jer su to bili samo radni dani.
A i sam sam sebi reko, nemoj srat, čekaj Torino, ak zgubimo Auf Wiedersehen, ak ne :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 09 pro 2009, 09:08

Ocjene Bayernovih igraca, ove ocjene su rezultat glasovanja posjetitelja spox-a...

Slika

Schweini 1! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 09 pro 2009, 11:41

Idem i ja nekaj pametnoga napisat; malo o igračima..:

Hans-Jörg Butt: pa kaj reči za njega...onak zabit penal usred Torina....tak se nebi usudio niti Ronaldo! Pa ko da je sturmer, a ne golman! Svaka čast legendo!! :legendo:

Philipp Lahm: 75% duela je osvojio i imao 104 dodira s loptom - bio je više krilo nego obrana...

Daniel van Buyten: u svojem 16ercu je bio gazda! A mogo je i gol zabit? Ma ne sećam se viiše...

Martin Demichelis: neko je već reko, kao da se želi dokazivat! Ali kome i zašto, sam Bog zna.., imao je par dobrih svari, ali evo išo je driblat u sredinu izgubio loptu i Juve došao do vodstva...Ima da se OLiću pokloni i obriše mu kopaćke!

Holger Badstuber: teško su na njegovoj strani Juventusovci mogli kaj napraviti, ai u napadu je davao solidne centaršuteve

Thomas Müller: napadački veoma borben i imao čak 5 udaraca nagol - najviše za Bayern

Mark van Bommel: znam da stalno serem ponjemu, ali jebiga jučer je solidno odigral....nije Diegu dao disati...a to je možda bio razlog za Juveovu nemoć..

Bastian Schweinsteiger: iz daljine je pucao čak 7 puta, neznam sad točno kolko je kornera uspio iznudit, ali i to je nešto zar ne?...u obrani vrlo dobar

Danijel Pranjic: sa ljeve strane je imao solidne centaršuteve i nije bio nimalo loš. Pogodio Olića koji je onda stepo stativu....bar mislim :?

Mario Gomez: zabio za 3:1 i pokazao da i on zna biti borben....možda mu malo zamjeram što je ponekad sebičan, ali i to se da rješiti..

Ivica Olic: ultimativni trkaći stroj koji stvara prilike i zabija kao od šale! Kad će imat kondicije za svih 90 min, nema tog kluba na svjetu kojem on neće zabit gol! :legendo: :good: :cool:

Arjen Robben: u 73.min zamjenjuje Pranjića i pokazuje svjetini kakve je on klase!

Anatoliy Tymoshchuk: prekrasnim pogotkom sa otprilike 20tak metara zabija za 4:1 i time je to najveća pobjeda Bayerna nad Juveom
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 09 pro 2009, 11:53

koji DOŽIVLJAJ, meni je brate utakmica od sinoć bio doživljaj, koji se pamti...

ne bi bilo fer da se sad raspišem kako je juve loše igrao, ni prema njima, a ni prema našoj ekipi, jer ne sjećam se da su ikada igrali onaku partiju otkad je van Gaal tu, i stvarno, nisam vidio ni jedan horrible potez kao u zadnje vrijeme (osim demichelisovog izleta).

butt - sigurna i mirna partija iako nije imao previše posla, strijelac prvog pogotka :)
lahm - dobra partija, koliko se sjećam bez greške
van buyten - pozadi ko stup, naprijed opasan, sjećam se samo one trezine prilike nakon nabačaja caceresa, tu je bilo lošeg postavljanja ali nema sad veze!
demichelis - nisam oduševljen ....
badstuber - igrao na neprirodnoj poziciji a odigrao kao da je igra čitv život i kao da mu je 28 a ne 20 godina. bravo mali!
van bommel - po meni jako dobra partija, posebno defenzivno...
schweinsteiger - dobra partija, velika želja za golom, nažalost nije uspio, ali stalno si je stvarao prostor, odigrao jako pametno u određenim situacijama, uz standardne greške...
pranjić - vidi se manjak samopouzdanja i sigurnosti, što mi ide na živce, pokazao da zna igrati ali nikako da ono pravo 'očepi'
mueller - isto kao i badstuber, ko da mu je 28 godina... zrela, pametna i dinamična igra, odigrao ko uvijek - first class!!!
olić iznudio penal, zabio gol, crko od umora u '80. minuti, extra :D malo je počeo kenjati pri kraju, zbog vidljivog viška samopouzdanja hehehe ali extra nastup, prvo ime utakmice!!
gomez - vidljivo zalaganje kako naprijed tako i prema nazad, strijelac gola, 'lijepa' partija...
robben - priželjkivao sam ga od početka, a ušao kad sam očekivao da će ući, i vidi se klasa...
tymoschyuk - nije igrao dovoljno za neko ocjenjivanje, ali ipak zabio gol, bravo!

:navijac: :naprijed: :naprijed: :logo: :avogp1: :zivio:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 pro 2009, 11:57

Kaj se tiće jučerašnje tekme samo mi je žao kaj Schweini nije zabio gol - to je jedino kaj ga djeli od igrača utakmice. jest da je Olić svoje napravio, ali Schweini nije bio ništa lošiji - on je zdržo do kraja! :mrgreen:

Jučer mi Micho a i Buyten tu i tamo nisu bili jasTni - Micho zbog onoh kretenluka a Buyten zbog odlaska naprijed pri našem vodstvu - pa jebate vodimo 2:1 nema potrebe da ti ideš naprijed i glumiš napadača - iza treba beton bit. Al ko ga hebe nije bilo štete!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 09 pro 2009, 12:04

rekli bi Rusi:RAZVALJOTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ovo je bolje od ičeg na svitu

i to još protiv smrdljivih talijančića
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 pro 2009, 12:10

jozotg napisao:i to još protiv smrdljivih talijančića

hehe je jee, to daje poseban začin ovoj pobjedi...

hjooj zamisli da je tekma bila na hrt-u i da je komentiraju "serie-a lovers" sušec ili ćosić.... :lol: :lol: :lol: :lol: kako bi im sjelo ajme majko!!!!

kako netko može voliti talijanski nogomet, šugavi, milan inter roma i to smeće!!!!!!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ankujund » 09 pro 2009, 12:20

ljudi moji...znate li vi koji je razlog dobrih rezultata zadnjih utakmica? pored svih zvijezda, milijona i svega..IVICA OLIC.otkad je on dosa, samo pobjede,deremo guzove...kad se on ozljedio,nismo gola mogli dat...sad opet trpamo
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 pro 2009, 12:29

ankujund napisao:ljudi moji...znate li vi koji je razlog dobrih rezultata zadnjih utakmica? pored svih zvijezda, milijona i svega..IVICA OLIC.otkad je on dosa, samo pobjede,deremo guzove...kad se on ozljedio,nismo gola mogli dat...sad opet trpamo

:good: :bravo: tako je!

a još kad se ribery vrati (u formu)....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 pro 2009, 12:31

cruz napisao:
ankujund napisao:ljudi moji...znate li vi koji je razlog dobrih rezultata zadnjih utakmica? pored svih zvijezda, milijona i svega..IVICA OLIC.otkad je on dosa, samo pobjede,deremo guzove...kad se on ozljedio,nismo gola mogli dat...sad opet trpamo

:good: :bravo: tako je!

a još kad se ribery vrati (u formu)....

FALA TI ULI!!!! :legendo: 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 09 pro 2009, 12:35

anton 1983 napisao:FALA TI ULI!!!! :legendo: 8-)

zajebava se ti il ne,al kad dovedes besplatno igraca koji ti postane najbolji pojedinac momcadi,moras manageru skinit kapu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 pro 2009, 12:36

ankujund napisao:
anton 1983 napisao:FALA TI ULI!!!! :legendo: 8-)

zajebava se ti il ne,al kad dovedes besplatno igraca koji ti postane najbolji pojedinac momcadi,moras manageru skinit kapu

Kad je genijalnost ULIJA u pitanju ja se nikad nezajebavam, samo kaj postoje neznalci koji nisu svjesTni njegove genijalnosti! :ugeek:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10