Postao/la anton 1983 » 06 lip 2016, 07:25
Moj prijedlog za EP 2016. Nisam to mogo sam napraviti jer nemrem raditi podforume.
Otvoriti podforum EURO 2016.
U njemu bi se nalazilo:
Jedna opčenita tema - ovu koju sad imamo (netreba raditi novu) Euro 2016, samo bi se dodala sada anketa za osvajača - naravno nebi napisali svih 24 nacija za glasanje - čak nisam niti siguran dal može biti više od 20 stavki u anketi. Ako me sječanje dobro služio to se mora u admionistraciji narkatati. Ako se može nariktati spičimo svih 24 i damo ljudima za glasanje 3 kandidata s tim da ako hoće mogu glasati za 3, a napisati koji im je najglavniji favorit. Razlog zašto se bira 3 kandidata je taj što se onda dobije bolja slika o opčenitom mišljenju.
Nadalje, iako nećemo zihere preveć pisati, ali da se nađe u pađe; otvorimo za svaku grupu jednu temu. Stavimo u anketu 4 ekipe i možeš glasati samo za dve repk - jebiga koja 4 najbolja treća će biti je teško za prosuditi. U prvi post stavimo popis nacija, sa njihovim popisom igrača za Euro, ako neko hoće može i malo detaljnjije u slučaju da se javi da će napraviti tu i tu grupu i doda raspored.
Znači to nije ništa komplicirano...
Kaj velite?
PS:
Naravno Opčenita, Švapska i naša skupina bile bi sticky teme...
KVDM!!!!