anton 1983 napisao:Jel postoji bilo koji kurac koji neće komentirati Pepov mandat u Bayernu!?!?!?

melodyne napisao:anton 1983 napisao:Jel postoji bilo koji kurac koji neće komentirati Pepov mandat u Bayernu!?!?!?
Definisi kurac?
Jel te ko kaj pito? Si to reko kad te konj od Hitzfelda 1999 zamijeno sa onim kriplom Helmerom? pas ti mater ciganjsku! 

anton 1983 napisao:melodyne napisao:anton 1983 napisao:Jel postoji bilo koji kurac koji neće komentirati Pepov mandat u Bayernu!?!?!?
Definisi kurac?
Pa ko iz paštete, svi moguči mediji pizdarije, kreteni! Ma gonite se u 3 PM više od mog kluba!![]()
Danas matthaus - pep ne razumije Bayern - ma marš u 3 PM!Jel te ko kaj pito? Si to reko kad te konj od Hitzfelda 1999 zamijeno sa onim kriplom Helmerom? pas ti mater ciganjsku!

cruz napisao:Tko misli da će Ancelotti uspjeti tri godine zaredom doći u polufinale lige prvaka?
Tko je od vas UVJEREN da će uopće doći do finala tokom svog boravka u Bayernu?
![]()
Englezi su zadnjih godina davali stotine i stotine milijuna eura i opet nitko nije uspio doći (ni uz pomoć sudaca) do finala

anton 1983 napisao:Nadam se da će Pool osvojit EL - tak će u LP, pa bi onda možda lakše uspjeli dovesti Gotzea. Što više čitam o njegovom odlasku, sve gore i gore su cifre. Zadnje kaj sam vidio je 20-25 miljona eura - UŽAS, ali realnost

effe__sa napisao:Jesi ti navalio na njegovu prodaju, toliko si zaluđen da opšte nisi svjestan koliko bi ta prodaja mogla biti greška.![]()
Neka momak pod Carlom dobije pravu priliku i počne igrati u pragmatičnijem sistemu, sa više slobode i sa većom podrškom od strane trenera, pa da onda vidimo dalje...
anton 1983 napisao:Neću sad za ovo otvarat temu neg ću samo pitat,
Da li itko, ali baš itko od Vas vjeruje da će gotze ostat u klubu? S tim da to vjerovanje mora biti u stanju pokriti sa bilo kakvim objašnjenjem, pa taman tipa, šapnu mi je Drago Čosić!
Ja tražim, ali nemogu nači nikakvo, ali baš nikakvo koliko toliko vjerojatno rješenje, zbog kojeg bi Gotze ostao u klubu.
Pretpostavka je da ziher ne idemo sa njim u sezonu a da neprodužimo ugovor - to se zna. E sad koji bi razlog bio da se neproduži već sada ugovor, ako bar jedna strana to želi? Ako Bayern želi ugovor bi bio produžen, jer Gotze će ga produžiti ili je izrazio želju da neće ostati - što znači da i ako Bayern želi pordužiti u ovom trenutku, već je dobio odbijenicu i Gotze ide.
Ako Gotze želi produžiti Bayern bi već sa njim produžio - što znači da Bayern ne želi produžiti i traži se kupac.
Mislim dal je moguće da se CA još uvijeknije odlučio da li želi ili ne želi Gotzea u klubu?!?!?!
Eto vam izazov!
Pa Bayern ga je već prodo, ja tražim najboljeg kupca
daj ti argumente s kojim tu glupost podkrepruješ već na 5 strana 
doro napisao:Najjače mi je ovo s njim nebumo i 1/8 finala![]()
daj ti argumente s kojim tu glupost podkrepruješ već na 5 strana
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost