anton 1983 napisao:2 mjeseca - jebate - pa poslije zimske stanke je - ko zna kaj će bit do tada - neznam baš da će babbel jako dugo bit trener!
Vrijeme ce pokazati! 

sonyck napisao:Cinjenica je da hofenhajmov uspjeh je odraz lose lige,a vi sad recite sta ocete...npr. u italiji i engleskoj se znaju ponekad zaletit klubovi(hull,udinese,lazio) ali to traje kratko dok se ovi jaki ne zalete....a u BL se nema ko zaletit svi su drek nad drekovima...
anton 1983 napisao:sonyck napisao:Cinjenica je da hofenhajmov uspjeh je odraz lose lige,a vi sad recite sta ocete...npr. u italiji i engleskoj se znaju ponekad zaletit klubovi(hull,udinese,lazio) ali to traje kratko dok se ovi jaki ne zalete....a u BL se nema ko zaletit svi su drek nad drekovima...
Ovo je post sa drugog foruma, al kad vidim ovakav post najrađe bi piscu glavu otrgnul!!!!
! Brijem da je to neki navijac koji drka na "cigansku" ligu! 
anton 1983 napisao:Najgore je kaj ga nesmem izvrijeđat a jebp bi mu sve po spisku glupu zaostalu!

anton 1983 napisao:Činjenica je da ti pojma nemaš o BL, to je činjenica. Jesi ti jučer vidio Hoffenheima, mislim tvrdiš da si gledo tekmu pa ono reko valjda si vidio, razumiješ se u nogomet valjda - Bayern je jučer igro sa sebi ravnim , a ne sa nekim gnjilim iznenađenjima kao što si ti nabrojo. Problem je što ti neželiš vidjet ili još bolje rečeno neznaš pa nevidiš.
A ovo kaj sam ti ja reko to će ti jako puno ljudi potvrdit i zato se mi Bayernovci veselimo pobjedi na hoffenheimom!
Pa kako možeš izreč tako veliku glupost - pa ko se ikada "zaletavo" od gnjilih klubova i nakon 16 kola bio prvi na tablici??? Pa odkud taj bezobrazluk da ti sebi uzimaš za pravo kad izvališ notornu glupost da je to činjenica? To je tvoje mišljenje na koje ti se ja uz (ne)dužno poštovanje poserem.
Već sam prije reko da Hoffenheim nije smeće poput Hulla, Lazia i ostalih govana.
Možda bi trebali SAD odigrat protiv Barce ili Reala ili tvog Juvea pa bi ti onda bilo malo jasTnije, a to kaj ti briješ neke stvari ja to nemrem ispravit!

Speedy napisao:Petrinho opet udara mrkvicu!Dva gola za 0:2 HSV-a protiv Kölna!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju