Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Arhivirane teme...

Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Je, Bayern će osvojiti Meisterschaft
9
50%
Može bolje, može gore
4
22%
Nije, Bayern će ponovno ostati bez ijednog naslova, a možda neće ni u LP
5
28%

Ukupno glasova : 18

Re: Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

PostPostao/la Haris » 12 pro 2009, 14:01

Ne znam jeste li svjesni toga, ali Tymoshchuk je došao u Bayern prije manje od 6 mjeseci i do sada preko 90% onoga što je igrao za Bayern bio je prisiljen igrati na njemu neprirodnoj poziciji.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 14:16

Haris napisao:Ne znam jeste li svjesni toga, ali Tymoshchuk je došao u Bayern prije manje od 6 mjeseci i do sada preko 90% onoga što je igrao za Bayern bio je prisiljen igrati na njemu neprirodnoj poziciji.

bez brige - večina nije toga svjesTna - bitnije se LvG-u zavuč u šupak ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 12 pro 2009, 15:07

@ Scholl

Da te pitam jedno pitanje...tko je najzaslužniji za pobjedu Ukrajine nad Russima,Hrvatskom ,Engleskom.....znaš tko....njihov kapetan....Anatoliy Tymoschuk...na kojoj poziciji je igrao.....na 6-ci.....tko je bio okosnica Zenita koji je zgazio Bayerna u ligi Uefa :( ....dobio Manchestera u super kupu.....tymo-arshavin-pogrebnjak.....

zakaj Van Basten kad je bio trener nije zvao Bommela za repku...jer je sirovina i ne odgovara stilu nizozemske repke......jedan De Jong je imao prednost ispred njega...pametnom dosta....

Dalje....koliko je puta igrao Tymo na 6-ci ove sezone....2-3 puta....i to kad je Bommell bio ozljeđen....dalje jesi vidio gol vs MIlan na audi cupu.....takav gol Bommell u kartijeri nikad nije dao...pa ona bomba Juveu...kak je stisnuo loptu.....puno je bolji u ofanzivi po tom pitanju....dok MvB ima neki šut kao da nije jeo pet dana....

i još nešto....radijus kretanja našeg kapetana je oko centra....dok tymo trči po cijelom terenu....s Tymom u ekipi i bastian ima više prostora prema naprijed....

Prva tekma koju je odigrao kako treba je vs Juve za MvB...kad bi on tako igrao konstantno nek igra u prvih 11...al i ćorava koka ubode zrno.....ali da ne bude sve tako bajno....u toj tekmi u Torinu je MUller trčao više nego obično....i zato je Bastian bio ofanzivniji....a Bommell manje debel.....

Ako Gaal osvoji naslov nek ostane na klupi.....ja ću i dalje bit protiv njega da se razumijemo 8-) ....takav sam...meni se ne sviđa njegov stil vođenja ekipa,umišljenost,stav...i sl.....

Tymo je plaćen 14 milki....
Gomez je plaćen 30 milki...

obojica su više sjedili na klupi ove sezone...od onih koji su došli za manje pare ili im ističe ugovor na kraju ove sezone....

MvB - ističe ugovor
Olić - 0 - KN

čak je i Ottl mjenjao MvB u nekim tekmama....igrajući 6-cu...dok je u istoj tekmi tymo igrao 8-cu.....u Gaalovoj omiljenoj 4-3-3... :lol:

-----------Ottl------------------

Tymo---------------Bastian----

toliko od 12-njeg klinca..... :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la sch0ll7 » 12 pro 2009, 15:18

ja nisam rekao da je Van Bommel neki igrac na 6-ci...kao sto sam rekao...
evo jos jednom....Mrzim van Bommela...ne svidja mi se...mrzim kad igra na 6ci...mrzim kad ne trci...kad pravi nepotrebne faule na 20 metara...kad se baca po podu...kad bezveze primi zuti ili crveni..i kad mase rukama i pravi se nekog frajera...i mrzim sto je kapetan.
Znaci ne volim ga i smatram da nije igrac za nas i da je los na 6-ci.
To sam milion puta rekao

a za Tymoschuka...volio bih da igra on tu 6cu...ali smatram da ni on nije za nas...ja sam samo to rekao
Ja bih vise volio da on igra tu 6-cu ali nemogu preko toga da se on boji primit loptu, kad mu neko pridje na 2-3 metra on se ustrasi kao neko dijete i dodaje loptu na blef samo da je se rijesi...koliko i on puta ide u prazno i pogresno dodaje loptu.

Kad vidim i jednog i drugog na 6-ci kakve pizdarije prave...meni mrak padne na oci.

Ako bi bilo po mome ja bi dao Tymota na 6-cu a Van Bommela na RMC poziciju...ali ni to nebi bilo dobro jer je Van Bommel prespor i nema tolko kondicije za tu poziciju.

Moje rijesenje je da van bommelu ne produzimo...tymo na klupu a nekog novog za 6-cu....Rolfes ili neki slican igrac.

Ali ja tu ne odlucujem
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 15:25

Sam mi Scholl nije jasTno kak bi ti Rolfesa a oćeš BOLJEG igrača od Tyme :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 12 pro 2009, 15:27

ok...to smo razjasnili.....ali sad da pojasnimo još nekaj.....nemoš ti od Tyma očekivat da dribla na centru ida ulazi u sredinu,probija....nije on plemenit igrač kao Ze Roberto....on je igrač koji ima dobar pregled igre....odlične dijagonale....ima šutinu u nozi...sjajan je u defanzivi....lider je na terenu (treba mu vjerovati)....i igra na sigurno...dakle on će radije vratit loptu stoperu,izbacit je u aut...nego prodat loptu na centru kao Bommell i otvorit kontru protivniku....ak je zbog toga potrebna nova 6-ca...onda stvarno.....recimo to ovako...ak Gaal ostane i Bommell produži Tymo će otići iz Bayerna..... :cry:

Rolfes....tymo je bog nogometa za njega u svakom segmentu igre........ :D

kad bi doveli Yaya Turea iz Barce tad bi ja prodao Tyma...ni u jednom drugom slučaju ne dolazi u obzir..... :D

Odoh gledat tekmu.....do svidanja.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Haris » 12 pro 2009, 16:15

anton 1983 napisao:Sam mi Scholl nije jasTno kak bi ti Rolfesa a oćeš BOLJEG igrača od Tyme :shock:

Ovako sam izgledao kad sam to pročitao: :roll:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la sch0ll7 » 12 pro 2009, 17:42

anton 1983 napisao:Sam mi Scholl nije jasTno kak bi ti Rolfesa a oćeš BOLJEG igrača od Tyme :shock:

Rolfes je igrac sa tim vrlinama koje trazi Van Gaal..i nije taj cisti lomilac...zato sam njega spomenuo...jer za igraca koji igra 6-cu za die manschaft nemozes reci da je bezveze igrac...a i švabo je zato mi se sviđa
sch0ll7

PostPostao/la katsche » 12 pro 2009, 21:45

mislim da se ova tema može zatvoriti !

ovo je pravi trener za Bayern, što sam od početka tvrdio....
neke stvari su mi nelogične bile....ali izgleda da čovik stvarno zna svoj posao i treba mu samo dati malo vremena

:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 12.12.2009. Bochum - Bayern Munchen

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 17:19

Kak god okrenes nasa rasprava nista nece promijeniti. LvG ne cita ovo. Al opet je zanimljivo kada Luis van Galovci pobijedjuju tj. kada su u pravu :mrgreen:

A oni sto ga ne vole izmisljaju neke gluposti jer vide da nisu u pravu, a tesko im priznati da su bili u krivu.
Jbg. doci ce i vase vrijeme nekada kada i Luis van Gaal ode za 10 godina :mrgreen: :lol:

Lastavica po lastavica i et proljeca :mrgreen:
Ove seezone ja ne ocekujem mnogo, al iduce ocekujem ovo:

Slika
I on sam je rekao da je to duzi proces, te da se ne moze tek dako Bayern izvuci iz krize.
Tj. za jednu sedmicu kao sto neki zele :mrgreen:

Slika
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 17:25

Pa čovječe Tule, o tom ti i ja pričam, pa nisi ti u pravu jer si ti slijepo vjerovo u Gaalove metode, a tek kad se LvG počeo prilagođavati svojim kritičarima to je tek počelo na nekaj ličit! Pa kaj ti to stvarno nevidiš ili šta?

Jesi ti svjestan da si ti za van gaal koji je recimo 6 na tablici i ispo iz LP a da ja za toga LvG nisam?

Jesi ti svjestan da si ti za LvG-a koji prođe skupinu LP i zaostaje 2 boda u BL I da sam ja i svi ostali njegovi "protivnici" za tog van Gaal?

A to je čisto iz razloga jer je počeo popuštat i radit malo po malo kako nama paše - neko je reko, shvatil je da je bio kreten u vezi Gomeza a možda to i shvati u vezi Bommela !!!

A i ti kao i svi ostali moraju prestat bit za Gaal , moraju počet bit za Bayern to je razlika između nas i vas ! Budite za Bayern a ne za LvG-a! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 17:41

Nezn. al za sada u svemu se takmicimo.

Kup- jos smo tu
Liga prvaka - jos smo tu
BL- jos smo tu, 2 boda zaostatka su nista

Ste vi primijetili da je on vec zavrsio sa experimentiranjem.... Svaku utakmicu igra 4-4-2 i svi igraci su isti.
U sredini Bommel i Swinja i vazno je da pobijedjujemo, ,nije vazno jel tymo bolji igrac od Bommela vec je vazno da mi rasturamo. I ak rasturamo sto onda mjenjati sastav.

Sto nama to treba. Protiv bochuma sam uzivao. Bayern je rasturio bochum, razletili su se ko pcele po terenu. To sam cekao odavno, da gledam TOTALNI NOGOMET.

Evo jedna njegova izjava koja je cool :
"Ovo je profesionalni klub i kao takav ima neka pravila. Mene ne zanima tko je ovdje svjetski prvak i tko u svojoj glavi misli da je najbolji. Ja ovdje nagrađujem trud i volju na treningu. Također, ovo nije pojedinačni sport već momčadski, pa tako želim igrače koji se znaju ukalupiti, a ne one koji su odsječeni od svega"
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 17:49

TulE napisao:Ste vi primijetili da je on vec zavrsio sa experimentiranjem.... Svaku utakmicu igra 4-4-2 i svi igraci su isti.
U sredini Bommel i Swinja i vazno je da pobijedjujemo, ,nije vazno jel tymo bolji igrac od Bommela vec je vazno da mi rasturamo. I ak rasturamo sto onda mjenjati sastav.

I kaj ti tu iz ovoga vidiš, osim da su njegovi kritičari dobili šta su htjeli?

Evo jedna njegova izjava koja je cool :
"Ovo je profesionalni klub i kao takav ima neka pravila. Mene ne zanima tko je ovdje svjetski prvak i tko u svojoj glavi misli da je najbolji. Ja ovdje nagrađujem trud i volju na treningu. Također, ovo nije pojedinačni sport već momčadski, pa tako želim igrače koji se znaju ukalupiti, a ne one koji su odsječeni od svega"

A to nije istina jer onda bi igrali neki drugi igrači! I to je ono kaj smeta i zakaj nas sve živcira kaj Tymo ne igra. Nije problem sada protiv Bochuma, nego onda kad nam neće ić, a to će se dogoditi i u tom trenu Tymo neće igrat - onda će to biti problem. S tim da bi mi jučer pobjedili sa Tymom a sveukupno bi bili jači da Tymo opčenito ima prednost nad Bommelom. Pa nije jedana utakmica sve - ak je LvG 22 tekme zajebo, onda ga nemreju 2 ščupat :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 18:41

I kaj ti tu iz ovoga vidiš, osim da su njegovi kritičari dobili šta su htjeli?

Vidim to da mi rasturamo i vama se ne svidja to sto rasturamo jer otjete da ubacite Tyma.
Jbt Tymo ak mi rasturamo kada igra van Bommel.

Da igramo lose onda bi rekao ubaci tyma da vidim kakav je on. Al sto to raditi kada je sve super.

P.S Sta ste vi kriticari dobili iz toga????
TulE

PostPostao/la sch0ll7 » 13 pro 2009, 22:29

Od prvog dana odkad sam na ovom forumu...se je forum nekako razdjelio na dvije grupe...Za i Protiv Van Gaala...i sve teme i debate trpe zbog tog stava forumasa...Niko nece da prizna i da razmislja objektivno jer ipak svako kaze "nemogu sad ici preko samog sebe"...
Mozda si i ti tu anton kriv...jer si postavljo teme "ko je za ili protiv gaala"...Generali prije bitke...etc...

I sto se tice toga sto si napisao...da si ti za bayern a ne za trenera...

Nato cu ti odgovorit: Jer sam za Bayern sam i za Gaala...trenera koji nas moze odvest tamo gdje nismo vec dugo bili

Sto se tice Van Gaala i nase igre koju smo pokazali u poslednjih par utakmica...

Vidi se da je Van Gaal blize tom trenutku kad budemo imali "izbrusenu" ekipu i potom ce pocet sastavljat i dodavat da ta ekipa bude cim bolja.

Ja sam mu bio spreman dati 1 citavu sezonu da vidim vaku igru...ako je ta igra stigla pola godine prije ja sam preveseo i cak nemogu vjerovat da gledam takav fudbal u Munchenu.

Da bio sam spreman dati citavu sezonu...i ako bi to znacilo da budemo 3. na konacnoj tabeli...i da ispadnemo u Ligu Europa...i ispadnemo u polu finala Kupa...neka bude tako...
Samo da se nakon tih turbolentnih 5-6 godina jednom prepoznamo taj nas stari Bayern koga su se svi bojali!

Nakon ove utakmice protiv Bochuma nisam gledao scoreline...vec sam gledao kako su ti igraci koji su prije par dana nadmasili juventus pa i sami sebe...dosli sa istim mentalitetom i istom zeljom u Bochum...da rasture i da pokazu svijetu da oni to mogu!

Kad se je to zadnji put vidjelo na terenu?...da je to bilo prosle godine...mi bih posle ovake pobjede kod kuce na Allianz areni igrali 2:1 sa pisljivim golom u 90. minuti.
sch0ll7

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva