Haris napisao:Ne znam jeste li svjesni toga, ali Tymoshchuk je došao u Bayern prije manje od 6 mjeseci i do sada preko 90% onoga što je igrao za Bayern bio je prisiljen igrati na njemu neprirodnoj poziciji.
anton 1983 napisao:Sam mi Scholl nije jasTno kak bi ti Rolfesa a oćeš BOLJEG igrača od Tyme

anton 1983 napisao:Sam mi Scholl nije jasTno kak bi ti Rolfesa a oćeš BOLJEG igrača od Tyme

TulE napisao:Ste vi primijetili da je on vec zavrsio sa experimentiranjem.... Svaku utakmicu igra 4-4-2 i svi igraci su isti.
U sredini Bommel i Swinja i vazno je da pobijedjujemo, ,nije vazno jel tymo bolji igrac od Bommela vec je vazno da mi rasturamo. I ak rasturamo sto onda mjenjati sastav.
Evo jedna njegova izjava koja je cool :
"Ovo je profesionalni klub i kao takav ima neka pravila. Mene ne zanima tko je ovdje svjetski prvak i tko u svojoj glavi misli da je najbolji. Ja ovdje nagrađujem trud i volju na treningu. Također, ovo nije pojedinačni sport već momčadski, pa tako želim igrače koji se znaju ukalupiti, a ne one koji su odsječeni od svega"
I kaj ti tu iz ovoga vidiš, osim da su njegovi kritičari dobili šta su htjeli?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost