12.12.2009. Bochum - Bayern Munchen

Koji ishod utakmice Bochum - Bayern ocekujete?

Anketa je završila: 13 pro 2009, 19:16.

Pobjedu Bochuma
1
8%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjedu Bayerna "na jedvite jade"
5
38%
FC HOLLYWOOD nastavlja svoj SHOW i gazi Bochuma
7
54%

Ukupno glasova : 13

Re: 12.12.2009. Bochum - Bayern Munchen

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:43

bavarac napisao:igrali 4-4-2 ne 4-3-3...koliko bi sad bili ispred konkurencije u prvenstvu...i koliko bi imali bodova na kontu u LP-a....ali ne Bavarac,Anton,Speedy...i ekipa su glupi...nemaju oni pojma i sl...prodavanje magle.... :lol: :lol: :lol:

Možda bu i njima došlo iz dupeta u glavu kao što je došlo LvG-u! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 10:46

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:igrali 4-4-2 ne 4-3-3...koliko bi sad bili ispred konkurencije u prvenstvu...i koliko bi imali bodova na kontu u LP-a....ali ne Bavarac,Anton,Speedy...i ekipa su glupi...nemaju oni pojma i sl...prodavanje magle.... :lol: :lol: :lol:

Možda bu i njima došlo iz dupeta u glavu kao što je došlo LvG-u! 8-)

nebi to bilo dobro za forum :mrgreen: ...ovako je zanimljivije dvije struje.....puno bolja naelektriziranost i veća zabava .... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:48

I treba još jednu stvar reč - LAHM BELE KOPAČKE!!! Sad mi puno SEXUALNIJE izgleda!!!! :mrgreen: TO SAM ČEKO!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 13 pro 2009, 10:50

anton 1983 napisao:Kad bi bar onaj Badstuber bio pokretljiviji, al to je panj od igrača, rođen za štopera! u 1. poluvreneu je htio jedan dribling napravit, ja krepo od smijeha i sebe i protivnika je sjebo! Ima dobar (jeben) ubačaj al to je sve kaj se tiće njegovih kvaliteta da bude bek!

Koliko sam puta naglasio da Badstuber nije za beka, jednostavno ne posjeduje te "kvalitete" koje bi trebao imati da igra tu poziciju! Ali ne, onda se tu mlati "prazna slama" tipa, nemamo trenutno boljeg za tu poziciju i sl. Mene samo zanima gdje je Brafonja u cijeloj toj prici, zasto je on uopce doveden? Ocigledno je mnogo LEP! :lol: Brijem da ni Gnjojen ne zna zas ga je dofurao! :oops:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 10:51

anton 1983 napisao:I treba još jednu stvar reč - LAHM BELE KOPAČKE!!! Sad mi puno SEXUALNIJE izgleda!!!! :mrgreen: TO SAM ČEKO!!!!

i bolje igra....brijem da su jučer svi gledali u njegove kopke.....kak je prolazio kroz braniče ko šilo.....i zanimljivo...nije ni jedan put uputio centaršut.....bolje mu ide kad je lopta na zemlji.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:55

bavarac napisao:
i bolje igra....brijem da su jučer svi gledali u njegove kopke.....kak je prolazio kroz braniče ko šilo.....i zanimljivo...nije ni jedan put uputio centaršut.....bolje mu ide kad je lopta na zemlji.... :D

Te kopačke su jako bitna stvar al ovisi kod kojeg igrača - recimo kod Bommela ne bi imale koristi, kod Badstubera pogotovo! recimo ja kad halam PES obožavam igrače sa belim kopačkama! :mrgreen:

Speedy napisao:Koliko sam puta naglasio da Badstuber nije za beka, jednostavno ne posjeduje te "kvalitete" koje bi trebao imati da igra tu poziciju! Ali ne, onda se tu mlati "prazna slama" tipa, nemamo trenutno boljeg za tu poziciju i sl. Mene samo zanima gdje je Brafonja u cijeloj toj prici, zasto je on uopce doveden? Ocigledno je mnogo LEP! :lol: Brijem da ni Gnjojen ne zna zas ga je dofurao! :oops:

Pitaj Boga kaj je sa tim igračem, al meni bayernova ekipa bez Kmica lepše zgleda! 8-) Al pošto sad igramo ovak, ne gajim nade da ćemo u Šoping na zimu po tog neophodnog beka! :cry:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 11:10

Effenberg23 napisao:na jednom drugom forumu sam pročitao da se olić više ne zove olić već Golić :lol: :lol: :lol:

bravo svka čast, 5-1 veličanstveno

bavarac napisao:dakle nakon špektakularne tekme kod stare dame...vraćamo se u realnost.....Gomez će zabit za pobjedu od 1-2.....ništa spektakularno na utakmici neće biti.....bit će to sa što manje zalaganja i trošenja snage uknjižena nova tri boda.... 8-)

Morti vidimo Bradfonju na beku...ili pak Miru u prvih 11 umjesto Golića..... :D

strana prva topic Bochum - Bayern...autor dakako Bavarac..... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la FCB m@niac » 13 pro 2009, 11:24

Šta ste se razjebali o tom Gaalu....ko da smo izgubili, a ne pobjedili.....a kaj se tiče samih zamjena znate vi krasan k...koga treba vadit, a koga ne! To Gaal najbolje zna jer je tam, a ne vi koji Bayernovu ekipu sa televizije gledate...hahaha :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 13 pro 2009, 11:40

bavarac napisao:
anton 1983 napisao:I treba još jednu stvar reč - LAHM BELE KOPAČKE!!! Sad mi puno SEXUALNIJE izgleda!!!! :mrgreen: TO SAM ČEKO!!!!

ja kad vidim igrača u belim kopačkama odmah mi izgleda da je tehnički 100 puta bolje potkovan nego u nekakvim crnim ili šta ti ja znam kakvim već bojama... :mrgreen:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 11:41

Haris napisao:ja kad vidim igrača u belim kopačkama odmah mi izgleda da je tehnički 100 puta bolje potkovan nego u nekakvim crnim ili šta ti ja znam kakvim već bojama... :mrgreen:

E totottoottotototototo, zato ja i drkam na te bele kopačke! Pa jebate zamisli Robbena sa crnim - užas fuj, bljak! Ovak sa belima imaš dojam da te noge lete!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 11:42

Haris napisao:
bavarac napisao:

ja kad vidim igrača u belim kopačkama odmah mi izgleda da je tehnički 100 puta bolje potkovan nego u nekakvim crnim ili šta ti ja znam kakvim već bojama... :mrgreen:

jep :mrgreen: ...kad se sjetim kad je Franky prezentirao one pink....pa reklama tek.... :lol: :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 11:45

FCB m@niac napisao:Šta ste se razjebali o tom Gaalu....ko da smo izgubili, a ne pobjedili.....a kaj se tiče samih zamjena znate vi krasan k...koga treba vadit, a koga ne! To Gaal najbolje zna jer je tam, a ne vi koji Bayernovu ekipu sa televizije gledate...hahaha :lol:

Moramo, sad nas sluša, pa mu to nabijamo na nos - zaslužio je to jer je glumil kretena, sad je malo manji kreten! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 12:40

Ajd bwe ne kenjajte vise koji vam je q pobijedili smo 5:1 i vi nesta pametujete.
Sta jel to treba biti 500:0 da bi vi bili zadovoljni sa Gaal-om.

Bayern-u je dobro krenulo i drago mi je zbog toga. Vi furate neke standardne metode koje su furali bivsi treneri Bayern-a.
Sve se mjenja i uzivajte u LvG špektakl-u.

Prvo ste kenjali da Lahm mora igrati lijevu stranu????? Jel to napisano u svetom pismu pa mora tako biti.
Lahm igra fantasticno na desnoj strani. Probija sve ko lud. I zbog toga se meni LvG svidja jer on experimentise i trazi naj od igraca.

Licno ja uzivam u Bayern-ovoj igri i citava europa prica kakav je Bayern postao tj. da stvari idu na bolje. A vi koji ne volite LvG crknite od muke.
TulE

PostPostao/la The Scarface » 13 pro 2009, 14:04

Slika

"Manchmal steht er neben mir und ich denke, er stirbt gleich. Dann zieht er wieder 40 Meter zum Sprint an. Ivi ist ein Verrückter", sagte auch Mario Gomez - und meinte das durchaus als Kompliment: "Er ist ein super positiver Typ, gibt immer Vollgas und pusht unheimlich.

8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 14:29

Tule, nemoj bit Tulav :D Niko od nas nije nesretan zbog pobjede od 1:5, druge i kompliciranije stvari su u pitanju. Recimo nije problem sa "greškama" nabit Bochuma, nego će bit problem kad ćemo igrat sa ŠPEKom a LvG još uvijek neke stvari ne konta - onda buš ti došo sim i jebo mu mater jer mu Badstuber igra beka, a Bommel u sredini itd...Treba spriječiti a ne liječiti ;) Znaš onu dvije laste ne čine proljeće, e tako niti dve tekme ne čine titulu prvaka BUNDESLIGE! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.