EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la The Scarface » 27 lip 2016, 10:15

Meni osobno je jedina Čačićeva pogreška kasno uvođenje Pjace.

Mogao je Kale top igrati pokoju minutu više, ali nije ni on neka igračina pa da bi njegovo neigranje karakterizirao kao veliki gaf trenera.

Čitao sam malo izjave Čačića na konferenciji za novinare i kod većine stvari se slažem, ljudi spominju ofenzivniju igru ovo ono a zaboravljaju da smo primili gol upravo kad smo najviše napadali i stvarali najveći pritisak.

Kao što sam prije rekao Portugal je imao više sreće, nama ostaje da patimo što još jednu egal k.o. utakmicu gubimo.

Bio sam premlad za doživit 98-u, ali sve ovo poslije je teška agonija. Jedva prolazimo skupinu i kad se napokon dočepamo te k.o. utakmice gubimo na najokrutnije načine.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 27 lip 2016, 10:57

2008 Turska 120.min
2012 Španjolska 89.min
2016 Portugal 117.min

Ipak me ona Turska najviše boli, takvu nogometnu plusku nisam još doživio....
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 27 lip 2016, 17:59

Kako igra Italija! :shock: Znao sam da su dobri, ali da ovako igraju protiv jedne Španije, to je nevjerovatno. Ako ih prođu, mislim da će Njemačka jako teško da pobijedi Italiju. Svi znamo kako u međusobnim duelima stoje protiv Azura, a ova Italija je taktički besprijekorna i mislim da će Švabe morati da daju 110% da bi ih prošli u eventualnom 1/4 finalu.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 27 lip 2016, 18:57

Bravo za Talijane, zasluženo prošli. :bravo:

Sad slijedi pravi test za Njemačku u kojem mogu dokazati da su najjača ekipa na svijetu.

SP 2006 Italija 1/2
EP 2008 Španjolska finale
SP 2010 Španjolska 1/2
EP 2012 Italija 1/2
SP 2014 izbjegli Ita/Špa i osvojili
EP 2016 Italija ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 27 lip 2016, 18:58

Ne vidim u njemačkim reprezentativcima tu energičnost, spremnost da se potuku do posljednjeg zvižduka kao što to imaju Italijani. Kad pomislim da će mlitavi Ozil ili Kros sa svojim mlakonjskim pogledima da igraju protiv ovih "krvi" željnih Italijana, dođe mi da :neee: :neee: :neee: .

Kad god se misli da su slabi, Italijani sve demantuju. Izbaciće ponovo Nijemce. Ne mora da znači da će tako biti, to samo ja tipujem. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 27 lip 2016, 18:59

The Scarface napisao:Bravo za Talijane, zasluženo prošli. :bravo:

Sad slijedi pravi test za Njemačku u kojem mogu dokazati da su najjača ekipa na svijetu.

SP 2006 Italija 1/2
EP 2008 Španjolska finale
SP 2010 Španjolska 1/2
EP 2012 Italija 1/2
SP 2014 izbjegli Ita/Špa i osvojili
EP 2016 Italija ?

Ponovo Italija i ponovo Švabe puše. smile44 Njemačkoj treba 11 Milera ili Nojera da bi prošli Italijane. Ukoliko razumijete šta želim da kažem. Sa Hektorom, Kimikom, Ozilom i Krosom to neće biti moguće.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 27 lip 2016, 19:08

Miki napisao:Ponovo Italija i ponovo Švabe puše. smile44 Njemačkoj treba 11 Milera ili Nojera da bi prošli Italijane. Ukoliko razumijete šta želim da kažem. Sa Hektorom, Kimikom, Ozilom i Krosom to neće biti moguće.

Mislim da ipak malo pretjeruješ.
Jest da ih je zadesio jedan od težih protivnika na EPu (najgora moguća 3 su vjerojatno Francuska, Španjolska i Italija). Posebice s obzirom na Talijansko dizanje forme u zadnjih ~ mjesec dana, ali i standardno slabe Njemačke igre protiv Italije.

Ono što je tu zapravo upitno je koliko je ta pobjeda protiv Španjolaca značajna. Jer se meni čini da su ovo najlošiji Španjolci u zadnjih 10ak godina - što puno govori.

E sad, dal' su Talijani stvarno tak jaki; Španjolci slabi ili kombinacija obojeg - to je ono što zanima.
Löw ako uđe mirno u tekmu svakak može dobiti, dokazao je to već prije koji mjesec (4-1), e sad, ako opet napravi glupost poput one na EURO-u prije 4 godine kad je išao mjenjat cijelu koncepciju igre zbog toga što su to bili Talijani - e onda će opet popušit.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 27 lip 2016, 19:26

panda napisao:
Miki napisao:Ponovo Italija i ponovo Švabe puše. smile44 Njemačkoj treba 11 Milera ili Nojera da bi prošli Italijane. Ukoliko razumijete šta želim da kažem. Sa Hektorom, Kimikom, Ozilom i Krosom to neće biti moguće.

Mislim da ipak malo pretjeruješ.
Jest da ih je zadesio jedan od težih protivnika na EPu (najgora moguća 3 su vjerojatno Francuska, Španjolska i Italija). Posebice s obzirom na Talijansko dizanje forme u zadnjih ~ mjesec dana, ali i standardno slabe Njemačke igre protiv Italije.

Ono što je tu zapravo upitno je koliko je ta pobjeda protiv Španjolaca značajna. Jer se meni čini da su ovo najlošiji Španjolci u zadnjih 10ak godina - što puno govori.

E sad, dal' su Talijani stvarno tak jaki; Španjolci slabi ili kombinacija obojeg - to je ono što zanima.
Löw ako uđe mirno u tekmu svakak može dobiti, dokazao je to već prije koji mjesec (4-1), e sad, ako opet napravi glupost poput one na EURO-u prije 4 godine kad je išao mjenjat cijelu koncepciju igre zbog toga što su to bili Talijani - e onda će opet popušit.

Tu srčanost igra veliku ulogu. Pogledaj samo kako Italijani pjevaju himnu. Tu pokazuju svoje zajedništvo, ljubav prema domovini, tu želju za uspjehom. Njihova himna im jednostavno diže moral, oni ulaze u utakmicu sa željom da se "potuku" sa protivnikom pa šta bude.

Šta jedan Kedira, Ozil, Boateng, Gomez, Mustafi, Podolski i slični mješanci znaju šta je nacionalni naboj? Skup polutana koji samo figurativno isprate tu himnu Njemačke za koju nastupaju jer im je neki čukunđed prije 100 godina silovao njemačku kozu i tako postao "Nijemac". Možeš misliti.

Ljudi, možda vam to izgleda smiješno u smislu da te neće himna učiniti boljim igračem. Možda neće generalno, ali ćeš sigurno dati svojih 110% što je ponekad bolje nego da imaš zvijezdu u timu koja će na terenu da 'ladi jaja.

Ozil i Kros, kao bitni igrači u Njemačkoj, nemaju u očima tu iskru gladi da se protivnik "razbije" koju ima većina italijanskih igrača. Od Nijemaca to imaju Nojer i Miler, zasigurno. Nekada su to imali Balak, Jeremis, Kan, Efenberg...

Pa pogledajte samo Kontea. Čovjek se pojede živ dok vodi utakmicu, a Lev za to vrijeme čačka šupak, pazuhe, nos, itd. Tih 4:1 ne pokazuje apsolutno ništa. Jebena prijateljska utakmica u kojoj je Italijane bolila ona stvar za rezultat. Ako ćemo po tome, i Slovaci su razbili Nijemce u prijateljskoj, pa su ipak popušili juče.

Dakle, ne tvrdim da će Njemačka ispasti od Italije, ali za mene su Italijani favoriti definitivno. Po igračkim kvalitetima nisu bolji od reprezentativaca Njemačke (namjerno ne kažem Nijemaca), ali po patriotizmu, spremnosti da se na terenu "pogine za otadžbinu" su sigurno ispred. Nacionalni naboj im je jači.

To krasi i vas Hrvate, samo vas je mentalitet sjebao. Zato je, recimo, Srbija u rangu Malte u fudbalu jer je odnos prema dresu ravan 0. Isto što imate vi, imaju i Italijani, samo na još višem nivou. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 27 lip 2016, 19:31

Miki napisao:Tu srčanost igra veliku ulogu. Pogledaj samo kako Italijani pjevaju himnu. Tu pokazuju svoje zajedništvo, ljubav prema domovini, tu želju za uspjehom. Njihova himna im jednostavno diže moral, oni ulaze u utakmicu sa željom da se "potuku" sa protivnikom pa šta bude.

Ostavi se tih glupih floskula Miki.
I Hrvatska je srčano i borbeno uz pjevušenje himne dobila Španjolsku, a u subotu popljugala od Portugala.

Miki napisao:Šta jedan Kedira, Ozil, Boateng, Gomez, Mustafi, Podolski i slični mješanci znaju šta je nacionalni naboj? SKup mješanaca koji samo figurativno isprate tu himnu Njemačke, za koju nastupaju jer im je neki čukunđed prije 100 godina silovao njemačku kozu i tako postao "Nijemac". Možeš misliti.

Ovo je već rasizam.

Miki napisao:Ljudi, možda vam to izgleda smiješno u smislu da te neće ta himna učiniti boljim igračem. Možda neće generalno, ali ćeš sigurno dati svojih 110% što je ponekad bolje nego da imaš zvijezdu u timu koja će na terenu da 'ladi jaja.

Ne smiješno nego urnebesno.
Balkanci redovito pjevuše himnu da pucaju bubnjići pa se ni jedna balkanska ekipa nije plasirala u kasnije faze EPa/SPa.

A sjeti se i Brazilaca kako su gromoglasno pjevali himnu na vlastitom SPu (znači pred domaćom publikom) i svejedno su uz jedvite jade i pogurance sudaca dogurali do polufinala gdje su im tešku šamarčinu baš opičili ti "mješanci bez nacionalnog naboja koji je pjevaju himnu"

Ostavi se tih glupih nacionalističko etničkih gluposti.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 27 lip 2016, 19:39

panda napisao:I Hrvatska je srčano i borbeno uz pjevušenje himne dobila Španjolsku, a u subotu popljugala od Portugala.

Dobro si rekao - pjevuše, a ne pjevaju. Kad Italijani pjevaju, onda grmi. Objasnio sam šta je razlog vašeg poraza od Portugala - mentalitet.

panda napisao:
Miki napisao:Šta jedan Kedira, Ozil, Boateng, Gomez, Mustafi, Podolski i slični mješanci znaju šta je nacionalni naboj? SKup mješanaca koji samo figurativno isprate tu himnu Njemačke, za koju nastupaju jer im je neki čukunđed prije 100 godina silovao njemačku kozu i tako postao "Nijemac". Možeš misliti.

Ovo je već rasizam.

Nije rasizam, već realnost, samo figurativno rečena.

panda napisao:
Miki napisao:Ljudi, možda vam to izgleda smiješno u smislu da te neće ta himna učiniti boljim igračem. Možda neće generalno, ali ćeš sigurno dati svojih 110% što je ponekad bolje nego da imaš zvijezdu u timu koja će na terenu da 'ladi jaja.

A sjeti se i Brazilaca kako su gromoglasno pjevali himnu na vlastitom SPu (znači pred domaćom publikom) i svejedno su uz jedvite jade i pogurance sudaca dogurali do polufinala gdje su im tešku šamarčinu baš opičili ti "mješanci bez nacionalnog naboja koji je pjevaju himnu"
Ostavi se tih glupih nacionalističko etničkih gluposti.

Brazilci su, generalno, djelovali kao razbijena vojska. Stvarala se slika da je titula njihova jer se igra na njihovom tlu. Ponašali su se nadmeno, slobodno se može reći i sa podcjenjivanjem gledali na protivnike. Ne sjećam se da su Žabari ikada bili nadmeni.

Italijani nisu složni samo dok se pjeva himna, već su i na terenu takvi. Iako igrački slabiji od Španaca, održali su im lekciju. Dosta me to podsjetilo na njihov meč protiv Njemačke prije 4 godine u polufinalu EP. Da, nekada im se desi potop kao tada protiv Španaca, ali nisu ni oni svemogući.

Pominjem Njemačku iz 2002. Nisu imali individualni kvalitet kao današnja Njemačka, ali su imali taj naboj u očima, spremnost za "borbu do posljednjeg".

Zato ponavljam, Italijani su poznati po svojoj bučnosti i izgaranju do kraja ko god da im je rival.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 27 lip 2016, 19:46

Miki napisao:Dobro si rekao - pjevuše, a ne pjevaju. Kad Italijani pjevaju, onda grmi. Objasnio sam šta je razlog vašeg poraza od Portugala - mentalitet.

Pjevaju je baš kao i Francuzi, baš kao i Talijani, baš kao i Brazilci npr.
Ne čini apsolutno nikakvu razliku.

Francuska je iz Brazila otišla od tih "mješanaca", a Brazil zapeo u polufinalu sa 7 (bilo bi možda i više da nisu potegli ručnu)

Miki napisao:
panda napisao:

Ovo je već rasizam.

Nije rasizam, već realnost, samo figurativno rečena.

Ne, to je čisti, izraziti rasizam.
Nazivaš ljude "mješancima bez nacionalnog naboja" čisi su preci "silovali njemačku kozu i tako postali Nijemci.
Zadnje upozorenje pred bančugu.

panda napisao:Brazilci su, generalno, djelovali kao razbijena vojska. Stvarala se slika da je titula njihova jer se igra na njihovom tlu. Italijani nisu složni samo dok se pjeva himna, već su i na terenu takvi. Iako igrački slabiji od Španaca, održali su im lekciju. Dosta me to podsjetilo na njihov meč protiv Njemačke prije 4 godine u polufinalu EP. Da, nekada im se desi potop kao tada protiv Španaca, ali nisu ni oni svemogući.

Dalje od ovoga uopće ne treba diskutirati jer si upravo ovdje priznao da si u krivu sa tom gluposti oko "nacionalnog naboja" "himne" itd.

Citirat ću tvoj original post:
Miki napisao:Tu srčanost igra veliku ulogu. Pogledaj samo kako Italijani pjevaju himnu. Tu pokazuju svoje zajedništvo, ljubav prema domovini, tu želju za uspjehom. Njihova himna im jednostavno diže moral, oni ulaze u utakmicu sa željom da se "potuku" sa protivnikom pa šta bude.

Brazilci su prije 2 godine bili srčani k'o nikad nitko prije.
Pjevali su gromoglasno himnu - cijeli stadion, čak dok je i himna prestala, oni su nastavili dalje. Borili su se poput vojnika na bojištu za svoju "državu, domovinu, dres", a nisu bili ni igrački slabiji od Njemačke
Sudeći onda po ovoj tvojoj logici da je najbitnije zajedništvo na terenu, ljubav prema domovini, želja za uspjehom. Brazil je na SPu prije 2 godine trebao pomest sve ekipe do finala sa 10-0 i onda dignut pehar.

I tu svaka rasprava o glupim nacionalističkim ideologijama za mene završava.
A ti ako opet počneš sa svojim rasističkim glupostima letiš - bez drugog upozorenja.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 27 lip 2016, 20:47

Imali netko video kompilaciju portugalskih gaženja naših igrača?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 27 lip 2016, 22:07

Jel' postoji lošija reprezentacija od ove engleske ?
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 27 lip 2016, 22:43

2 world wars 1 world cup!

Pomalo mi ih je čak i žao, ali onda se sjetim da se radi o Englezima pa ono...

edit :
https://twitter.com/dannyswfc/status/747524044946345985
:haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 lip 2016, 23:23

panda napisao:Jel' postoji lošija reprezentacija od ove engleske ?

Užas nikad ništ od te repke....čuj mikija jak kolko pjevaš jako himnu il si loš ako netko iz mješanog braka :lol: :lol: :lol:

Njemci budu to prošli samo ako budu jaki u glavi igrali svoju igru i naravno poprave realizaciju...vreme je i da Muller zabi baš tim digičima...mislim da je dobro kaj radi povjesti se budu digiči stavili u ulozi favorita..u svakom slučaju finale u 1/4 finalu ziher kad se vidi koje repke su ostale...ja sam ovaj put optimista i tipujem na Elf... u svakom slučaju bit će naboja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: EURO 2016.