tebi antone paše klinsman koji se bruka a gaal ti ne paše jer je nizozemac, i da mi ove godine osvojimo ligu prvaka ti bi nešto prigovorio......
usput malo off topic-jesam se smijao na izjavu beniteza kad je spustio klinsmanu,
izjavu beniteza kad je spustio klinsmanu,![]()
a tko je taj, šta se on javlja kakva je njegova profesionalna karijera

Effenberg23 napisao:pa stvarno ja sam mislio ovo je ozbiljan forum gdje se može normalno raspravljat ali ovo sliči na cirkus...

sch0ll7 napisao:Demichelis opet sere po terenu...

The Scarface napisao:Nego meni nije jasno kako Baumjohan nije bio ni u kadru.![]()
Glavno da je panj Ottl redovito tu.
anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:Demichelis opet sere po terenu...![]()
Sad ti meni reci Efffe23 kak se on to udostojio napisat? Kak neko može nekaj reč protiv Dmeichelisa a dobili 5:1 i isto tako smo/ste srali protiv njega nakon Torina. (Na umu imaj da je zadrti van Gaalovac)
Jel shvačaš poantu? Ako ne jebiga, al možda se trebaš zapitat dal si tu možda taj koji gluposti sereČudno je to kak je sve nakon 2 tekme masestarlno, a sad je onak kak smo šteli bavarac, ja , speedy itd. i ostatak van Gaalovih "protivnika"....
Speedy napisao:Effenberg23 napisao:pa stvarno ja sam mislio ovo je ozbiljan forum gdje se može normalno raspravljat ali ovo sliči na cirkus...
Ajd molim te, nađi mi jedan ozbiljan nogometni forum?![]()
Ako ti se ne sviđa na ovom forumu nista te ne "veze" da ostanes ovdje...
Effenberg23 napisao:koliko je zaslužan van gaal a koliko demichelis na pobijedi 5-1...shvatio sam ja šta ti meni govoriš, ali si ti slijep pored zdravih očiju...
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:koliko je zaslužan van gaal a koliko demichelis na pobijedi 5-1...shvatio sam ja šta ti meni govoriš, ali si ti slijep pored zdravih očiju...
Sad te nisam skužil! Nikako!
TulE napisao:P.S Sta ste vi kriticari dobili iz toga????
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju