Mančester Siti završio je transfer brazilskog napadača Gabrijela Žesusa za 27 miliona funti, objavljeno je na zvaničnom sajtu.
Gabriel + Sane
Mančester Siti završio je transfer brazilskog napadača Gabrijela Žesusa za 27 miliona funti, objavljeno je na zvaničnom sajtu.

U jednom slučaju ovaj transfer bi bio jako sličan Gomezovom, došao bi "godinu" prerano i spojebao bitne stvari. Razlika je samo u tome što ja opčenito nisam siguran dal želim Draxlera, dok sam za Gomeza bio ziher da je igrač za Bayern. Htjeli mi to priznati ili ne Draxler još uvijek smrducka, a kad čujem cifre 45+ onda bljucnut 
cruz napisao:Kalle je jučer rekao da se neće aktivirati oko Draxlera jer smo popunjeni na krilima.. I usput iskoristio priliku da ga iskritizira (vjerujem zato što je 'uranio' s odlaskom ko što anton veli...)

Zaza angeblich vor Verhandlungen mit Wolfsburg 25 Millionen Euro Ablöse

melodyne napisao:Zaza angeblich vor Verhandlungen mit Wolfsburg 25 Millionen Euro Ablöse
Allofs da fak? Mandzukic bi bio jeftijini.
Italijanski novinar Đanluka Di Marcio prenosi da su pregovori između Volfsburga i Simonea Zaze prekinuti.
'Vukovi', koji su ovog leta ostali bez Kruzea (Verder) i Širlea (Dortmund), okrenuli su se Mariju Gomezu. Razlog je to što je nemački reprezentativac jeftiniji od Italijana i što ima dosta iskustva u Bundesligi, čiji je pehar podizao tri puta tokom karijere.
Za dovođenje bivšeg napadača Štutgarta i Bajerna trebalo bi da bude dovoljno 7 miliona evra.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost