Effenberg23 napisao:ANTONE(da mi te upoznat jednom pa kavu popit sa tobom i naći bar nešto u čemu se slažemo...tctctc...)
Pa doleti do ZG

Neznam ja di ti živiš!
kažeš limitirana

pa jedina razlika između ove i one je robben-golmani isti, obrana bolja prošle godine-Lucio, sredina ista, možda malo bolja ove god.zbog tyma, jer malo je bolj Tymo od borowskog, napad bolji ove godine-robben....nemoj sad gomeza spominjat jer prošle je bio toni u glavnoj ulozi a sad je gomez, znači samo je robben razlika, još bih ja nadodao prošle godine smo imali riberya ove ga nigdje, odigrao dvije utakmice...kako tebi nije jasno da se bayern brukao prošle godine, doslovice brukao, a ove godine....ja se ne sijećam da nas je itko nadigrao komplet utakmicu ove sezone(poluvrmena-da ali ne komplet utakmicu)...mi lyon nismo zgazili u prvom poluvremenu, odigrali bolje jesmo ali zgazili nismo, njima u prvom ništa nije ulazilo, dok u drugom mi pola nismo prešli-možda smo imali jednu polupriliku...
Nije to baš tak - ove godine tu je Gomez ŠPEK!

I to je veliki napredak nasprem Tonija - Mi prošle sezone uopće Poldija nismo imali, već je tu sad Olić! Tymo je došo! I nije isto imat Riberya i Robbena ili samo jednog. I negledam ja to uopće tak jer nemrem tak gledat kad još sezona nije tolko otišla dalje - ti mešaš kruške i jabuke. Recimo ove sezone je Schweini bolji neg prošle i igra drugu poziciju, također je i buyten bolji, dok je recimo Bommel lošiji itd....
Nama je prošle sezone ekipa bila limitirana šta se tiće daljeg prolaska od 1/4 finala s tim da nam je falilo previše BITNIH igrača. To je ono kaj oču reč - mi u tekmi sa Barcom nismo imali, KLOSEA koji je prošle sezone razaro, Lucia, Lahma i mislim da nije igro ZE il još neko, nesečam se točno....Mi smo prošlo ljeto uložili ništa a ove sezone smo ipak doveli 4 ŠPEK BRUTALA pojačanja i zbljuvali PK novaca!
I meni je jasTno kristalno jasTno da se Bayern prošle sezone bruko, al isto ti tak shvati da se je i ove - ti koda se nesečaš BordoXa i nekih tekmi u BL. I nemreš reč da nas Bordox doma nije ubio - pa imali smo samo jedan udarac na gol i to je sramota!!!!
anton 1983 napisao:po čemu si ovo zaključio????????
Po onom kaj si ti napiso - sve, ama baš doslovce sve moreš reč o Klinsiju, al samo nemoj molim te govorit da je on imo sreče, jer prošla sezone smo imali najviše nesreče od kada ja pratim Bayerna!
Effenberg23 napisao:
a to je sad, ne mogu naći asd gdje se nalazi taj članak, ali sijećam se nešto, novinari ga pitali hoće li napast sve titule liga prvaka i ostalo i on je na to odgovarao nešto kao to je utopija, tak nekako...
Joj daj ne drišči, reko je da LP nemremo očekivat odmah te da tak neki pothvat moremo tek za 2-3 godine očekivat!