WAS ERLAUBT WOLFSBURG!?!?!?!?!?
U ovom trenutku kada se pogleda njihov prelazni rok, ja bih primjetio, da se "nekakvo nedavanje para od strane VW" uopće neprimjeti i da wolfburg već sada iza sebe ima više nego pohvalana prelazni rok.
Prodati napokon Dosta, koji je vječno bio upitan, riješiti se Krusea za dobru svotu, uvaliti Schurrlea BvB-u (jer ako smo se smijila BvB-u što su ga uzeli, moramo onda Wolfsburg pohvaliti što su ga prodali) je stvarno pohvalno. Kad se na to uzme da su uzeli Gomeza, pa i Didavi i Kubu, bar prema njihovo potencijalu to nije nimalo loše! Jest da je prvu tekmu Kuba igrao beka, ali opet
Pitanje će naravno biti kako će se pokazati Gerhart.
Zasada su još uvijek u klubu Rodruigez, Gustavo i Draxler - ponavljam zasada jer već sutra se situacija može promijeniti.
Sve je to super!!!
Još sad kad vidim da nude za Sona, kapa dole. Ak i njega dovedu, Wolfsburg je napravio fantastičan posao ovoga ljeta - govorim ako sve prođe glat.
Još se uz to javio Schalke za caligiurija i ako se umjesto njega, a ne umjesto Draxlera kupuje Son, po meni wolfsburg ima jaču ekipu nego prošle godine. No nebi me baš previše iznenadilo da se po Sona ide jer se "mora" prodati draxlera, ali to ćemo još vidjeti.
Samo bi još htio reči, da je ovo ljeto dokaz da je Wolfsburg ipak jednu stepenicu više od Schalkea. Zašto to kažem, pa imamo primjer - Wolfsburg kupuje Sona, a Schalke njihovog Caligiurija, unatoč prodaji Sanea i mislim da je već to neki pokazatelj, a i siguran sam da će na kraju Wolfsburg po pitanju potrošeng i dobivenog novca usporedno sa Schalkeom biti u pool positionu.
Jedna stvar me brine i totalno mi je nejasTna - što Wolfsburg planira sa štoperima - kolko ja vidim imaju samo dva - pa nemisle valjda sa tim uči u sezonu. Isto tako nebi se baš "veselio" da vidim kako se kupuje igrač u rangu papdopulosa.
Jer jebote ostatak ekipe ako imaš krnju centralnu obranu....Kaj bu Gustavo ili Guilavogui igro štopera po potrebi, s tim da mi Knoche ipak nije klasa koji bi trebao igrati na štoperskoj pozicji jednog od 6 najboljih švapskih klubova.
Ima još vremena ali nevidim ŠPEKulacije za tu poziciju....