Kinezima je ponuđeno da glasaju za omiljeni evropski klub od 53 ponuđena.
Najviše glasova dobio je Mančester Junajted.
Na drugom mestu je Bajern Minhen, treći je Arsenal, četvrti Liverpul, peti Mančester Siti.
U top 10 je još jedan engleski klub, Totenhem, koji je na osmom mestu. Ispred Sparsa su Real Madrid i Milan, a iza Borusija Dortmund i Barselona.

melodyne napisao:http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/liga-sampiona-kladionice-izbacile-kvote-imamo-novog-favorita-292291.html

cruz napisao:melodyne napisao:http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/liga-sampiona-kladionice-izbacile-kvote-imamo-novog-favorita-292291.html
zašto ne?
moramo se STEIGERN i sami izazvat sreću

cruz napisao:Ja nisam sad baš toliko optimističan. Moramo se baš drastično poboljšati, džaba Arsenal kad se oko njega desi Ingolstadt i Hertha..
Ohrabruje me iskustvo i jak moral ekipe, ali obeshrabruje neuvjerljivost protiv osrednjih ekipa koje igraju s discipliniranom 5-4-1 obranom
Neka ti se nađe real, paris ili atletico ispadas s onakvom igrom. Arsenal nije mjerodavan
Bayern može, ali mora se poboljšati

ivan napisao:Teško da smo zaslužili biti prvi favorit.

panda napisao:ivan napisao:Teško da smo zaslužili biti prvi favorit.
Sudeći po zadnjih nekoliko utakmica, jesmo.

ivan napisao:panda napisao:ivan napisao:Teško da smo zaslužili biti prvi favorit.
Sudeći po zadnjih nekoliko utakmica, jesmo.
General poslije bitke?To sam napisao prije nego smo napravili ovaj fin niz. Sad smo tu negdje, iako bi mogao ove godine iznenadit netko poput PSG-a ili Juva. Atletico madrid je isto tu kao i Real. Ma još tu ima brdo jakih ekipa

panda napisao: Ali s obzirom kako svi drugi igraju, mi smo se ipak isprofilirali kao relativan prvi favorit.
Jedino se nadam da će se Real držati tradicije.anton 1983 napisao:panda napisao: Ali s obzirom kako svi drugi igraju, mi smo se ipak isprofilirali kao relativan prvi favorit.
Daj ti malo ovo potkrijepi.
Ko su to "svi" prvenstveno?
I koji su to protivnici koji se zaslužuju zvati iole nogometnim klubom a da smo ih mi dobili, sekundarno?
Jedan od, da, jer to smo uvijek bili, ali prvi? to možda radi povijesi i remarketinga. Pa nismo mi uništili niti Barcu, pa čak ću reči i Napoli...
PSG, JUVEJedino se nadam da će se Real držati tradicije.

Murta napisao:Zlobnici bi rekli da imamo dovoljno vremena raspasti se.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost