19.12.2009 15.30 FC Bayern - Hertha BSC Berlin

Re: 19.12.2009 15.30 FC Bayern - Hertha BSC Berlin

PostPostao/la FCB m@niac » 19 pro 2009, 17:03

Pa koj je kurac tome Demichelisu? :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 19 pro 2009, 17:05

Evo i Bog nogometa da gol. 8-)

Ali kako je danas Gomez odigra. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 19 pro 2009, 17:06

Ollllliiiiiiićććććć!!!!!!
kakva akcija............GOLIĆ!!!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la mladjo_dj » 19 pro 2009, 17:10

mislim da nam je danas LVG napravio sasvim dobre izmjene samo bih ja ubacio tymu umjesto mullera, a ne antiltopa pa lik se ne vidi na terenu ali ajde nije uso u igru 100 godina, drago mi je sto je Olic zabio gol a isto tako mi je drago sto je Klose usao u igru
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 19 pro 2009, 17:27

Uli u svom elementu. Vani -150, a on peće kobasice. :lol:
Slika
Slika
Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la sch0ll7 » 19 pro 2009, 17:40

Danas je super odigrana utakmica...ako ne brojimo Demichelisa:D

Sredina i napad su odlicno funkcionisali.
Drzali smo igru i dobili dva gola na kontru al ne zamjerim igracima jer ipak su odigrali super i normalno da se gubi koncentracija.
Demichelis je jedini kojem zamjerim...jedan gol gotovo pa zajebo ali sreca pa nezna covjek pucat, pa onda pravi faul u napadu kad DVB zabija cisti gol, pa onda odigra u odbrani kao da je 15 godina i gubi loptu i onda kad nam Bog pomogne pa igrac Herthe promasi gol...Demichelis uskace i kaze kad sam vec zajebo u odbrani sad cu i sam sebi zabit gol:D

Ostali igraci:

Lahm super igra na desnoj sa Robbenom
DVB super odigrao, onaj drugi gol mu prastam..desi se
Badstuber solidan u igri + super iz prekida
Schweini perfektno
Pranjic solidan i odigrao je bez greske
Muller solidan, malo se ga manje vidilo jer je igrao na lijevoj strani al je trcao i trazio loptu
Robben super, dao gol i uvijek bio u pokretu i cak se vracao pomoc u odbranu, mozda malo vise driblao ali jebiga zato smo ga kupili
Olic manje vidljiv nego u zadnjim utakmicama, zabio gol, odigrao solidno
Gomez odigrao perfektno, zabio gol, radio ono sto je Olic radio u zadnjim utakmicama, otkrivao se na bok, driblao etc.
Butt solidno

Sve u svemu odigrali smo super, vjerujem da nije bilo snijega bi pokazali jos vise...tesko je napadati kad nemozes ni dodavati kako treba.
sch0ll7

PostPostao/la TulE » 19 pro 2009, 18:08

Jbm nisam gledao tekmu ... nestalo mi struje.
Al drago mi je sto je Bayern sve bolji i bolji pod vodstvom LvG.

anton 1983 napisao:Znaš onu dvije laste ne čine proljeće, e tako niti dve tekme ne čine titulu prvaka BUNDESLIGE! 8-)

Ovaj citat je iz tekme kada smo igrali protiv Bochum-a

Ovo je jos jedna lasta koja nagovijestava proljece u igri Bayern-a ;)
TulE

PostPostao/la sch0ll7 » 19 pro 2009, 19:10

Jbm nisam gledao tekmu ... nestalo mi struje.

haha...trebao si nabaviti agregat:D
sch0ll7

PostPostao/la Speedy » 20 pro 2009, 08:28

Slika

FC Bayern - Hertha Berlin 5:2

Kod: Označi sve
http://www.multiupload.com/B4ATGHPR8K
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 09:27

Slika

Malo nas je al nas ima! :mrgreen:

Šteta kaj je ovo zadnja tekma, al i fala kurcu kaj je ovo zadnje tekma. Sad moremo na zasluženi odmor i pozabavit se nekim jako zanimljivim stvarima. Jučer smo mogli vidjet kolko nam je lijeva strana "loša". Sa Badstuberom i Mullerom to baš i neide, kad god su njih 2 skupa to nikad niti ne ide.

Extra pohvale za jučer idu Schweiniju i Gomezu! Više Gomezu koji je sigurno bio najbolji pojedinac na terenu. Smiješno je da sada Schweini dobiva pohvale za igru kakvu je igro cijelu sezonu, al ga se prije kritiziralo da je loš prema naprijed. Sada kada svi prema napred obavljaju svoj zadatak njegova kvaliteta dolazi do izražaja jer nemora on rješavat tekmu. Čudan mi je bio izbor Pranjić - Schweini da igraju "šestice" - LvG se valjda odlučio na to zbog pokretljivosti i zato kaj je očekivo sterilnu Herthu. Hertha je jučer stvarno bila katastrofa i vidlo se zašto su tako jako zadnji na tablici - igrali su sa 2 kile govana u gaćama i tak im i treba.

Lahm = ŠPEK. Nije tako velika razlika između Lahma koji igra lijevo i desno. Razlika je u tome što "desni Lahm " nije tolko opasTan za gol, a opet je jedan od najbitnijih igrača na terenu. Pohvalna je činjenica da je on iza Schweinija 2. igrač po redu u BL sa najviše kontakata sa loptom po utakmici!

Micho - ima da ga LvG odgoji jer znam da to može LvG, a Demichelis sigurno može naučiti i prihvatiti dobar savjet. Micho je kriv skoro za sve golove koje smo primili od Juvea pa nadalje, al jednostavno frustrita činjenica da on cijelu tekmu odigra na svjetskoj razini i napravi tako mutave 1-2 greške iz koje padne gol ili nastane 100%-na prilika. Sad smo se i obrušili na njega pa je to još i očitije, a recimo na jednog Lahma koji je jučer skoro zasro gol, Badstuber koji je jedanput ispo ko mulac te Buyten koji je loše izgledao kod 2. gola, nismo tako kritički nastrojeni. Možda je to zato kaj smatramo da Micho može i mora bolje!!!

Jučer me zasmetalo kaj je Altintop ušo - fakat ne znam zakaj i to kao desni vezni, da je bar ušo umjesto Lahma pa bi onda znao da ga LvG koristi kao njegovu zamjenu, a ovak opet sam u nedoumici. Šteta je isto tako kaj Klose nije ušo koju minutu prije, a mogo je jer je Olić jučer bio lošiji nego inače, al to ne znači da je bio loš. A braafheid? Kakav je on imo prvi ubačaj? Za popišat od smijeha. No netreba zaboraviti da su nam u zadnje 2 tekme sve te zamjene ušle kad je tekma već bila odlučena, pa možda nije niti čudno kaj nisu igrali sa prevelikim žarom i htjenjem! No šta je tu je - pobjeda i to kakva je tu i sad se moremo spremat za 2. dio sezone!!!

Živio ULI i nadam se da će poživit LvG!!! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:21

anton 1983 napisao:
Živio ULI i nadam se da će poživit LvG!!! 8-)

Sta god da si htio s ovim reci, moram ti priznati da dobro zvuci....pogotovo kad dolazi od tebe :mrgreen: :mrgreen:

A sto se tice ostalog, Micho stvarno u posljednje vrijeme pravi koma greske i nikako mi ne ide u glavu sta on to radi i sta se desava u njegovoj glavi.....valjda je ona povreda ostavila danak na njemu i nadam se da ce se preko "raspusta" popraviti.....

A sto se tice Altintopa i Braafa, pa moraju i oni nekad uci u igru.... :mrgreen:

Jos jednom se pokazalo da komplet vodstvo Bayerna na celu sa Gaalom i Nerlingerom pokusavaju, i na dobrom su putu zasad, da naprave Bayern koji nece ovisiti o Riberryju i koji moze igrati dobro i kad njega nema.........
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:38

I_Love_Bayern napisao:Sta god da si htio s ovim reci, moram ti priznati da dobro zvuci....pogotovo kad dolazi od tebe :mrgreen: :mrgreen:

Oču reč da se meni bljuje od pomisli da Bayernov trener OPET dobije otkaz ;) Meni se to iskreno gadi i nadam se da će sve sjest na svoje mjesto i da LvG neće dobiti otkaz, a to će se samo dogoditi ako ćemo mi biti uspješni. U suprotnom LvG će proč jer mora a mi smo opet na nuli....

Obratit pozornost na ovo - NADAM SE, još nisam uvjeren!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:44

anton 1983 napisao:
I_Love_Bayern napisao:Sta god da si htio s ovim reci, moram ti priznati da dobro zvuci....pogotovo kad dolazi od tebe :mrgreen: :mrgreen:

Oču reč da se meni bljuje od pomisli da Bayernov trener OPET dobije otkaz ;) Meni se to iskreno gadi i nadam se da će sve sjest na svoje mjesto i da LvG neće dobiti otkaz, a to će se samo dogoditi ako ćemo mi biti uspješni. U suprotnom LvG će proč jer mora a mi smo opet na nuli....

Obratit pozornost na ovo - NADAM SE, još nisam uvjeren!

Hehehe....nadolazis polako, nadolazis na ono sto mi pricamo mjesecima........
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:50

I_Love_Bayern napisao:Hehehe....nadolazis polako, nadolazis na ono sto mi pricamo mjesecima........

:lol:

Čoeće pa ja to pričam prije ULija a ne vas na forumu :lol: - pročitaj od kada ja imam takvo mišljenje i od kada se ja za to zalažem. Sam ja se razlikujem recimo od tebe jer ti ideš sa LvG-om u ligu Uefe dok ja ne idem ;)

treba se još reč jedna stvar - mi sad frcamo od samopouzdanja, mislim ne ekipu. Ppazite vi kolko se mi sada nebojimo i na kojoj razini je moral, atmosfera i samopuzdanje u ekipi - jučer je umjesto Bommela igro ROBBEN - to je samo dokaz kolko smo mi sada uvjereni u sebe i kolko se mi Herthe nismo bojali!

Kolko god ta Hertha bila loša i taman mi ne bili u formi njih se treba rastepst, al opet zbog takvog poteza RESPEKT!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 20 pro 2009, 12:06

evo i mene....lsbos etu piše o onome što je očito bilo jučer....pustite vi zakaj je Micho loš u obrani i zakaj je Muller oačajna bio jučer....

Najvažnija stvar je zakaj je Pranaj igrao u sredini terena....lik jučer nije se sastao s loptom.....presmiješno je odigrao...očaj.....imao je svega 10 kontakta s loptom..... :lol: :lol: :lol: ....u obrani stalno kasni....Muller ne daje mu podršku.....Badstuber pretrom.....užas....ta lijeva strana nam je bila zakurki jučer....

ali ajde nije sve tako crno.....Bastian Schwainsteigger.....lik je nezamjenjiv u ekipi Bayerna...on je naš Essien i Lampard u jednom igraču...ime mu je Bastian Schwainsteigger.....koliko trke...kakva racionalnost,koliko oduzimanja lopti,pregled igre...mirnoća u iznošenju lopte.....

Jednom riječju.....Perfektna tekma......još da je zabio onaj freak kick..... :shock:

Mario Golmez........kakav stroj za gaženje protivnika smo dopeljali....pregazio je cijelu obranu...nemoš ga srušit,nemoš ga stići,nemoš ga naskočit,nemoš ga procjenit,ni ozljedit dakako.......moš ga mrzit samo....a od toga nemaš neke koristi.....

trebao je zabit barem tri komada jučer....ali bit će i toga....uskoro.... 8-)

ostale nebih previše isticao...osim Robbena...meni već pomalo ide lagano na kurki to njegovo silovanje s loptom.....lik od korner zastavice do centra,pa do druge aut linije drži loptu.....dodaj je nekome i trči u prazan prostor seljačino niskozemska.... :mrgreen:

p.s.....Ulli je sjedio na stolici ispod Ribery-a....otišao gore do njega unio mu se u facu...i rekao.....ako nećeš produžit nemoraš.....ali zamisli kaj bi bilo danas da si ti još bio na terenu umjesto Pranjića.....a Ribery mu na to odgovorio....kad vidim kako Kaka ne igra u Realu...i kako u EPL-u krše zvijezde....nekak bi možda i bilo logično da ostanem ovdje....ali ajde da vidimo kaj će nam donjet ova sezona u LP-a...pa ćemo bit pametniji....okej frank....odoh sad u dopelpas.....budem im tako i rekao.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.