Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la doro » 17 pro 2009, 12:16

Effenberg23 napisao:ma nikad nisu veliki igrači i bili veliki treneri i dobri poznavatelji nogometa, trebalo bi pitati lela za mišljenje, šta on misli :lol:

Mali dobiva jebenu lovu i jebe onu vrhunsku micu i zaboli ga za šiter il neki arsenal i kaj barca ima preširok teren :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 17 pro 2009, 13:44

Hajde što je Barsu spomenu valjda ga rana od prošle godine još peče, ali Real i Inter ozbiljni klubovi.Pa to ne mogu da povjerujem da je rekao jedan profesionalac.Što se tiče Arsenala talentovan i ništa više.Dok god je iza njihove glave natpis talenat ništa u Evropi neće osvojiti.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 18 pro 2009, 12:04

Slika

Al slika je prejaka!!! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 pro 2009, 23:17

anton 1983 napisao:Slika

Al slika je prejaka!!! 8-)

Smršavil mi je dečec :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 19 pro 2009, 03:49

al mu je cijena porasla ... :lol: ... :shock: .... :lol: .... :shock:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 21 pro 2009, 19:58

Gomez bekennt sich zu Bayern Fußball-Nationalspieler Mario Gomez sieht seine Zukunft offenbar auch nach dem Ende seines noch bis 2013 laufenden Vertrages bei Bayern München. „Bei einem der besten Klubs der Welt zu spielen, ist für mich eine große Ehre. Wenn ich weiter so zum Einsatz komme wie in den letzten Wochen und ich Bayern weiter so helfen kann, dann kann ich mir sehr gut vorstellen, noch sehr, sehr lange hier zu bleiben“,

Zbog ovakvih stvari se ja pouzdam u nadolazeći val mladih ŠPEK igrača iz Njemačke. Gomez je reko da je jako sretan u Bayernu i ako će i dalje ovako igrati, pri tom misleći da će imat "zagarantirano mjesto", da si može zamisliti da još jako dugo igra za Bayern, čak i iza 2013 nakon što mu istiće ugovor.

"Igrati za jedan od najvećih klubova na svijetu, za mene je čast!"

Zato se ja nadam Kroosu, Ozilu, Boatengu, Khediri itd...jer ti igrači neće htjet prvim vlakom htejti pobjeći u Reale , Chelsije, nego sama činjenice da igraju za Bayern će za njih biti dovoljna!

AUF GEHTS DEUTSCHLAND! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 22 pro 2009, 10:34

Van Bommel se nada novom ugovoru

Slika

Kapetan Bayerna, nizozemac Mark van Bommel nada se da će uskoro produžiti svoju vjernost bavarskom klubu. Nizozemčev sadašnji ugovor vrijedi do 30. 06. 2010. godine te se Bommel nada da bi pregovori oko produžetka mogli započeti uskoro. Prema izjavama nizozemca pregovori bi mogli započeti tjekom Bayernovog boravka u Dubaiu.

"Još uvijek se u Munchenu osjećam kao kod kuće. Imao sam priliku napustiti Bayern i preći u drugi klub za puno bolje uvijete nego ovdje ali teško je okrenuti leđa Bayernu. Svjestan sam što sve imam ovdje i unatoč mogućoj većoj zaradi negdje drugdje važno je čije boje branite kada odlazite u mirovinu. Čuo sam da bi se pregovori mogli održati tjekom našeg boravka u Dubaiu", rekao je nizozemac.

Uzimajući u obzir činjenicu da je trener Bayerna Louis van Gaal koji izrazito cijeni van Bommela, za očekivati je da će pregovori oko prudužetka ugovora Bayernovog kapetana završiti uspješno.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 22 pro 2009, 10:59

Ako sam se nećeg bojao u vezi van Gaala onda je to upravo produljenje s van Bommelom :cry: .
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 22 pro 2009, 12:42

Mario Gomez zadovoljan u Bayernu

Slika

Najbolji strijelac minhenskog Bayerna u jesenjem djelu sezone, Mario Gomez ne krije zadovoljstvo te prema njegovim riječima ne bi imao ništa protiv da u Bayernu ostane još dugi niz godina. Iako je u jednom djelu sezone provodio više vremena na klupi nego u igri sada je stuacija ipak nešto drukčija. Gomez je zadnjih tjedana u odličnoj formi te je pokazao zašto je Bayern za njega "iskrcao" 30 milijuna eura.

"Velika je čast igrati za jedan od najvećih klubova na svijetu. Ako mogu i dalje nastaviti igrati ključnu ulogu u momčadi koju sam igrao u posljednjih nekoliko tjedana, definitivno se vidim u Bayernu još dugi niz godina", izjavio je njemački reprezentativni napadač, Mario Gomez.

Mario Gomez je prošlog ljeta stigao u Bayern iz Stuttgarta za rekordnih 30 milijuna eura što je i najskuplji transfer u povijesti Bundeslige.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 31 pro 2009, 13:21

Riberyjev agent izjavio da Franck neće produžit ugovor.
http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... agent.html

:cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 31 pro 2009, 13:41

On je govorio da su pregovori s Realom gotovi. :lol:
Dok to ne kaže Frank ne vrijedi ni čitat jer svi znamo da ovaj njegov agent forsa transfer zbog postotka. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 sij 2010, 11:29

Trenutačni kadar bayerna:

Golmani: Butt, Rensing, Kraft
Branilci: Demichelis, DvB, Badstuber, Lahm, Braafheid, Gorlitz, Lell
Vezni: Basti, MvB, Tymo, Hamit, Ribery, Robben, Muller, Pranjič
Napad: Klose, Gomez, Olić

Još se sad riješit lella i Gorlitza na koje se tak i onak neračuna, ŠPEKulira se još o posudbi Baumjohanna, bumo vidli.

A ovo su klinci koji bi mogli udarat u 2. djelu sezone:

Alaba- more igrat sve na lijevoj strani te iza napadača
Contento - levi bek
Ekici - centralni vezni
Kopplin - levi bek
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 02 sij 2010, 13:49

anton 1983 napisao:Trenutačni kadar bayerna:

Golmani: Butt, Rensing, Kraft
Branilci: Demichelis, DvB, Badstuber, Lahm, Braafheid, Gorlitz, Lell
Vezni: Basti, MvB, Tymo, Hamit, Ribery, Robben, Muller, Pranjič
Napad: Klose, Gomez, Olić

Još se sad riješit lella i Gorlitza na koje se tak i onak neračuna, ŠPEKulira se još o posudbi Baumjohanna, bumo vidli.

A ovo su klinci koji bi mogli udarat u 2. djelu sezone:

Alaba- more igrat sve na lijevoj strani te iza napadača
Contento - levi bek
Ekici - centralni vezni
Kopplin - levi bek

e tog malog želim gledat umjesto Badtrube uskoro.....malac je rasturao na SP-19....prejak je ofanzivno....e sad u defanzivi se treba popravit...ali malac je budućnost bayerna sam ga treba kalit.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 09:25

Od ovih klinaca - Alaba je otputovao sa našom ekipom u Dubai, dok ostali nisu, tako da moremo očekivati da će on dobiti priliku...Sada me još samo zanimaju Lell, Gorlitz i Baumjohann. Stvarno se pitam dal LVG pa sa njim i Nerlinger imaju muda da samo sa 16 "igrača" uđe u 2. dio sezone...Kolko god je meni uzbudljivo što će biti mali kadar i što će neki klinci dobiti priliku, nekako sam skeptičan da bi to moglo upaliti. A kaj je najgore nisam baš ziher da mi razmišljamo o pojačanjima na zimu nego samo imamo na umu pročistiti kadar...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 03 sij 2010, 12:41

anton 1983 napisao:Od ovih klinaca - Alaba je otputovao sa našom ekipom u Dubai, dok ostali nisu, tako da moremo očekivati da će on dobiti priliku...Sada me još samo zanimaju Lell, Gorlitz i Baumjohann. Stvarno se pitam dal LVG pa sa njim i Nerlinger imaju muda da samo sa 16 "igrača" uđe u 2. dio sezone...Kolko god je meni uzbudljivo što će biti mali kadar i što će neki klinci dobiti priliku, nekako sam skeptičan da bi to moglo upaliti. A kaj je najgore nisam baš ziher da mi razmišljamo o pojačanjima na zimu nego samo imamo na umu pročistiti kadar...

Pa jos da se rijesimo Lella i to je to...radi mene ne treba nista kupovat sad na zimu...jer i ovi igraci kojih smo se rijesili nisu gotov pa nista igrali.
Sve pozicije imamo pokrivene duplo tako da je dobro da smo se rijesili ovih igraca da se makar naigraju ili ne prave nemire u ekipi.

Ovi talenti poput Alabe i Kopplinga mogu dobiti par sansi za igru i sta znas mozda dobijemo novog Mullera ili Badstubera...bolje to nego da igramo sa Lellom ili nekim drugim za koje znamo da se nisu dokazali a imali su dovoljno sansi
sch0ll7

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva