vintage napisao:Al moraš priznat da ima nos za gol. Kako je samo na vrijeme uletio na nabačaj Modrića....
anton 1983 napisao:Ok on ima svoju statistiku, ali lik viš ne spada u rang Messija i Neymara, sada je to klasa Suarez.
anton 1983 napisao:vintage napisao:Al moraš priznat da ima nos za gol. Kako je samo na vrijeme uletio na nabačaj Modrića....
Ovo si valjda pročito jel tak?anton 1983 napisao:Ok on ima svoju statistiku, ali lik viš ne spada u rang Messija i Neymara, sada je to klasa Suarez.

vintage napisao:Ne, gledao...
anton 1983 napisao:vintage napisao:Ne, gledao...
Ne žikim? Pa nisam niš loše za njega reko, već samo istinu. Mislim napiso si "on ima nos za gol", a ja baš to opiso u svom postu, pa mi se čini koda nisi dobro post pročito kad si tako odgovorio.

vintage napisao:Al moraš priznat da ima nos za gol. Kako je samo na vrijeme uletio na nabačaj Modrića....

Murta napisao:Da Casemiro igra za Bayern ili Juventus, imao bi 4 ili 5 crvenih kartona u zadnje dvije godine.

vintage napisao:Murta napisao:Da Casemiro igra za Bayern ili Juventus, imao bi 4 ili 5 crvenih kartona u zadnje dvije godine.
To sam bas i ja pomislio.....

Gerd Muller napisao:Vintage i Ivan su bili u pravu.Svaka cast

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost