Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2017, 20:03

Imamo sreće kaj Juve nije osvojio, jer onda bi morali priznati da nas je pretekao. Nažalost us liejdeće 3 godine da se moram kladiti dal će LP osvojiti Bayern ili Juve rekao bi Juve. Oni nemaju tak bitne igrače na odlasku, a sav ŠPEK su super nadomjestili. uz to ide im u prilog jača liga ( :neee: ) ili bolje rečeno teže tekme, i jači VRH lige ono kaj je bitno. iz te perspektive odosmo mi u kurac.

Mislim fora bi bilo da kupimo Verattija i Alexisa, al pitam se koga da silujemo? Nadat se "monacu" tj. BvB-u iz 2011
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 lip 2017, 20:51

anton 1983 napisao:
doro napisao:Mislim da malo lutamo po pitanju pojačanja taktike itd. sad se tek vidi kolko je mutavi pep sjebo momčad(kadar) a naši nakon njegovog odlaska nisu reagirali kak spada po tom pitanju...sad nam treba koncentracije i pamet u glavu ne radit gluposti...ovo sa perišićem mi sad izgleda kao očajan potez....ako je sa alexisom čisto samo u lovi pitanje on nam i netreba ne želimo novog costu...

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Sjebo si se ti a ne Pep. Ajmo reč da jesi pravi navijač i to se poštuje, ali blage ti veze nemaš o nogometu, a kamoli Bayernu. :bravo:

Kaj je Pep prodo Kroosa? Kaj je pep ograničio kolko se troši na igrača? Kaj ti misliš da smo mi zbunjeni? NE! Mi točno znamo kaj oćemo, ali imamo problem sa dovođenjem istog pa ak nebu išlo kupit ćemo govna...

Problem je taj što baš dok je PEP bio tu, kasa nije bilo odrješena, jer za svakog igrača kojeg smo tada htjeli 20% je bila veća šansa da ga se baš zbog Pepa dofura. Pa Alexis bi pristo na manju plaću...Kod CA prednost je možda kod nekih igrača tipa verrati, ali kaj kad "nema novaca".

Zato čkomi više! :twisted:

Opet se praviš pametan..ma koji je to igrač radi pepa došo samo thiago i igrao za kujac..sad je odigrao 5-6 dobrih tekmi u nizu i odmah ga se diže u nebo...kroos nije bio kod nas ovo što je danas u realu stoga je priča oko njega prenapuhana....niti je bio tolko zrel kao sad te su mu smetali i igrači oko njega...u realu se jednostavno poklopilo sve....ovo na što se ti pozivaš da je znanje o nogometu su obične špekulacije i tvoji dječji snovi a ne znanje o nogometu te klasična špreha (dogma) kaj bi bilo da nije bilo( jebeno znanje nema kaj) i čisto tvoje naklapanje koje u večini slučajeva nema veze s vezom....CA bude prije privuko špek igrača baš zato što je više klubova trenirao i stariji trener nego pep koji samo cigića dofuro i par polovnih igrača! Sve se bojim da je pep reko nema šanse da kroos ide da je bio takav valjda se trenera sluša ako to nije istina onda je on kujac od autoriteta bio....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2017, 22:13

doro napisao:Opet se praviš pametan..

Po 1850 puta, kad si ti u pitanju i priča se o nogometu, onda se ja nNE PRAVIM, ja JESAM PAMETAN 8-)

doro napisao:ma koji je to igrač radi pepa došo samo thiago i igrao za kujac..

Baš si tudumsko dete :neee:

Reko sam da smo pod Pepom trebali otvoriti kesu jer bi sa njim lakše zbog njega dobili igrača. nisam reko da je neko zbog njega došo. Da smo se uhvatili u koštac sa Barcom za Neymara imali bi 1% šanse i to samo zbog Pepa, dok bez njega u istoj rečenici, ma ne rečenici u cijelim novinama, Bayern i Neymar po pitanju dolaska, transfera kod nas nesmiju biti spomenuti. O tom se radi.

doro napisao:kroos nije bio kod nas ovo što je danas u realu stoga je priča oko njega prenapuhana....

Ne sine nije, ali Pep je znao da će biti pa ga nije htio dati. Ali sam kreten je mogo reći da Kroos neće biti ono što je sada, pa sve je tome vodilo!

Propali si ti slučaj doroteja, proali!

Kažem ti odi navijaj, ali čkomi i nekomentiraj nije to za tebe. nemoj si iščašivati brejn, pokušati shvatiti kao nogomet funkcionira.

Rečenice koje si ti u stanju složiti mogu svemir zbrejkat!

Mi se gubimo, ne znamo kaj oćemo, Pep kriva :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Pogodila nas je istina u guzicu, to se dogodilo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 06 lip 2017, 07:19

di je zapelo s transferin?

znam da je tek početak lipnja ali kako se zahuktalo po medijima nedavno, ja mislio evo nam bar dva nova igrača i dva odlaska ubrzo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2017, 08:45

Opet se dovodimo u pitanje dolaska Modrića. Kao favoriti smo...

E to bi nam sjelo ko budali šamar, + Alexis. Vrh vrhova.

A kaj mislite o Walkeru iz Spursa. Ja kaj sam pratil PL, igral je odlično. Aktivan bek koji voli prema napred, i dovodimo se u pitanje cijelo vrijeme s njim.

Ili je ta pozicija predodređena za Kimmicha?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 lip 2017, 08:46

Lennon napisao:Opet se dovodimo u pitanje dolaska Modrića. Kao favoriti smo...

E to bi nam sjelo ko budali šamar, + Alexis. Vrh vrhova.

A kaj mislite o Walkeru iz Spursa. Ja kaj sam pratil PL, igral je odlično. Aktivan bek koji voli prema napred, i dovodimo se u pitanje cijelo vrijeme s njim.

Ili je ta pozicija predodređena za Kimmicha?

Modrić je odličan ali modrić ima koju godinicu previše. Zar nam treba još jedan skuplji Alonso kojeg ćemo tjerat nakon jedne godine jer je prestar i prespor?
Walkera nisam gledao nešto posebno pa ne mogu dat neki sud, znam da mi je sve draže od Kimmicha na beku jer njega želim u vezi :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2017, 08:50

Ma Alonso je i s tim godinama igrao odlično. I još ove sezone.

Modrić ima 31., a ono kak on igra i kaj igra, niti godine i priroda nije toliko bitna. Baš kao i kod Xabija. Pa i Xavi Hernandez je u Barci igrao do kolko..? Pa i još valjda dan danas je mogao da želi.

To su takvi tipovi igrača.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2017, 10:12

Znam da nema veza s nama, al ima s menom! Hazard se spotrgo na treningu Belgije i izbivat će sa terena par mjeseci...

Sad bu nam Chelsea konkurent za krila posto..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 06 lip 2017, 10:18

Ali je Alonso došao za 10 milja a Modrić bi koštao 4 ili 5 puta više. I ovako imamo prestaru momčad. Ne znam, imam osjećaj da se nešto u momčadi "potrgalo" i ne znam kako to vratiti nazad.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 06 lip 2017, 11:21

ja sam donedavno srao kako su određeni igrači prestari nakon određenog limita.

ali sam skužio da lupetam :oops: - ipak su godine nebitne ako igrač pomaže momčadi u postizanju boljih rezultata. jel tako?

Primjeri:
- Gigi Buffon proglašen s 40 godina najboljim vratarom lige prvaka, prvenstva ili šta već.
- Mbappe ima 18 godina momak je odigrao ključnu ulogu u osvajanju prvenstva i ulaska u 1/2 finale LP. Jebate led.
- Alonso je došao s 32-33 godine i (kada unatrag pogledamo) pomogao je momčadi kroz zadnje dvije godine.
- Robben je tek od 30. pa nadalje došao do dobrog zdravlja i ultra sexualne forme. Dogodine će opet biti među najvažnijim igračima Bayerna a napunit će 34 godine.
- Ze Roberto je s 35 godina bio pokretljiviji i sexualniji od većine tadašnjih bundesligaških veznjaka.
- Luca Toni došao s 31 godinom i odigrao više nego dobro sem zadnje sezone. (onda u italiji bio najbolji strijelac s 36-37 koliko li)
itd.
_________
U suštini, postoje samo istrošeni i neistrošeni igrači.

Primjeri:
- Sexsteiger je nakon finala 2014. došao do velike istrošenosti, a tek napunio 30 godina.
- Vidala smo uzeli ali smo ga morali dobro dozirat jer je prilično istrošen igrač. Vidimo sad da to nije onaj king arturo iz juventusa.
- podolski je u 20 i nekoj totalno opao i nije više igrač za prve lige. ne zbog fizičkih nego zbog mentalnih blokada.
itd.
_________

zašto ovo pišem?

ne trebaju nas plašit godine. Na kraju krajeva, jebote 31 godina uopće nije neka starost za nekoga ko je top fit (modrić).
29 godina su brutalne godine za igrača ako nije istrošen ko schweini (sanchez).

pišem to jer nemam ništa protiv dovođenja jakog igrača koji se vrti oko 30ke - ako nije potrošen psihički i fizički.

Pomlađivanje momčadi?
pa imamo samo dvojicu koji su iznad 33-34 a jedan od njih je idalje svjetska klasa.

odlaskom Lahma i Alonsa, mislim da je bitnije da ekipu punimo kvalitetom nego isključivo mladosti.. Balance is the key!

više nas trebaju brinuti igrači u najboljim godinama koji su izgorili ili su u krizi (boateng, müller, vidal)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lip 2017, 19:58

@ anton najbolje te ignorirat jer ti sam sebe uvjeravaš da si pametan a tko to radi zna kaj je...GLUP!!! a uz to si dete narcisoidno bez umijeća uhvatit zlatnu sredinu.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2017, 05:59

cruz napisao:ja sam donedavno srao kako su određeni igrači prestari nakon određenog limita.

ali sam skužio da lupetam :oops: - ipak su godine nebitne ako igrač pomaže momčadi u postizanju boljih rezultata. jel tako?

Mislim da je veće lupetanje dovođenje Modrića. Pa to se već dugo spominje, al to je ko Grizman špekulacija, debilizam...

@doro odi u birtiju to je tvoj fazon :bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 07 lip 2017, 07:27

anton 1983 napisao:
cruz napisao:ja sam donedavno srao kako su određeni igrači prestari nakon određenog limita.

Mislim da je veće lupetanje dovođenje Modrića. Pa to se već dugo spominje, al to je ko Grizman špekulacija, debilizam...

to je jedna od 268 špekulacija o novim Bayernovim igračima..

Pošto je Auba prešao u PSG, a navodno su francuzi prvo želili Alexisa, pa ako ne uspije idu na Aubu... moguće da se i oko aSEXisa Sancheza bude nešto dešavalo ovih dana.. :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2017, 07:45

Nekako mi stvar oko Alexisa više neizgleda realno.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 07 lip 2017, 08:15

ko kad je nejasno to s arsenalom. Vjerojatno kalkulira. Ko ponudi veću plaću tu ide/ostaje.

Bayern može platiti ali vjerujem da i Bayern ima bolnu granicu što se plaća tiče, možda je baš u tome problem..

Imamo li plan B za krilnog napadača?? ne sjećam se da je iko išta spominjo.

I šta je s Douglas Costom?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi