) ili bolje rečeno teže tekme, i jači VRH lige ono kaj je bitno. iz te perspektive odosmo mi u kurac.Mislim fora bi bilo da kupimo Verattija i Alexisa, al pitam se koga da silujemo? Nadat se "monacu" tj. BvB-u iz 2011
) ili bolje rečeno teže tekme, i jači VRH lige ono kaj je bitno. iz te perspektive odosmo mi u kurac.anton 1983 napisao:doro napisao:Mislim da malo lutamo po pitanju pojačanja taktike itd. sad se tek vidi kolko je mutavi pep sjebo momčad(kadar) a naši nakon njegovog odlaska nisu reagirali kak spada po tom pitanju...sad nam treba koncentracije i pamet u glavu ne radit gluposti...ovo sa perišićem mi sad izgleda kao očajan potez....ako je sa alexisom čisto samo u lovi pitanje on nam i netreba ne želimo novog costu...![]()
![]()
![]()
![]()
Sjebo si se ti a ne Pep. Ajmo reč da jesi pravi navijač i to se poštuje, ali blage ti veze nemaš o nogometu, a kamoli Bayernu.![]()
Kaj je Pep prodo Kroosa? Kaj je pep ograničio kolko se troši na igrača? Kaj ti misliš da smo mi zbunjeni? NE! Mi točno znamo kaj oćemo, ali imamo problem sa dovođenjem istog pa ak nebu išlo kupit ćemo govna...
Problem je taj što baš dok je PEP bio tu, kasa nije bilo odrješena, jer za svakog igrača kojeg smo tada htjeli 20% je bila veća šansa da ga se baš zbog Pepa dofura. Pa Alexis bi pristo na manju plaću...Kod CA prednost je možda kod nekih igrača tipa verrati, ali kaj kad "nema novaca".
Zato čkomi više!

doro napisao:Opet se praviš pametan..
doro napisao:ma koji je to igrač radi pepa došo samo thiago i igrao za kujac..
doro napisao:kroos nije bio kod nas ovo što je danas u realu stoga je priča oko njega prenapuhana....

Lennon napisao:Opet se dovodimo u pitanje dolaska Modrića. Kao favoriti smo...
E to bi nam sjelo ko budali šamar, + Alexis. Vrh vrhova.
A kaj mislite o Walkeru iz Spursa. Ja kaj sam pratil PL, igral je odlično. Aktivan bek koji voli prema napred, i dovodimo se u pitanje cijelo vrijeme s njim.
Ili je ta pozicija predodređena za Kimmicha?

cruz napisao:ja sam donedavno srao kako su određeni igrači prestari nakon određenog limita.
ali sam skužio da lupetam- ipak su godine nebitne ako igrač pomaže momčadi u postizanju boljih rezultata. jel tako?
anton 1983 napisao:cruz napisao:ja sam donedavno srao kako su određeni igrači prestari nakon određenog limita.
ali sam skužio da lupetam- ipak su godine nebitne ako igrač pomaže momčadi u postizanju boljih rezultata. jel tako?
Mislim da je veće lupetanje dovođenje Modrića. Pa to se već dugo spominje, al to je ko Grizman špekulacija, debilizam...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost