Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la melodyne » 08 lip 2017, 15:13

Gnabry... Mozda je on i najbolja opcija ako se sve uzme u obzir (Gehalt, Ablose)

https://www.tz.de/sport/fc-bayern/trans ... 22759.html

Navodno je Aleksis Sančez odbio ponudu Arsenala i novi ugovor i spreman je da ostane u klubu i ode kao slobodan igrač narednog leta. Ovo je vrsta pritiska na klub koji tako nešto verovatno neće dozvoliti, a Čileanac ne želi da napusti Premijer ligu.

Đerard Romero koji radi za katalonski "Sport" i neke radio stanice važi za pouzdanog novinara, a priča se da je i blizak sa Sančezom.

On je ranije najavio transfere Sanea, Gabrijela Žesusa, Nolita i Džona Stounsa u Siti, par meseci pre nego što su se odigrali.

Priča se i da ima dobre kontakte u Sitiju.

Pomenuti novinar je sinoć šokirao i Španiju i Englesku tvrdnjom da je pitanje dana kada će se Aleksis Sančez preseliti u Mančester Siti.

Po njegovim informacijama, Čileanac ne želi da napusti Englesku, neće u Bajern, pa sada čeka rasplet.

Nema ništa protiv ni da ostane godinu u Arsenalu i da kao slobodan igrač pređe u Siti.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 lip 2017, 20:32

cruz napisao:čeka se anton da napiše "ja bi mu dao tih 500.000 brutto i platio 65 odštete. Zašto? zato što ja to hoću :twisted:
:lol:

Ne znam kolko je 500 brutto, te mutave tjedne plaće nikad nisam kužio.

Ak se mene pita je nebi rekao cifru nego mu dao plaću između Mullerove i Lewine. Što se tiće 65 milja, da htio bih da to damo i da to možemo dati i da kad to damo da neradimo oko toga halabuku i nestrgamo si kičmu. Real s kojim se volimo stavljati u isti koš se smije kada su takve odštete u pitanju....

Mislim kolko god neko htio srat, mi dosloFce pričamo o weltklasse spieleru, koji je u samom vrhu, sa Lewom, Suarezom i sličnim dečkim.

Kad vidim kolko se tu neki boje za njega iskeširat neš, imam dojam da se to više ne radi o nekim principima, mego o "neznanju" kakav je to ŠPEK od igrača.

Gledajte, Alexis je igrač koji nas još 3 sezone, naravno u kombinaciji s ostatkom kadra može slijedeće 3 godine držati u samom europskom vrhu, jedan gnarby i slična govna to nemogu. A sad kaj će bit za 3 godine pitaj Boga.

Ma mučilo bi me najviše da SAMO kupimo njega :( Znači ne njega Goretzku i govna, nego njega Vearratija i ŠPEK hoću da se dovede.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 08 lip 2017, 23:14

doro napisao:Alexis nemože dobit plaću istu kao najplačeniji kod nas a kamoli više,,,to bi bio retardiran potez ne radi sume love već drugih igrača...može dobit veću nego večina igrača al ipak mrvicu manje od naših najplačenijih sve ostalo je teški debilizam...ako nebi na to pristao ja bi se okrenuo drugom rešenju treba bit tvrd on dolazi u top klub 1 od 3 največih po svemu i ima da bude sretan ako nebu on nije za nas!!!

Pošto nema špek krila na tržištu kao što su bili ribrob u mladosti ja bi prešo na 2 sistem sa novim igračima nešto slično radi juve i sad low..mislim da bi tom taktikom učvrstili obranu i nebi ovosili o turbo špek krilima dakle mjenjanje formacije al i stila...3-4-3

......ALEXIS(NOVI).....LEWA.........
..................MULLER................
ALABA....THIAGO...VIDAL...KIMMICH
...HUMMELS....BOATENG.....SULE....
..................NEUER.................

Obrana:BERNAT,MARTINEZ,RAFIHNA
Veza:RUDY,RENATO,RIBERY,GORETZKA
Ofanziva:COMAN,ROBBEN

E, moj Dorate... Pa ova tvoja "prva postava" koju si naveo je napadački impotentnija od starca koji ima 80 godina. Osim Tijaga, tu nema kreativnog igrača. Možda će Nojer da stvara Levi šanse?! :shock:

On bi Riberija i Robena na klupu, a da mu krilo igra Kimih/Kimič, kako li se već piše... :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 09 lip 2017, 09:33

Get French Football‏ @GFFN 30m30 minutes ago
More
Bayern Munich manager Carlo Ancelotti has personally called Corentin Tolisso about a possible move - the situation http://

Statistika mu je dosta dobra za veznog, fwiw.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 09 lip 2017, 17:29

Alexis nije messi da mu damo veću plaću od svih i ne radi se tu da mi nemožemo nego nesmijemo da bude mira u klubu a drugo niti to ne zaslužuje...velika plaća da al ne najveća sve ostalo je ludost i podkopavanje svega...ja ne želim verattija npr. jer onda moraju vidal il thiago proč i renato bi propal onda...ak već silno hočeju alexisa neka damo basoslovnu odštetu a plaču ne veću nego imaju ostali!

Imam filing da osim alexisa radimo na još jednoma jako poznatom igraču..to bu neka vrsta iznenađenja....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 09 lip 2017, 17:32

Miki napisao:
doro napisao:Alexis nemože dobit plaću istu kao najplačeniji kod nas a kamoli više,,,to bi bio retardiran potez ne radi sume love već drugih igrača...može dobit veću nego večina igrača al ipak mrvicu manje od naših najplačenijih sve ostalo je teški debilizam...ako nebi na to pristao ja bi se okrenuo drugom rešenju treba bit tvrd on dolazi u top klub 1 od 3 največih po svemu i ima da bude sretan ako nebu on nije za nas!!!

Pošto nema špek krila na tržištu kao što su bili ribrob u mladosti ja bi prešo na 2 sistem sa novim igračima nešto slično radi juve i sad low..mislim da bi tom taktikom učvrstili obranu i nebi ovosili o turbo špek krilima dakle mjenjanje formacije al i stila...3-4-3

......ALEXIS(NOVI).....LEWA.........
..................MULLER................
ALABA....THIAGO...VIDAL...KIMMICH
...HUMMELS....BOATENG.....SULE....
..................NEUER.................

Obrana:BERNAT,MARTINEZ,RAFIHNA
Veza:RUDY,RENATO,RIBERY,GORETZKA
Ofanziva:COMAN,ROBBEN

E, moj Dorate... Pa ova tvoja "prva postava" koju si naveo je napadački impotentnija od starca koji ima 80 godina. Osim Tijaga, tu nema kreativnog igrača. Možda će Nojer da stvara Levi šanse?! :shock:

On bi Riberija i Robena na klupu, a da mu krilo igra Kimih/Kimič, kako li se već piše... :lol:

Da igrat će 5 play igrača u prvoj postavi :lol: ova postava ima sve kaj se treba imat..brzinu,čvrstinu,kreaciju,lucidnost,iskustvo,mladost i igrača koji mogu sami riješit tekmu...

Robben i Ribery kolko god još mnogi nisu shvatili su samo jokeri a ne igrači koji budu imali miljon minuta na svojem kontu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 09 lip 2017, 17:56

Christian Falk‏@cfbayern
New @XabiAlonso for @FCBayern +++ the club wants Corentin Tolisso from @OL +++ @SPORTBILD

Sad je i domaći novinar potvrdio da se zanimamo za Tolissoa.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 09 lip 2017, 21:25

Ibrahimovic nece dobiti novi ugovor. Treba razmisliti o njemu. Samo sto nece biti fit do januara. Nama je i ovako dosta potrebniji u drugom delu sezone.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 10 lip 2017, 00:12

doro napisao:Robben i Ribery kolko god još mnogi nisu shvatili su samo jokeri a ne igrači koji budu imali miljon minuta na svojem kontu...

Robben je i dalje igracina
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 lip 2017, 10:26

Murta napisao:
Christian Falk‏@cfbayern
New @XabiAlonso for @FCBayern +++ the club wants Corentin Tolisso from @OL +++ @SPORTBILD

Izgleda da smo mi fakat nutra, al od uzjebitisa ni traga. što ćeš, treba vjerovati da valja, nema druge.

Al jebote kako su se ti Francuzi opet digli! Pa to sve po 50 milja igrači, ko pljeve ih ima!

ovo je transfer ala Costa di svi lupamo smile44 I onda nas lik iznenadi :mrgreen: Pa propadne :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 10 lip 2017, 15:49

anton 1983 napisao:
Murta napisao:
Christian Falk‏@cfbayern

Izgleda da smo mi fakat nutra, al od uzjebitisa ni traga. što ćeš, treba vjerovati da valja, nema druge.

Al jebote kako su se ti Francuzi opet digli! Pa to sve po 50 milja igrači, ko pljeve ih ima!

ovo je transfer ala Costa di svi lupamo smile44 I onda nas lik iznenadi :mrgreen: Pa propadne :evil:

Žabari su uvijek imali najviše top igrača u Europi, često i za sastavit 2 reprezentacije koje bi se borile za polufinale. Sad su se još i eksponirali u LP.

Podsjeća li vas ovo na nekog (hint: playing position):
Slika

Highlightsi mu baš fino izgledaju, onako Kroosovski, ali zna trčat.

btw. melo/Miki, zašto kod vas u reprezentaciji ne igra Sergej Milinković-Savić, jel to nekakva menadžerska igra? Po wikipediji nije niti pozivan u zadnjih godinu dana. :shock: I njegovi highlightsi i statistika su jaki. Kužim da imate Matića, ali zar ne bi SMS mogao pored njega. Jel on kvaliteta za Bayern?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 10 lip 2017, 17:17

Mali je odlican za svoje godiste. Mada mi se on nikako ne uklapa u Bayern. On je malo divlji igrac. Selektor reprezentacije Muslin uvek ponavlja da jos nije zasluzio poziv u A tim. A sto se tice U21 Lazio mu je zabranio da igra za omladinske selekcije.

Kimmich oder was?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 10 lip 2017, 18:59

Znači propali smo oko transfera Alexisa?!

Samo me zanima dal radi odštete, plače il sam igrač ne želi? Il sve troje?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 10 lip 2017, 19:51

Lennon napisao:Znači propali smo oko transfera Alexisa?!

Samo me zanima dal radi odštete, plače il sam igrač ne želi? Il sve troje?

alexis ako ne dođe to bude radi plaće jer mi smo spremni odštetu dat i više nego vredi....po meni nemože imat največu plaću u klubu NIKAKO radi homogenosti kluba...bumo vidli...naši jaki aduti su renome(top 3) i Vidal i nudi mu se sigurno jako dobra plaća..ako mu to nije dovoljno on niti nije za nas neka ide u shity il kinu ako bude samo strikno plaću guro ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 10 lip 2017, 19:56

Gerd Muller napisao:
doro napisao:Robben i Ribery kolko god još mnogi nisu shvatili su samo jokeri a ne igrači koji budu imali miljon minuta na svojem kontu...

Robben je i dalje igracina

Sve to stoji al ne oslonac i igrač u kojeg se budeš pouzdao...kolko godo to mi ne želimo on je pri kraju a ribery još puno više....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi