anton 1983 napisao:Ja i cruz smo se dogovorili, nas nije strah dati 65 za Alexisa, nego ne dat 140 za kompletić!![]()
Živim za trenutak da podrobimo 200 milja u sezoni, A NEOSVOJIMO LP!![]()
Kad bi to uspjeli i uz to prodali nekom kretenu Mullera za 80, brijem da bi klub bio spašen i da bi opet mogli prismrditi onoj razini koju smo imali pod Pepom!

doro napisao:
Baš smo bili razina pod pepom protiv španjolaca za popizdit 0:5 protiv reala je najveća sramota Bayerna u Lp i to još sa šampionskom momčadi...ne spomnji mi tog klauna i držanje lopte 80% u posjedu a gola nemremo dat a primimo ga kad muha prdne!!!
Kakva pep razina ja želim njemačku igru Bayerna..čvrsti,okomiti,ubojiti..nema nikad predaje itd.
cruz napisao:Pa misli li itko od vas da je itko u upravi IJEDNOM i pomislio o prodaji Müllera?

melodyne napisao:Igracemo 4-2-3-1 ili 4-3-3?

Gerd Muller napisao:melodyne napisao:Igracemo 4-2-3-1 ili 4-3-3?
Zasto ne oboje?

doro napisao:Bitna je prava ekipa i da svi daju sve od sebe te da smi dobro pokriveni.... Te formacije su u vecini samo fasada!
doro napisao:Costa se prodaje a Gnabry ide na posudbu tako da ja ne vidim gdje su tu 5 krila?!!
doro napisao:Bitna je prava ekipa i da svi daju sve od sebe te da smi dobro pokriveni.... Te formacije su u vecini samo fasada!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju