Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la melodyne » 19 lip 2017, 17:48

doro napisao:MU sprema navodno ponudu za Lewu od 150 milja€

Mogu da spremaju dve od 150 nema od tog transfera nista.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 lip 2017, 17:53

150 milijuna eura?? :lol:
Odma prodaji

Kako je novinarima zajebano, pressing svaki dan a nema ništa novo. Nego izmišljaj i šeraj :good:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 20 lip 2017, 09:04

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 20 lip 2017, 11:10

Kimmich igra super za repku očito kad ima podršku punu opusti se i igra ful lagano..odlični pasovi ubačaji asistencije itd....dalje jučer je mali Brandt odigrao odlično kao i Goretzka treba pratit ta 2 klinca uz malo sreće vrlo brzo špek igrača!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2017, 05:53

cruz napisao:150 milijuna eura?? :lol:
Odma prodaji

Nogom ga šutnem za te noFce i postavim Mullera u špicu! :mrgreen:

cruz napisao:Kako je novinarima zajebano, pressing svaki dan a nema ništa novo. Nego izmišljaj i šeraj :good:

Ma čuj, nebi se čudio da tu neš smrducka...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 lip 2017, 06:41

To bi bio spek da prodamo poljaka za 150 milja... Hmm ak pocne losije igrat a sad ga ne prodamo opet bu uprava glupa :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2017, 11:05

doro napisao:To bi bio spek da prodamo poljaka za 150 milja... Hmm ak pocne losije igrat a sad ga ne prodamo opet bu uprava glupa :mrgreen:

Da bila bi ali ne iz istih razloga zbog kojih ti želiš biti sarkastičan.

Čisto iz razloga što si za 65-70 kupim igrača koji ga može zamijeniti, Alexis, Auba, brijem da postoji još koji i još ostane PK para za potrebni ŠPEK, a i u krajnjem slučaju napokon si gurnem Mullera u špicu pa da vidim pošto pusa dere jarca! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 lip 2017, 13:06

Kao prvo Alexis i Lewa krava i kombajn a drugo Muller nije spica nit bu ikad bio
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 23 lip 2017, 13:42

Mislim da vi niste svjesni koliko Leandowski znači ovoj momčadi, bez njega bi se borili za ulazak u Ligu Prvaka s Dortmundom i Hoffenheimom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 23 lip 2017, 13:56

Murta napisao:Mislim da vi niste svjesni koliko Leandowski znači ovoj momčadi, bez njega bi se borili za ulazak u Ligu Prvaka s Dortmundom i Hoffenheimom.

Slažem se, iako sam ranije govorio da nam on neće biti neko unaprjeđenje u odnosu na Mandžukića. Realno, trenutno imamo svega 2 igrača najviše klase u našem timu. To su Nojer i Levandovski. Stepenicu ispod su Tijago i Roben.

Boateng je prilično loše odigrao, Alaba i Miler se traže uveliko, Humes, Vidal i Martinez su prosječni, Riberija su stigle godine. Sančez traži sebe u Bajernu, Kimih malo bolji od prosjeka.

To i nisu neke ohrabrujuće informacije. Nadam se da ćemo biti dovoljno pameti da dovedemo adekvatna pojačanja, pogotovo na krilu. Ona dvojica iz Hofenhajma mi ne ulijevaju neku sigurnost, za Tolisa ćemo vidjeti od kakvog je materijala.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 23 lip 2017, 14:58

Murta napisao:Mislim da vi niste svjesni koliko Leandowski znači ovoj momčadi, bez njega bi se borili za ulazak u Ligu Prvaka s Dortmundom i Hoffenheimom.

Neznam na koga mislis ja sam bi sarkastican :mrgreen:
Imamo vise top igraca al su njih 3-4 podbacili ove sezone stoga mislim da smo prestrogi prema klubu... Uostalom tko se jedini nosio sa realom i samo spletom okolnosti smo ispali... Ponavljam ovu momcad treba uravnotezit i malo osvjezit a kvalitete ima da bilo koga pobjedimo i da osvojimo... Zamjena staro za novo i bolji back up... Nekak mi se cini da je najveci problem trener/uprava relacija al ajmo im dat sansu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 lip 2017, 17:32

Da mi nismo imali Lewandowskog nebi osvojili Bundesligu. Zato i ima 15 miliona godisnje.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2017, 20:27

150 Murta, 150, ne prodaja već 150...Itekako smo svjestni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lip 2017, 09:02

Kad sam pito ono kaj BAyern misli...

Pokušajući skužiti kaj se događa pala mi je jedna teorija na pamet. Dojma sam kao da u našem vodstvu postoje dvije struje koje se tuku. Možemo to nazvati Uli gegen Kalle ali to je tak i onak manje bitno. Zato djelujemo tako "rastreseno", kao da se događaju neki čudnovati potezi.

Ajmo to sagledati kao neki kompletić.

Predpostavimo da su nam otišli Lahm, Xabi i Rafinha (čak nisam siguran da bu on išo) i njih zamijenimo sa Rudy Sule Torento - dosloFce tri za tri, no nekak ostaje dojam, kak se Bayern natrpava sa veznjacima jel tak?

No nama odlaze dva desna beka, što znači da treba dovesti dva desna beka, te nam odlazi centralni vezni. Predpostavkja je da je Martinez štoper i toga ćemo se držati kao pijani plota.

Pošto stavljamo Kimmicha na beka nama u biti odlaze dva veznjaka a ne bekovi i kupili smo rudya da bude bek. Iz te prespektive nama čak fali jedan novi vezni igrač jer trenutačna situacija je

Alaba, Bernat, Sule, Martinez, Hummels, Boa, Kimmich, Rudy

Vidal, Thiago, Tolliso, Renato!

I još na to sve Renato je ziher na prodaju i zato se ide po Goretzku i zato se još neodustaje od Verratija, ak me razmete.

No to sve skupa treba gledati kao kompletić:

Rudy i Kimmich za Lahma i Rafinhu

Tolliso Goretzka za Xabija i Renata.

Gledajući na taj način gdje mi kažemo makni Reanta i daj Tolissu kao "talentu" šansu nije baš tak bedasto i treba u ovom slučaju zaboraviti na tu poluvalentnost i gledati na te nama "poluvalentne igrača", Kimmich rudy, martinez itd kao na Alabu. Sve on može al je lijevi bek i onda to sve nekako sjedne na mjesto...

Netreba zaboraviti da je ovo samo jedna od mojih teorija i ništa više.

Tu se čak onda i može računati da bu Mulelr nekak i igro u tih prvih 11, a i čak je i logično da se ide po Jamesa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 25 lip 2017, 11:05

Na što si točno ciljao antone? Mislim nisam točno skužio što po tebi želi Uli a što Kalle?

Btw: moram opet spomenut Renata... Pa jel moguće da smo mi dali 35 milja za njega + sve one moguće klauzule i odustali već nakon jedne jedine godine? Pa jebote i veći glupani su u bayernu ostali makar dvije. Zar je moguće da mi svi mislimo da je talent a da je uprava procijenila da od njega ništa nakon samo jedne godine? Za tako mladog dečka? Pa ja ne vjerujem u to nikako. Zato mi je skroz čudno da je na prodaju. Realno gledajući mi na njemu novce ne možemo izgubit: mlad, talentiran, ima dug ugovor. Zašto bi molim vas mi njega prodali za 35 milja? Pa kakve se cijene daju danas za svakojake igrače, on vrijedi minimalno 50. Ali opet ponavljam, nije stvar ni love. Teško mi je povjerovat da bi išli napravit tako velik transfer i digli ruke od njega nakon samo jedne godine... To bi tek značilo da se ne zna tko pije a tko plaća
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi