Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la anton 1983 » 25 lip 2017, 11:23

ivan napisao:Na što si točno ciljao antone? Mislim nisam točno skužio što po tebi želi Uli a što Kalle?

Ne mora biti da je to Uli vs Kalle, već sam ja to tak nazvo jer onda je ljudima lakše srat ako "problem" dobije lice.

Priča se o ŠPEKU, dovode se djeca, ali isto tak se priča i o domaćem uzgoju pa se dovede polušpek (Tolisso). Za projekt Tolisso mora se odustati od projekta Renato, a s jedne strane se priča o Verratiju pa se kupuje Goretzka.

Također imaš magični trio Alexis, Carrasco i James...

Jako puno logičnosti, ali teško je odrediti koja je prava i zato mislim da tu neš takvoga možda postoji.

Ne znam kak drugačije da kažem, ali 2013 se recimo znalo da dolazi Martinez i to je to. Isto tak je 2014 Pep rekao ili Thiago ili niko. Nekako se unaprijed znalo ako ništa drugo koja se pozicija kupuje. Sad ne kužiš niti poziciju, niti igrača...

Koda se sada Troume između Renata, Groetzke i Verratija, a Verrati da bude sinonim za neš treće.

Hapnut je Gnarby, al se radi na kičmi Carrasca i Alexisa (ako je to uopće istina) i kapari se Brandt.

Zašto to sve, kojim putem se ide? Svako će dobit nešto ili?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 lip 2017, 15:42

ivan napisao:Na što si točno ciljao antone? Mislim nisam točno skužio što po tebi želi Uli a što Kalle?

Btw: moram opet spomenut Renata... Pa jel moguće da smo mi dali 35 milja za njega + sve one moguće klauzule i odustali već nakon jedne jedine godine? Pa jebote i veći glupani su u bayernu ostali makar dvije. Zar je moguće da mi svi mislimo da je talent a da je uprava procijenila da od njega ništa nakon samo jedne godine? Za tako mladog dečka? Pa ja ne vjerujem u to nikako. Zato mi je skroz čudno da je na prodaju. Realno gledajući mi na njemu novce ne možemo izgubit: mlad, talentiran, ima dug ugovor. Zašto bi molim vas mi njega prodali za 35 milja? Pa kakve se cijene daju danas za svakojake igrače, on vrijedi minimalno 50. Ali opet ponavljam, nije stvar ni love. Teško mi je povjerovat da bi išli napravit tako velik transfer i digli ruke od njega nakon samo jedne godine... To bi tek značilo da se ne zna tko pije a tko plaća

Mislim da je njega htjela uprava a ne trener i sad mu se dodvoravaju jer su mu ga na silu utrapili..uglavnom teški kompromis što je po meni loše jako!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 25 lip 2017, 15:44

Tu se slažem sa kombinacijom koju je antutun sad izreko..sve ide na takav il jako sličan scenarij..ak ništ drugo bar je zanimljivo jer uprava vuće totalno drugačije konce ili ti redosljed kakav smo navikli ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 25 lip 2017, 22:53

Kicker je danas (sutra) donio puno svakakvih informacija:
- Costin transfer nije gotov jer tražimo više
- želimo posuditi Sanchesa, ali kad bi netko ponudio 35, vjerojatno bi ga prodali
- Sanchez bi trebao propasti jer mislimo da on nije jezičac na LP vagi, a koštao bi dosta, iako njemu samom novac nije prioritet broj 1
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 07:34

Murta napisao:Kicker je danas (sutra) donio puno svakakvih informacija:

- Sanchez bi trebao propasti jer mislimo da on nije jezičac na LP vagi, a koštao bi dosta, iako njemu samom novac nije prioritet broj 1

Vidiš prije 10 minuta kicker je objavio malo drugačiju informaciju:

Ein Transfer von Arsenal-Stürmer Alexis Sanchez zum FC Bayern wird immer unwahrscheinlicher. Obwohl alle FCB-Entscheider von den Qualitäten des 28 Jahre alte Chilenen überzeugt sind - das üppige Gesamtpaket von bis zu 150 Millionen Euro für vier Jahre schreckt die Verantwortlichen an der Säbener Straße doch merklich ab.

znači FCB glavešine su uvjerene u njegovu kvalitetu, ali cijeli paket koji bi trajo 4 godine koštao bi nas 150 milijuna eura, što oni ne žele prihvatiti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 08:47

cruz napisao: ali cijeli paket koji bi trajo 4 godine koštao bi nas 150 milijuna eura, što oni ne žele prihvatiti.

E sad mi tu jedno ščeptrnaest stvari smrducka! ne znam niti otkud da krenem?

Prvo kakvih jebenih 150 milja? Kak su to izračunali? Jel to 20 po sezoni njemu i 70 Arsenalu il kak?

Drugo, kolko su oni mislili da će koštati? Znali su da će morat dat plaću i nekakvu odštetu...Al koju? Koja je to cifra s kojom bi naša uprava rekla MOŽE!

Kristalno mi je jasTno da dat za paket 150 miljona eura je govno kad znaš da nema kasnije ama baš nikakve šanse za zaradu, niti produživanja ugovor, jer je proepostavka da će na kraju ugovora Alexis biti puno lošiji igrač nego sada i tu mogu našu upravu shvatiti i poduprijet :bravo:

No ono ono što mene kao sedmo zanima je, dal je paket od 150 milja za NJEGA previše ili bilo kojeg igrača?

Npr- Mbappe bi recimo pristo na plaću od 10 milja, mi ponudimo 100 - nebuitno, bitno je samo da cifra na 4 godine iznosi 150 milja - jel bi to i za njega bilo previše?

Sve me to zanima, sve mi to smrducka, bu reko neko kaj? :mrgreen:

U prevodu oću znat kolko smo bogati, do kojeg šmerzengrnecea možemo ići, kolko lažemo napaćenom narodu i koliko su nas ove greške u zadnjih par godina po pitanju novaca za bolje igrače unazadile?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 09:02

60 milijuna odštete (!!!) za igrača kojeg za 12 mjeseci dobivaš gratis.

plus
90 milijuna brutto plaće (22,5 milijuna godišnje, otprilike koliko se i špekuliralo) - to je čak i iznad ove nove divljačke tržišne norme.

plus
anton 1983 napisao:Kristalno mi je jasTno da dat za paket 150 miljona eura je govno kad znaš da nema kasnije ama baš nikakve šanse za zaradu, niti produživanja ugovor, jer je proepostavka da će na kraju ugovora Alexis biti puno lošiji igrač nego sada i tu mogu našu upravu shvatiti i poduprijet :bravo:

plus
druge mogućnosti - drugi igrači - možda manje kvalitetni od njega ali s potencijalom da nekada budu 'tu negdje'..

plus
odobriš li ovo imaš problem s ključnim igračima Bayerna koji neće mislit da trebaju manje zarađivati od novoga igrača

ne bi reko da je riječ o tome koliko se Bayern može isprsit, kolika je Schmerzensgrenze, već je više argumenata protiv nego za.
Drugim riječima, prevelik je zalogaj ovaj Alexis. Mislim da nema svega 2 kluba koji bi u ovom trenutku prihvatili taj paket. (PSG i City) (Barca ga neće, real ga neće, United ne pokazuje interes, Chelsea također, a arsenalu je skup i bez odštete)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 09:12

I tvoji odgovori su smrduckavi! :lol:

Bitno je kolko se možemo isprsiti, to mi je najbitnije. U biti najviše me interesira, da li bi mi u nekom slučaju, mogli, htjeli dati paket od 150 milja za 4 godine 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 09:22

anton 1983 napisao:I tvoji odgovori su smrduckavi! :lol:

Bitno je kolko se možemo isprsiti, to mi je najbitnije. U biti najviše me interesira, da li bi mi u nekom slučaju, mogli, htjeli dati paket od 150 milja za 4 godine 8-)

pa da se radi o Neymaru, Hazardu i sl. onda nema dvojbe da bi se u 2017. ili 2018. već isprsili.
Alexis je sexualan ali 'ne odzvanja' ko ova dvojica, i zato je tendencija da ga se oštembilja kao "preskup". stvorio bi si probleme s takvim troškovima plaće
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 09:26

cruz napisao:pa da se radi o Neymaru, Hazardu i sl. onda nema dvojbe da bi se u 2017. ili 2018. već isprsili.
Alexis je sexualan ali 'ne odzvanja' ko ova dvojica, i zato je tendencija da ga se oštembilja kao "preskup". stvorio bi si probleme s takvim troškova plaće

Pa ja nisam u to siguran kaj si ti sad reko? Kak si ti to sad sebi izračuno? Znači do 25 godina mi stragmo rekord za igrača ili kak?

Recimo oćemo Verratija - za kolko na kolko, koja je ta ŠmercenŠpek?

Il ćemo kod njega reć, nije nam on baš tolko bitan?

Mbappe? Za njega ćemo reći ipak je neiskusan i premlad?

Dembele - a ne on je iz BvB-a?

Htio bih znat da znam kolko se za šta mogu uzjebat i dal da očekujem i dalje Carrasce?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 09:27

da pojednostavimo razgovor: zar bi ti STVARNO, ali ono stvarno stvarno njemu dao toliku plaćetinu?

....i bez podpitanja molim cool0044
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 09:33

cruz napisao:da pojednostavimo razgovor: zar bi ti STVARNO, ali ono stvarno stvarno njemu dao toliku plaćetinu?

Alexisu? Pa koji kurac!?!??!? Već po Ščeprtnaesti put odgovaram. Dao bi mu plaću koja je između MULLEROVE I LEWINE!!! Ni kune više, ni kune manje!

Nemogu reć točnu cifru kad ne znam koja je točna od ova dva konja. Ak Muller ima 18, a Lewa 20 onda Alexisu 19. Ak Muller ima 16, a Lewa 18, onda Alexisu 17 ITD!!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2017, 09:35

anton 1983 napisao:
cruz napisao:da pojednostavimo razgovor: zar bi ti STVARNO, ali ono stvarno stvarno njemu dao toliku plaćetinu?

Alexisu? Pa koji kurac!?!??!? Već po Ščeprtnaesti put odgovaram. Dao bi mu plaću koja je između MULLEROVE I LEWINE!!! Ni kune više, ni kune manje!

Nemogu reć točnu cifru kad ne znam koja je točna od ova dva konja. Ak Muller ima 18, a Lewa 20 onda Alexisu 19. Ak Muller ima 16, a Lewa 18, onda Alexisu 17 ITD!!!!!

to onda znači da zbog toga ne odobravaš ovaj transfer.
Ni mi, ni oni.
idemo dalje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2017, 09:41

cruz napisao:to onda znači da zbog toga ne odobravaš ovaj transfer.
Ni mi, ni oni.
idemo dalje.

Hmmm... Ne znam otkud iluzija da sam ikad "odobrio" 150 milja za 4 godine? :shock: Baš zato hoću znati detalje.

Jer ja sam oćekivao 60 + 18x4 = 132 i to je plafon...I sad tu ovisi koliko ćemo uspjet za Costu, jer isto tako sam reko da bi za kompletić Verrati, Alexis dao 150 il 140 zar ne?

Mislim znao sam kaj nije za pregovore a to je plaća, a ta razina igrača ima plaću po 18 milja da ga jebeš. E sad dal ćemo mi dogovoriti 40-60 milja odštete to je na našima i isto tako dal ćemo za Costu dogovoriti 35-50 milja....

Još će na kraju ispast da Costa nebu išo, da bumo mu dali milju više za slijedećih godinu dana pa neka se potrudi! 8-)

Mislim da nas najviše muči što alexis nerazara na krilnoj poziciji trenutno, a možda i opčenito.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 lip 2017, 09:44

Po ovim uvjetima transfer je čisti promašaj...dalje nije poanta koliko mi možemo dat i imamo il lažemo okolo da nemamo VEĆ MI NESMIJEMO RADI OSTALIH IGRAČA DAT TU LOVU!!!
Ako se ne desi neki radikalni obrat a to je da debilko smanji plaću i arsenal transfer ništa od toga jednostavno moramo dalje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi