do jučer imamo Costu i lilapropić smo. Zamijenimo Costu sa Jamesom i razarači kvarta smo!" HU HU!
Ono što je meni jako btino za (izuzev kuna) je da naši igrači postanu TIM!!! Jebote, kaj novac naparavi. Čovjek uvijek tvrdi da je nogomet timski sport, a na kraju se sve vrti oko pojedinca. Kaj bu s Mullerom, Robbenom, Riberyem, jel buju oni srali, bla, bla, bla...
Igro ti ili ne ti svoju plaču dobivaš, zato je taj "POSO" jebena stvar i nemoj se pujat! Pazi on je nezadovoljan jer neigra - jedino zaš možeš biti nezadovoljan je ak plaća nesjedne!
Ako Robben i Ribery nemogu shvatiti da je "njihovo vrijeme prošlo", e onda ih najbijem na kurac. To ne znači da oni netrebaju igrati ili da su loši nedaj Bože, već da shvate da su nam potrebni možda u 50% utakmica i da se njihova snaga mora dozirati. Kaj se mene tiće mi komotno prvi dio sezone možemo bez njih dva odigrati bez beda. I tu nebi htio da seru nego da shvate kao legende kluba i bayernovog hall of famea, da je Bayern bitniji od njih i da drkaju na to da sjede na klupi samo za napredak kluba.
Drugim rječima, nema pujanja ak nisi jako puno puta u prvih 11 i budi jebeni Giggs i Scholes!
Vrijeme je da Muller, Coman, Tolliso, Renato postanu alfa i omega Bayerna!
width="960"