Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la The Scarface » 30 srp 2017, 11:08

Sve te svabe skupa ne vrijede ko Robbery.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 30 srp 2017, 11:43

The Scarface napisao:Sve te svabe skupa ne vrijede ko Robbery.

E pa zato ima jos mjesta za tog jednog koji ce njih nadoknadit 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 srp 2017, 07:55

Gledajući tako fotke treninga (i znajući ko će još doći ekipi) - primjećujem da imamo širinu koja je možda najveća zadnjih godina. :bravo: svaka pozicija (osim špice) je dvostruko besetzt ito prilično kvalitetno!

jedino eto ta pozicija desnoga beka. Ulazimo s Kimmićem i Rafinhom :roll: Nadam se da nam u ključnim utakmicama brod neće puštat na tom mjestu..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 srp 2017, 08:20

Malo si ti sebi cruz zabrijo! I to ne malo, vec puno!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 srp 2017, 08:32

anton 1983 napisao:Malo si ti sebi cruz zabrijo! I to ne malo, vec puno!

pojasni na šta misliš
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2017, 06:21

cruz napisao:
anton 1983 napisao:Malo si ti sebi cruz zabrijo! I to ne malo, vec puno!

pojasni na šta misliš

Sve su ti to nekakve informativne-acije :D

Ukratko, usporedi si kadar sa stanjem, kvalitetom, reputacijom i sexom igrača prilikom početka prošle i ove sezone i s dečkima u kombinacijim, sve će ti biti jasTnije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 kol 2017, 07:14

pa išao sam više s pozicije dojma nego analitičke usporedbe.
momčad izgleda obećavajuće, imamo dobrih rezervi, izgledaju motivirano. Nije da do sada nismo imali, ali dojam je da će biti žestoke borbe. Nadam se da će trener postati malo žešći i hrabriji u selekciji
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2017, 07:20

cruz napisao:pa išao sam više s pozicije dojma nego analitičke usporedbe.
momčad izgleda obećavajuće, imamo dobrih rezervi, izgledaju motivirano. Nije da do sada nismo imali, ali dojam je da će biti žestoke borbe. Nadam se da će trener postati malo žešći i hrabriji u selekciji

Slažem se, išo si više na Hyp nego na realnost :mig:

Pitanje je kako je kod drugih stoje stvari...

Jer: odjednom je Rudy "igrač" :shock:

Mi smo LAHMA, BADGNJILOG, XABIJA i COSTU zamjenili s RUDYEM, SULEOM, TOLISOM i JAMESOM. Kaj god bilo, mi ćemo nači sve moguće načine da desna strana bude jača od lijeve.

E sad kolko su to jača imena ili sexualnija to je pitanje i odgovor, s tim da nas je transfer - James za Costu stavio pod upitnik što se događa?... U niti jednom pogledu ove godine, nije jača konkurencija nego prošle. Jedino kaj se može reči je, da je ove sezone jača IZGUBLJENOST pa mi to smatramo tj. prezentiramo pod KONKURENCIJOM i kvalitetom kadra...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 kol 2017, 08:01

mislim da i ti više iznosiš dojam nego realnost. ;)

bez lažnog optimizma, uvjeren sam da će trener jače rotirat nego do sada. Morat će...

anton 1983 napisao:Mi smo LAHMA, BADGNJILOG, XABIJA i COSTU zamjenili s RUDYEM, SULEOM, TOLISOM i JAMESOM.

badstuber < süle
xabi (u godinama) < tolisso
costa < james
lahm > kimmich (znači da rudy mijenja kimmicha)

kao što sam gore naveo, dojam je da smo samo na desnom beku lošiji nego do sada. a što više ulazim u analizu više će se to i potvrđivat :roll:

možda ti se čini nedorečeno glede pozicija.. ali sve se to može lipo ukomponirat. Trener je na potezu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2017, 10:37

Hoćemo? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 kol 2017, 11:08

anton 1983 napisao:Hoćemo? :mrgreen:

udaraj mrkvicu :D želim nešto naučiti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2017, 14:48

cruz napisao:
anton 1983 napisao:Hoćemo? :mrgreen:

udaraj mrkvicu :D želim nešto naučiti

Ključno i krucijalno je slijedeće:

cruz napisao: imamo širinu koja je možda najveća zadnjih godina. :bravo: svaka pozicija (osim špice) je dvostruko besetzt ito prilično kvalitetno!

Znači širina nikad takva i još uz to kvalitetna. Ajmo reči da nisi rekao najboji kadar ikad

anton 1983 napisao:Ukratko, usporedi si kadar sa stanjem, kvalitetom, reputacijom i sexom igrača prilikom početka prošle i ove sezone i s dečkima u kombinacijim, sve će ti biti jasTnije...

Znači bitan je POČETAK prošle sezone, netreba sad ići dalje i tražiti ovaj tvoj IKADA.

Neke stvari ćemo morati spoemnuti, ali nećemo sve tipa Boa, Muller i Alaba su ove godine truliji igrači nego prošle, ali nešto ćemo morati spomenuti.

Znači kada se kadar na ovaj način uspoređuje onda uspoređujemo prije početka sezone, a nikad kraj i početak sezone.
Da nebi bilo zabune, dat ću primjer Coste koji je 2016 ioš uvijek nasljednik Riberya, da bi 2017 bio smeće koje se mora prodati.

Potencijal naše ekipe i je sexualan prije svake sezone. Probat ću što manje toga dirati.

Alaba i Barnat isto, tu neću srat.

Što se tiće štopera neću reči kakvo je sada i onda stanje, dalje od slijedećeg: naš kadar je jači za 4.-tog štopera, što ak sve prođe kak treba proč, neće niti doči do izražaja. 4. štoper je pravilu razina BAdštubera i kad uzmeš SILEA, ma da uzmeš KOMPANYA ili Bonuccija za nas je to nebitno jer već imaš 3 SEXUALNA igrača na toj poziciji. Da se radi o nekoj drugoj poziciji to ond amožda nebi bilo tako, ali štoperi se u pravilu NEBI trebali rotirati. Takva je praksa otkad nogomet postoji.

Znači jači si za 4.-tog štopera

Rafinha, Lahm - Rafinha, Kimmich

E sad, drugo je što ja drkam na Kimmicha (ti ne ko ja, dokaze imam) ipak jedan Kimich mjenja Lahma. To je ipak realno oslabljivanje, zar ne i svi znate zašto je to tako realno. Ako se pokaže da će Kimmich biti bolje rješenje to je super,, ali nije u ovom trenutku realno ocjenjivanje kadra. Znači to je naša želja, a nNEPOTVRĐENO u praksi da smo sada jači. Isto tako treba reči za one koji su Kimmicha pratili kao desnog beka, on to razara u 3-5-2, a ne sa 4 u liniji. U jako malo tekmi kad je to igrao sa 4 u liniji nije se baš proslavio.

Znači što se tiće obrane TEORETSKI REČENO; O ONOME O ĆEM MI PRIČAMO I ŠTO OCJENJUJEMO,

1.) Jači smo za 4.-tog ŠTOPERA
2.) Slabiji za STARTNOG BEKA

Za neke igrače to nećemo raditi zbog toga što su stekli određeni status u Bayernu i malo duže su ovdje, no za neke neće to vrijediti pa ćemo morati malo POOP, tak da mi se nebi pozvo i pito me zakaj se to neodnosi na neke druge iggrače, al mislim da buš to shvatio.

Vidala i Thiaga nediramo.

E sad imamo trampu Kimmich - Rudy, makar je to sad sve teško nekak za pohvatat zbog pretumbacija igrača i činjenice da je kadar drugačiji zbog polivalentnosti igrača, teško je to za pohvatati, ako se kvalitetno nerazmišlja, jer kolko je recimo rudy polivalentniji od xabija toliko je Costa od Jamesa itd... Niko mi ovdje nemoe reči da je Rudy bolji vezni igrač od Kimmicha al to je i nebitno. Reći ćemo da je smo tu na nulu makar je on došo direktno zbog Lahma ak me razmete, a s druge strane niko neželi niti očekuje da Rudy previše igra, uključujući i mene.

Onda imamo Xabi - TOLISSO - svi će pohrliti da kažu kako je Corentino bolji igrač itd. No malo treba stati na loptu. taj igrač je ipak do jučer bio nepoznanica. Da je košato 5 miljona eura sa istim preddispozicijama zapalili bi klub. Ok XABI je trebao ići proč, ali mislim da se svim digla kosa na glavi kad smo saznali ko je direktna zamjena. XABI je ipak otišao u mrovinu kao standardni član prvih 11 Bayerna - tolisso se za to tek treb aizboriti pa makar neko počeo srati o trenerovom izboru. No ajmo ovdje nepravedno jer ipak to svi želimo dati prednost TOLISSU.

E sad slijedi onaj smrduckavi slučaj a to je Renato. Ovdje s eitekako treba istaknuti da se sada Renata smatra slabijim igračem nego prošle sezone i taman onu prednost koju smo dali Tolissu ovdje moramo oduzeti samom Renatu. renata spominjem iz razloga jer prema odšteti i galami on je trebao prošle sezone biti nosioc igre (bez obzira na godine) a sada je na izlaznim vratima kluba. Možda nas sve sada iznenadi, no u ovom trenutku, makar odšteta bila već je ripak ide iz Bayerna, radi se o reputacijski slabijem igraču.

I onda imamo Trampu James Costa - Costa je trebao biti nasljednik ROBBERYA -d a je normalan niko ga ovdje nebi prodai, a 2016 na ljeto bi ubili nekog da smo razmišljali o prodaji. Tada je Costa bio nedodirljiv. Da je takav osoto, niko sada nebi o Jamesu razmišljao. Sad je došao James i mašta je počela, no tek treba vidjeti koje će on sve igrače u Bayernu poboljšati.

Comani i Leva isti kurac.

I sve ovo kaj sam ja sad gore nasrano ništa nije toliko bitno, jako i ima utjecaja što se tiće prošlogodišnjega i ovogodišnjeg kadra:

ROBBERY JE ZA GODINU DANA STARIJI :cry:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 kol 2017, 08:27

Pa dobro, to što kažeš je svakako realno i nemam tu šta nadodat.
Ponavljam, govorio sam iz dojma (iako sada pola navijača nema toliko pozitivan stav s obzirom na lošu igru iz priprema), vidim motiviranost i dobru širinu.
lani sam imao dojam da imamo staru momčad, a ove godine su nositelji napada još stariji :lol:

ono što mene jebe je što ne znam jesu li neki igrači postali lošiji ili je trener lošiji pa ne zna izvući iz njih sve što mogu dat

Boateng, Alaba, Vidal i Müller su igrači prvog sastava, ali lani su (po meni) bili daleko ispod svoje razine.
Nekima su kumovali ozljede, ali nekima je bio očit pad razine.

trener mora te prvotimce podići! isto tako ne smije pravit grešku pa tvrdoglavo puštat takve na terenu ako ne ide, dok motivirane rezerve moraju čekat i čekat. pusti plaću, pusti ugled i povijest. Samo Leistung! daj priliku mladima, slobodno, to su sve potencijali!

trener ponovo ima dovoljno širok kadar. Ako bude pravio iste greške ko lani, ako bude opet failao - ŠALJI GA KUĆI!
i u realu je osvajao važne naslove, pa je poslan kući jer nije dovoljno osvajao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 kol 2017, 13:38

Dosta smo pogubljeni kaj se tiće sistema i postave tko bu kak i gdje..nema druge nego pričekat koji mjesec da vidimo kak se to bude razvijalo a onda udri il se veseli 3 nema :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 kol 2017, 11:26

U Bayernu mi najviše ovo nedostaje. :o :o :o :o :o
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi