Dečki nije dobro, išel sam to pogledati i uživo to izgleda sigurno puno lošije nego na TV. Jesu to još pripreme i ne znam kako bude sezona završila ali Bayern u ovom trenutku ne izgleda dobro. U sredini nemamo igrača koji bude to povezal i gotovo. Ovaj Sanches je malo veća prevara i mislim da je odigral samo na EP tekmu protiv Hrvatske, ja još njega nisam videl na nekom nivou, a ovo jučer je bilo totalno loše, pa taj na dva metra ne može dodati točnu loptu, a nema niti agresivnosti koju bi od njega očekival. Mulller nakon loše sezone isti i očito da Carlo ne zna kud i kako s njim, ja bi ga prodal odmah, možda ga neki ludi naftaši dobro plate. James OK, tek je došel ali dečko je došel iz Reala, pa nekaj bi moral pokazati, nisam siguran da bi ga Real pustil da je marka, a gore u Fan shopu pola shopa je njegovo, skoro da je pola Bayern a pola James. Ne znam kaj reči, možda to Carlo posloži, probudi tokom sezone ali ja više nisam baš siguran. Mislim da imamo Neuera, Alabu, Hummelsa, Martineza, Thiaga, Lewandowskog i dva malo starija dečka Robbena i Riberya koji vjerojatno budu odigrali još dobrih tekmi ali da budu svaku izvukli teško. Rado bi da griješim, da me ekipa demantira ali mislim da politika kluba nije dobra i da se malo luta.
+ dodatak ne spada k nama ali Lovren je odigral maestralno, dečko izgleda fantastično, točan, brz, siguran, sve je zatvoril