Murta napisao:Propao je transfer Josipa Eleza u Schalke jer je njega htio Weinzierl.
Najnovija vijest je da Tedesco ne želi Stamboulija i da bi mogao otići za 10 milijuna. Što čak i nije loše.

Sky Sport News HDVerified account @SkySportNewsHD 24m24 minutes ago
+++ BREAKING +++
Paukenschlag auf Schalke: Benedikt Höwedes ist nicht mehr Kapitän von Schalke 04
Bundesliga Spotlight @BundesligaSpot 2m2 minutes ago
Schalke confirm Ralf Fährmann is their new captain, replacing Benedikt Höwedes. Leon Goretzka will be vice-captain. #S04

opći bojkot odšteta!
cruz napisao:Schalke je dao JAHRHUNDERTANGEBOT Goretzki
()
sportbild veli da je Schalke ponudio momku 12 milijuna eura godišnje (pretpostavljam brutto) i klauzulu iznad 50ak mil (po mojoj slobodnoj procjeni)
Ako je istina onda to samo pojačava moje simpatije prema tom klubu. Ostane li Goretzka po tim uvjetima onda su vjerojatno svjesni da će Meyer i Kehrer (za par godina) i drugi mladi nositelji želit slično.. Tonnies puno priča o velikom novcu zadnjih mjeseci, jel ovo znak da ta priča nije šupljak??
Jer, to] bi ih katapultiralo u ozbiljne klubove.
Ja naravno priželjkujem dolazak Goretzke za €0 u Bayern, ali ostanak u schalkeu je za sigurno bolje i za njih i za BL i za nas nego da ide gratis u Barcu ili Englesku.

kad pročitate ovakav naslov:anton 1983 napisao:Kolko Vam sekad pročitate ovakav naslov:
Amiri zu Schalke? „Nicht die Phase, in der wir 20 Mio für einen Spieler ausgeben“
anton 1983 napisao:več me ovaj BVB počeo nervirati - oni jednostavno vole reč: uz to kaj će BVB dobiti 4 milje odšteta zašparat će i 2 milje od FREIOVE plaće - pa najbolje da igraju bez igrača, da vidiš onda kolko bi zašparali!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost