Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 12:46

Da al sine to je 16 igrača!!! 16 - to nije duplo pokriveno ;) Sjeti se samo prošle sezone - imali smo 18-19 (Donovan) i kaj nam se dogodilo protiv Barce? Dobro je recimo to što će sada neki više prilika najvjerojatnije dobivati jer će "falit" igrača i to što sada u akdru imamo dosta još onih igraća koji "mogu pokrivati više pozicija". recimo ak se Lahm ozlijedi ja nisam siguran dal prednost na desnom beku ima Hamit ili Tymo...

Gorlitz i Lell još trebaju proč, ne samo Lell ;)

Ja sam uzbuđen zbog ovakve situacije, al moram iskreno priznat da me strah!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 03 sij 2010, 23:47

Da al sine to je 16 igrača!!! 16 - to nije duplo pokriveno ;) Sjeti se samo prošle sezone - imali smo 18-19 (Donovan) i kaj nam se dogodilo protiv Barce? Dobro je recimo to što će sada neki više prilika najvjerojatnije dobivati jer će "falit" igrača i to što sada u akdru imamo dosta još onih igraća koji "mogu pokrivati više pozicija". recimo ak se Lahm ozlijedi ja nisam siguran dal prednost na desnom beku ima Hamit ili Tymo...

Ma aj ako nam zafali mozeju mladinci to pokrit...nemogu bit slabiji od Lella ili nekog ako zafali

Gorlitz i Lell još trebaju proč, ne samo Lell ;)

Da i Gorlitz na ljeto kad dobijemo novog desnog beka..ali za sad za svaki slucaj da se neke katastrofalne ozljede dese nek bude tu u slucaju da zatreba

Ja sam uzbuđen zbog ovakve situacije, al moram iskreno priznat da me strah!

Ja sam uzbuđen:D...jer konacno vidimo da se taj "ološ" od igraca baca u smeče i da se gleda u buducnost...I tu svaka cast Nerlingeru koji po mome ima dobru viziju zajedno sa trenerom.
Jer ne pamtim kad smo zadnji put u zimskom roku posudili toliko igraca...to samo pokazuje da se mladima daje sansa da se dokazu na posudi ako ne onda prodaja...tako smo vec davno trebali raditi
sch0ll7

PostPostao/la Murta » 04 sij 2010, 09:37

http://www.transfermarkt.de/de/news/34348/fc-bayern-will-gehaelter-reduzieren--sonderfall-ribery.html
:o :o :o
Nerlinger želi smanjit plaće, veli da novi ugovor ne znači automatsko povećanje plaće. Jednog kriznog smo riješili(Toni), sad samo da uvalimo Klosea nekom Englezu i Bayern je na konju.
Ova odluka vjerojatno znači i odlazak van Buytena(nažalost) te van Bommela i Altintopa(nasreću). :mrgreen:
Kad bi mi još uspjeli prodat Demichelisa i kupit 5-6 igrača iduće sezone plus ovi mladi, mislim da bi do one 2012 imali jako dobru momčad.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 05 sij 2010, 13:44

Den besten Robben hätten die Bayern-Fans noch nicht gesehen, sagte der Niederländer: “Der Anfang in München war sehr schön. Aber ich hatte in Madrid keine gute Saisonvorbereitung, danach kamen die Probleme mit dem Knie. Erst im letzten Hinrundenspiel gegen Hertha habe ich wieder 90 Minuten gespielt. Darum habe ich viel Lust auf die zweite Saisonhälfte.“

Ova izjava me jako veseli:

najboljeg Robbena bayernovi navijači još nisu imali prilike vidjeti: Početak u bayernu je bio lijep, ali sam u Madridu imao jako loše pripreme za sezonu te je onda došla ozlijeda koljena. Tek sam protiv herthe odigrao ponovo 90 minuta. Zato se jako veselim drugom djelu sezone!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 05 sij 2010, 15:21

Nekaj se spominje da je bilo 1M € za Baumojohanna, al to nije niš službeno.
Meni se ipak to čini malo premalo i da postoji još "nešto".
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Effenberg23 » 05 sij 2010, 16:02

Murta napisao:Nekaj se spominje da je bilo 1M € za Baumojohanna, al to nije niš službeno.
Meni se ipak to čini malo premalo i da postoji još "nešto".

da, i meni tako nešto smrdi, mislim da je neki predugovor sa neuerom sklopljen...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 06 sij 2010, 12:03

Bayern sada ima 11 Njemaca u kadru - tak bar vele na Bildu! A po statutu BL treba ih imati 12. E sad to znači da se ovi klinci novi bore za profesionani ugovor i jedan od njih će ga morat dobiti ako Bayern ne potpiše niti jednog novog (njemačkog) igrača u zimskom prelaznom roku. Sada se tu i nameće problem Leel/Gorlitz jer i oni su Njemci pa ako će ići proč potrebne su tzv. "švapske zamjene"!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 sij 2010, 17:05

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 81543.html

Ribery dao nadu navijačima Bayerna šta se tiće ostanka u klubu. On bu odlučil, a ne njegov menađer i on želi da se odluči prije SP, tako da moremo očekivati da će ugovori početi jako brzo.

Mislim da će Ribery jedino ostati ako on uvidi da Bayern ima i da će imati momčad koja može napast Tron Europe - uvjeren sam da će to prevagnuti u njegovoj odluci...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 sij 2010, 17:57

Ribery donosi odluku o budućnosti prije Svjetskog prvenstva

Slika

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije u medijima da najbolji igrač Bayerna, francuz, Franck Ribery neće produžiti vjernost bavarskom gigantu što je potvrdio njegov agent, međutim, francuz je dao pravo da se najvijači Bayerna i dalje nadaju da će ipak ostati u Munchenu. Naime, Ribery je izjavio da će odluku o svojoj budućnosti donijeti prije Svjetskog prvenstva te je naglasio da postoji mogućnost da na kraju ipak ostane u Bayernu.

Svjetski mediji su prije nekoliko dana skoro s sigurnošću tvrdili da Ribery neće produžiti ugovor s Bayernu i da će se na ljeto ili nakon isteka ugovora pridružiti Real Madridu ali tu ipak priči još uvijek nije kraj.

Na pitanje o mogućem ostanku u Bayernu francuz je odgovorio:

"Naravno da postoji mogućnost da ostanem u Bayernu. Klub ima šansu zadržati me. Bayern je sjajan klub koji je uvijek činio sve za mene. Osjećam se ugodno ovdje."

Ovom je izjavom francuz donekle smirio navijače bavarskog velikana koji sada mogu barem na kratko odahnuti ali pitamo se do kada? Vjerojatno do sljedećeg nagađanja o budućnosti ovog sjajnog nogometaša!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la I_Love_Bayern » 06 sij 2010, 18:33

Ja mogu glavu na panj staviti da ce Riberry produziti ugovor.....Jednostavno mi je on takav tip igraca koji bi produzio, ne znam zasto.....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la sch0ll7 » 06 sij 2010, 20:40

I_Love_Bayern napisao:Ja mogu glavu na panj staviti da ce Riberry produziti ugovor.....Jednostavno mi je on takav tip igraca koji bi produzio, ne znam zasto.....

To sto se mu pruza u Munchenu...se pruza mozda samo par igraca u svojim klubovima...poput Gerrarda u Liverpoolu...Rooneya u Manchesteru itd...
Njega vole svi stanovnici ovog grada a tako i klub...tako da se covjek mora osjecati dobro.

I ja sam 100% da ce produziti ugovor
sch0ll7

PostPostao/la ankujund » 09 sij 2010, 14:39

sigurno da je svakom od velikih zvijeda zelja zaigrat za real,koliko ga god mrzio,ipak je on neko i nesto...

al meni je uvik bilo draze: bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. u prijevodu,ako si ovde bog,zasto ic negdi di si samo jedan od 11,malo njih imam status boga u klubu u kojem je
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 10 sij 2010, 19:14

kaj se tiče Ribery-a,,,njegova priča ima dvije strane....najbolji primjer je Thiery Henry i Arsenal....

U Arsenalu je ostavio srce i dušu...postao ikona sviju u klubu....nije doduše uspio osvojit s njim LP-a 2006...izgubili od Barce...i tad prelazi u jačeg...tj. onog koji će mu to ostvarit.....

Dakle...zaključak....produžit na još 2-3 godine...odradit do 2014 s Baayernom,posvetit se ekipi i nastojanju da se popnemo na tron Europe...a onda još stigne preći u Real i s njim odigrat dve -tri sezone....iako bi mu bilo bolje da ode u Barcu....(veća mogućnost trofeja)....

Ali po,već sam malo skeptičan zbog njega i njegove karijere u cijelosti...on je ove sezone odigrao svega 6tekmi u prvenstvu...a pola od njih je bio na klupi...evo sad je imao dosta vremena(i previše) za potpuni oporavak...repka mu je na Sp-u...nema više toga pritiska....još da se malo zbliži s Gaalom i morti nas i iznenadi ovog proljeća sa novim potpisom... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Effenberg23 » 10 sij 2010, 20:59

Effenberg23
TORero

PostPostao/la The Scarface » 11 sij 2010, 00:34

Ekici i Contento dobili profi-ugovore. Sad Bayern ima 13 Švaba po ugovoru a treba ih bit 12, tako da bi Lell moga napustit klub za kojeg je zainteresiran HSV. :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... alaba.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva