Znači imamo dva NE glasa!

Mislim ono dva...
Eto sad kad sam si sve zbrojio kažem NE. Kažem to iz razloga na kraju jer se nećkam! Čim se nećkam odma znam da meni tu neš neštima.
Onaj krajnji sud iz moje perspektive je taj da on nemre čak doseći onu najbolju razinu jednog Ozila i Reusa, koji i kad igraju na najvišoj razini se pitamo dal su weltklasse spieleri. Draxler po meni čak nije ni krilo, makar "on igra" na toj poziciji ( i Ozil je svojevremeno igro), ali nije dribel stark niti nema potrebnu špricigkeit.
Onda također pogledam naš kadar i pitam se kam s njim? Ljudi vele pa menja Riberya

Taj dio me i muči!
Prvo nismo ni sigurni kaj se to igra kod nas po pitanju taktike / formacije, no mi da i složimo ekipu bez Riberya i Robbena i da igramo "s krilima" i da jedno od tih krila NIJE Coman, najvjerojatnije James ili Miller moraju ispasti iz prvih 11, radi jednog Draxlera?

With all do respect...
Samo ću reči da bi rađe u Bayernu imo Draxlera na krilu ljevom, nego Mullera, al ne da Muller sjedi na klupi već da ga se proda - to bi bio jedini razlog da pristanem na kupovinu Draxlera - znači pod uvjetom da Bayern mora igrati sa PRAVIM KRILNIM POZICIJAMA bez polušpice - tada Muller proč a Draxler na krilo, jer je bolji krilni igrač, al to je jadno zar ne?
S tim da je tu taj truli Gnarby, mislim njega ćemo morti i moć prodati za više novaca nego kaj smo ga doveli, pa Brandt, koji baš igra tu Draxlerovu poziciju i Goretzka koji bi mogao utjecati na cjelokupnu filozofiju igre Bayerna.
Pitanje koje si u biti trebamo postaviti je, da li od sutra želimo da je Draxler Bayernov prvotimac u 80 % utakmica, na uštrb nekog drugog igrača Bayerna?
Da li je dovoljan razlog da ga se dovede, jer je "jeftin", Njemac i zato kaj bolje od toga nemremo?