Meni je bespotrebno uopće pričat jesu li bodovi bitniji od dojma kojeg ćemo ostavit.
Dojam mogu samo popravit, ne mogu ga u mojim očima više srozat u ovoj sezoni

tako da ono...
Ovakve utakmice su milestones, smjernice jedne sezone, tu se gine bez obzira šta je bilo do sada. Treba im pristupiti kao finalu nekom.
Sve su tekme bitne, ali su u ovo polusezoni ključne slijedeće 4 tekme: obje protiv PSG-a, Leipzig kup i Dortmund prvenstvo.
Što se tiče ovog što anton veli, da su samo bodovi bitni. Ima smisla. Ali samom pobjedom će i opći dojam biti bolji, jer pokazuju da mogu protiv najboljih kad zatreba!
Jedan ugodan primjer:
Sjetite se sezone 2009/2010 kada nam se sezona lomila u 12. mjesecu. Bili smo brutalno loši, van Gaalova filozofija nije još palila, imali smo 7 bodova u 5 utakmica lige prvaka... i
onda se dogodi juventus 9.12.2009. Tek smo u 23. kolu prvi put sjeli na vrh tablice BL.
Kod takve sezone mi uzmemo naslov, uzmemo kup i dođemo do jebenog finala lige prvaka.
Svi su tili šutnit van Gaala, Ancelottiju je extra pod kakvim je pressingom bio van Gaal.
Od te utakmice sve je se promijenilo. Doslovno.
Zato možda ima smisla pričati da su jedino bodovi bitni. Jer ruku na srce, dojam i povjerenje u momčad će biti opet vraćeni ako se ostvari pobjeda.
Idemo ih podržati pa kakvi god bili do sada. A ako se i izgubi, štat mu.. idemo dalje. Auf geht's ihr Roten!