JUPP ŠPEKNES NOVI TRENER BAYERNA!

Arhivirane teme...

Koga biste željeli za nasljednika Juppa Heynckesa?

Julian Nagelsmann
3
21%
Niko Kovač
3
21%
Lucien Favre
2
14%
Ralph Hasenhüttl
0
Nema glasova
Jürgen Klopp
1
7%
Markus Weinzierl
0
Nema glasova
Christian Streich
0
Nema glasova
Mauricio Pochettino
2
14%
Luis Enrique
1
7%
Joachim Löw
1
7%
Massimiliano Allegri
0
Nema glasova
Paulo Fonseca
0
Nema glasova
Leonardo Jardim
1
7%
Roger Schmidt
0
Nema glasova
Domenico Tedesco
0
Nema glasova
Diego Simeone
0
Nema glasova
Antonio Conte
0
Nema glasova
Nitko od navedenih
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 14

Re: Tko će biti novi trener Bayerna?

PostPostao/la Murta » 03 lis 2017, 13:51

Bayern & Germany‏ @iMiaSanMia 3m3 minutes ago
Sport1 | Talks between Bayern and Thomas Tuchel are ongoing but there is uncertainty about him in the boardroom. Bayern didn't make any contact with neither Julian Nagelsmann nor Jürgen Klopp

Jedan od (naj)lošijih izvora vijesti, ali sadržaj djeluje vjerojatno.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 03 lis 2017, 14:59

http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html

Louis van Gaal? Al' bi bila fora da ga vratimo. Sto je najludje mislim da bi on bio dobro resenje. Ako nas Feierbiest nesto ima to su muda!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la luctl » 03 lis 2017, 15:40

Slika

Uli i Pep is back!
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la ivan » 03 lis 2017, 15:46

cruz napisao:Novi trener Bayerna mora imat muda da učini nešto što je drastično ali nužno.

kada se Guardiola iz omladinskog pogona prebacio u prvu momčad Barce, znaš šta je prvo uradio?
izbacio zvijezde koje su se zasitile i koje nisu tile trčat kako on kaže: Ronaldinho i Deco. Najbolji igrači Barce kada su 2003. osvojili LP. Ishod 14 naslova u 4 godine

Možda nam baš zato treba arogantan i svojeglav trener. Mora na prvom sastanku s ekipom reći "svi ste na istom položaju, nikome mjesto nije zagarantirano, ja postavljam ko se pokaže najkorisnijim za momčad" ... i nema priče.

Ali si svjestan da za takav potez trener mora imat apsolutnu 100% podrške uprave? Baš si me s ovim potaknuo na razmišljanje i došao sam do zaključka da mi imamo jednu jako čudnu situaciju sada. Dok su prije svi igrali za ekipu i svatko je bio zamjenjiv ("rugali" smo se ekipima poput Barcelone i Reala koji su ovisili o jednom igraču), danas imamo situaciju da očito pola ekipe nije zamjenjivo. Dakle pola igrača misli da je iznad ekipe.

Treneru uprava može reć gradi ekipu oko Messija ili Ronalda, on mora uvijek igrat. Jer to su takvi kalibri igrača. Nažalost mi u ekipi (više) nemamo takvog igrača, a pola ih očito misli da jesu takvi. I zato i imamo neke od trenutačnih problema. Jer očito Ribery misli da je još 2013., Robben misli da je 2013., tako misle i Alaba i Boateng i da ne nabrajamo dalje

Da se nadovežem na nešto što je napisano u drugoj temi, ne znam točno gdje: mi stvarno moramo naučit prodavat igrače kad su na vrhu. Do sada smo se uvijek ponosili činjenicom da "Bayern ne prodaje nikoga koga ne želi prodat". Sve super, sve pet. Ali vidimo iz priloženog da ključ uspjeha nije ni u zadržavanju svih igrača koji su ti dobri. Treba mijenjat čisto radi promjene. Ili smo jednostavno zakasnili s izmjenama, iako sad kad su otišli Lahm i Alonso, u našoj ekipi su stariji od 30 godina samo Ribery i Robben.

Ali da se vratim na prvi problem - vidimo da uprava ne daje treneru odriješene ruke oko transfera, klub ima svoju filozofiju i politku. I to je super dok ide - sad kad više ne ide ajmo svi srat po njima

PS: to Pep u Minhenu? S kime? Vjerojatno malo došao obić svoj stan ako je kupio dok je bio

EDIT: zašto nisam pročitao niti jedan članak o tome kako je Uli sasuo drvlje i kamenje po ekipi? Zar je i on omekanio? Vratite nam Sammera :sammer:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2017, 15:59

Nema ništa loše u traženju dobronamjernih savjeta. :roll:
vjerujem da je ovo Pep došo u München samo iz privatnih razloga, ne poslovnih, a di ćeš proć kroz grad a da se ne vidiš s poznanikom, posebno kada je reprezentativna stanka ito dok je Oktoberfest još otvoren samo danas
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2017, 16:05

Da vidimo koja su se sve imena spomenula u prvih 5-6 dana
Tuchel, Nagelsmann, van Gaal, Favre, Simeone, Klopp, Scholl & Gerland, Luis Enrique, Heynckes, ko još?
nije niko spomenuo Weinzierl, Hasnhüttl? ma ništa
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 03 lis 2017, 19:00

Pep se dosa zajebavat.

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 03 lis 2017, 19:26

Julian Buhl‏ @julianbuhl
Uli #Hoeneß zur AZ über Treffen m. Pep #Guardiola: "Habe ihm gesagt, wen wir in den nächsten Tagen verpflichten. Er war zufrieden."#FCBayern

Hoeness je rekao Pepu koga će Bayern uzeti i ovaj je bio zadovoljan.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 03 lis 2017, 19:29

Znaci Tuchel.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 lis 2017, 22:05

SPORT1 learned from 'well informed' sources that Luis Enrique has a concrete job offer from Bayern. The Spanish manager has not decided yet.

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 04 lis 2017, 00:33

Haha može enrikea da znamo da smo propali 100% :D
Ma sad idemo na švabu ja bih rekao
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 lis 2017, 07:55

RedQueen; BayernForum napisao:New article from Sportbild this morning, with not much new information though. There was a conference call with Tuchel, Hoeneß and Rummenigge a couple of hours after Ancelotti was dismissed. He didn't agree to take the job right away. Instead he started a discussion about sporting issues and said his decision would depend on them. They agreed to resume talks after the game on Sunday.

Reiterating that Tuchel is Rummenigge's man and Nagelsmann Hoeneß'. They say the real issue is the power struggle between Rummenigge and Hoeneß.

Ja hoću Tuchela jer mislim da je on jedan od rijetkih koji bi mogao napraviti dobar posao i u slučaju eventualnog početnog neuspjeha. Nagelsmann je super potencijal, ali ne mogu si baš zamisliti kako će on reagirati ako rezultati ne budu dobri.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 04 lis 2017, 08:26

Tuchel je tu ispao jaaako pametan! Em se ograđuje, em si odmah iz početka stvara respekt.

Do sada se treneri nisu tako postavljali kada je riječ o polsu u Bayernu, pa je Sportbildu čudan njegov stav.

Ali ovo je prevruće mjesto da bi kreno napamet u njega. I ima pravo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 lis 2017, 11:20

Murta napisao:
Julian Buhl‏ @julianbuhl
Uli #Hoeneß zur AZ über Treffen m. Pep #Guardiola: "Habe ihm gesagt, wen wir in den nächsten Tagen verpflichten. Er war zufrieden."#FCBayern

Hoeness je rekao Pepu koga će Bayern uzeti i ovaj je bio zadovoljan.

Tuchel ili Luis Enrique. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 04 lis 2017, 11:42

Koja medijska špekulacija.

Najprije Tuchel, riješeno, te da Uli čeka Nagelsmanna, pa onda čitam da je novi trener Enrique (?), pa sad da Van Gaal preuzima do kraja sezone.

Ništa nema smisla, osim da Tuchel preuzme. Ništ drugo...

Kakvi Enrique, pa otjeran je iz Barce, a sjetimo se epizode s Romom, Van Gaal do kraja sezone. Kaj to znači, da smo se već u 10. mjesecu predali. Kaj znači do kraja sezone ? Pa nije 4. mjesec.

Nagelsmann? Veliki potencijal, al uništit ga sad, jer realno preneiskusan je za ovakvu situaciju i pomalo rasulo od kluba i ekipe.

Tuchelu dati slobodne ruke, i nek odradi ugovor od 4 godine. Nek postavi svoje stvari, igrače... Ja mislim da to može trenutno jedino on.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva