Onako- ni da ni ne. U biti nisam baš nešto prezadovoljan.
Očekivao sam Tuchela ili neznam koga. Novog trenera, novu igru, novi Bayern. Remont i pripremu na isto. Jupp je osvojio naša srca zauvijek , i biti će zauvijek naša nostalgija, al sad baš da ga dovedemo kad je u mirovini 4 godine, kad se ionako ta "triple generacija" zamijenila i kad je na izmaku. Neznam....
Neznam što to znači za ovu sezonu. Iskreno...
Pozitivno je to što zna igrače(većinu) i klub u dušu. Pozitivno je to da dolazi kao pobjednik, šampion, i možda će momčad reagirat tako. Možda im to opet presadi. I naravno, pozitivno je to da sam dobio poruke od frendova, da sad svi kao strepe da se Bayern vraća na stare staze. Supa Bajan! Znači tako nas gledaju neprijatelji, valjda i klubovi... Sumnjam da će tako biti, ali - wilkommen Jupp!!
anton 1983 napisao:Mislim da uopće nij eupitno dal će Muller biti standardan član prvih 11...
Zakaj misliš? Pa nije ni kod njega bil standardan, pogotovo u prvoj sezoni i dijelu druge. Sjećam se da je bilo nekih razmirica i problema, a Muller znao često ulazit s klupe i u 80. min. Pa u polfinalu protiv Reala 2012. nije bio član početne 11. U najvažnijoj tekmi sezone