Evo ovo mi je zadnja fora kaj bi probo i htio.
Inače kad god radim kadar koji ja hoću, onda mi je prvenstvena želja i najbitnija stvar ona koja je najmanje realna. E u 3 PM, ak je to najmanje realno onda bum i nerealne igrače dovodio!
Znači najbitnije mi je da se proda Muller. Mislim da BAyern sa Mullerom jednostavno nemre biti mass aller dinge u europi jer to povlači previše stvari za slaganje kadra, a to neželim. Jednostavno ne želim da idemo u tom smjeru.
Neka imena još ne znam ali bar mogu navesti poziciju.
Kod ovog karda uvjet je: dolazak Goretzke , ali da NE PROPADNE!
Imajući to na umu mora se napraviti velika čistka! To sigurno nije lagano, a i neki bi možda drugačije odabrali - ovo je moj odabir.
Obrana se sastoji od: Alabe, Bernata, Hummelsa, Sulea, Boatenga, Kimmicha i jednog novog DRC-a, taj DRC po svojoj prirodi prvenstveno mora biti desni bek, a sekundarno štoper - znači neš tipa Alaba, znači NE nešto tipa Howedes.. Ako se već nemre nabaviti takav profil igrača, onda treba nabaviti čistog DR-a.
Veza: fora je ići na 3 centralna vezna + jednim centralnim veznim koji je zamjena a jako puno igra, jedan koji možda iznenadi, pa nekoga neoćekivano izbaci i jedan koji je nebitan i posluži svrsi.
To bi bili James - Thiago- Goretzka. Onaj koji bi pokušao treneru dokazati da je u krivu je Tolliso i on bi ih prvenstveno prvi mjenjao (to neznači da neko drugi to nemože, već da je on prvi po redu ako jedan od ove trojice ne može), drugi onaj potencijalni izazivač je Renato, pa mater mu ak smo dali ajmo probat i onaj "nepotrebni" je Rudy.
Znači imaš 3 prvotimca - James - Goretzka - Thiago - > 2013 to su bili Schweini, Martinez, Kroos. Ak je sve po PS-u imaš jednog izazivača - Tolliso - tada L.G, imaš Renata i Rudya - tada može se reči Tymo i tj iznenađenje Muller/Robben (samo neki će ovo skužiti). Znači neka hijerarhija, filozofija, taktika, se mora znat.
Najveća investicija su krila. Za komplet Draxler Carrasco - izdvojio bi 110 miljona eura te ako bi bilo potrebno da se za 120 oba mogu dobiti, dao bi 120. S Draxlerom bi dobili taj potencijalni faktor iznenađenja da igra desetku ako se neko neoćekivano ozlijedi (Kroos 2013, RObben 2013).
4 Krila: Draxler, Coman, Robben, Carrasco - prva dva krila su Cara i Drax - i to zato kaj mislim da BAyern jednostavno nemre kupiti bolje. Također to mi je palo na pamet jer brijem da mi do Carrasca nemremo doć, ali - Grizmanide proč, mi nudimo Mulelra, njima to treba, a tražimo Carrasca i tako dolazimo do njega. Coman je brutalan izazivač i imaš jednog starog iskusnjaru Robbena - mislim da je to idealka.
Napad - kupiti bilo kakvog napadača do 15 milja - neg igra jednu sezonu ak treba i zgubimo 5 milja na ljeto kad ga prodamo jer ne igra i tako sve dok je LEwa tu...
Ukupno:
Obrana: Alabe, Bernata, Hummelsa, Sulea, Boatenga, Kimmicha i jednog novog DRC-a. 7 igrača
Veza: James, Thiago, Goretzka, Tolliso, Renato, Rudy. 6 igrača
Krila: Draxler, Carrasco, Coman, Robben. 4 igrača
Napad: Lewa, SC. 2 igrača.
Svi onih kojih nema iz sadašnjeg kadra su prodani. BMK za kolko novaca ako se može gore navedeni kadar složiti....
Pa sad vi POOP