Murta napisao:Generalu se malo smanjila aktivnost otkad je došao na poziciju, ali po logovima vidim da odrađuje prljav posao, premješta i zaključava teme, tako da sam i njime zadovoljan.
Aktivnost mi je općenito bila gotovo u slobodnom padu zadnjih 2 godine i par mjeseci, najviše zbog svakakvih privatnih problema i nedaća koje su me snašle, a isto tako zadnjih godinu dana i iz nekih drugih razloga što se ovdje događaju na što jednostavno ne želim uopće više reagirati i ne reagiram više kao u neka druga vremena.
Ovo što se tiče moderiranja oko tema ću i dalje uredno raditi, možda i koji impuls više dati sada kad od jučer više nisam u radnom odnosu, no određene stvari su predaleko otišle ovdje, a moglo bi se 'kriviti' neaktivne članove koji su nekoć bili i više nego aktivni između 2011. i 2014. jer se izgubila 1-2 dimenzije.
No svatko ima svoje prioritete i zanimacije, a koliko sam mogao shvatiti što s Facebooka što ovdje zadnjih 2 godine, Ultras i Luctl su nekako s odlaskom u Njemačku i Švedsku to sve promijenili.
S druge strane otkako sam došao ovdje mi je bilo nejasno kako to da u Hrvatskoj(pa i u BiH ili čak u dijaspori) ne postoji barem 50 ljudi koji navijaju za Bayern i žele o tome raspravljati na webu kad znam da ih ima na stotine, pa čak i tisuće... to ostaje svima nejasno.