Lahm napisao:Dortmund![]()
Ide to njima.

Lahm napisao:Dortmund![]()
Ide to njima.

Murta napisao:
![]()

Murta napisao:Nikad ne bih rekao da će Schalke biti 2. nakon 12 kola, prije bih se kladio na predzadnje mjesto. Jest da su Leipzig i Dortmund usrali neke utakmice, ali i Schalke igra smisleno.

anton 1983 napisao:Murta napisao:Nikad ne bih rekao da će Schalke biti 2. nakon 12 kola, prije bih se kladio na predzadnje mjesto. Jest da su Leipzig i Dortmund usrali neke utakmice, ali i Schalke igra smisleno.
Daj ga ne poop Murta - to je sam dokaz kolko je liga u kurcu - nemreš mi bit drugi sa 16:12I to ne u vremenima kada se igra razarački nogomet.

cruz napisao:pa Leipzig što je dokazao da se može odskakati iz prosjeka uz malo više truda. Red bull je samo jedan od sponzora, ali je Red bull magnet za brojne nove sponzore.
Schalke bi mogo ove godine izboriti LP a Tönnies neće štedit, prvenstveno na plaćama. Uskoro bi mogli postati popularno odredište za strane top talente, poput dortmunda. Onda će BL dobit još jednu dinamičnu mladu potentnu momčad.

Murta napisao:cruz napisao:pa Leipzig što je dokazao da se može odskakati iz prosjeka uz malo više truda. Red bull je samo jedan od sponzora, ali je Red bull magnet za brojne nove sponzore.
Schalke bi mogo ove godine izboriti LP a Tönnies neće štedit, prvenstveno na plaćama. Uskoro bi mogli postati popularno odredište za strane top talente, poput dortmunda. Onda će BL dobit još jednu dinamičnu mladu potentnu momčad.

cruz napisao:Jeli iko gledao Bayerna sinoć? Ja nisam cili dan sio od posla a kamoli pogledat tekmu. Vidim pušing je pao, baš u Juppovom gradu

cruz napisao:Jeli iko gledao Bayerna sinoć? Ja nisam cili dan sio od posla a kamoli pogledat tekmu. Vidim pušing je pao, baš u Juppovom gradu

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju