cruz napisao:CHELSEA RISK LOSING HAZARD - UNLESS THEY CAN MATCH MAN CITY'S AMBITION
ima li naznaka..... ????
()

doro napisao:On mi ima neki sjebani karakter..no igrački bi naravno pasao...
doro napisao:On mi ima neki sjebani karakter..no igrački bi naravno pasao...

cruz napisao:doro napisao:On mi ima neki sjebani karakter..no igrački bi naravno pasao...
imam osjećaj Doro da bi ti svakom igraču koji nema njemačko državljanstvo pronašao manu, makar se zvali i Messi i Ronaldo i Hazard

anton 1983 napisao:doro napisao:On mi ima neki sjebani karakter..no igrački bi naravno pasao...
A koji vanzemaljac nema?Mislim Ribery i Robben su katastrofa od karaktera, ali to je normalno kod takvih igrača.
Ok Messi nema

doro napisao:Ma rib i rob kakvi god da jesu idu samo naprijed nisu pičkice dok ovaj mali je šminks-plačipička na to sam mislio...

anton 1983 napisao:doro napisao:Ma rib i rob kakvi god da jesu idu samo naprijed nisu pičkice dok ovaj mali je šminks-plačipička na to sam mislio...
Niš te nisam skužil, pak si nekaj prosoro...Ko ide naprijed, ko je plači pička? Kaj briješ?

doro napisao:Pa puno ti toga ne kužiš i teraš samo svoje

doro napisao:Tumač za našeg nogometnog intelektualca![]()
Rib i Rob(ribery i robben) su isto zajebani karakterom al nisu šminkeri i prevrtljivci i pussyplačkići...dok plačipička prevrtljivac i šminkerčić je hazard ako si i malo pratio njegovo ponašanje izjave itd. tokpm njegove karijere...
Jasno
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost