Svi imamo neke opčenite komentare i uvijek dajemo neko, "ako" mišljenje. No ajmo vidjeti da Vi morate odabrati i da si ukalkulirate sve vaše nepoznanice koje predpostavljate da će se dogoditi, kojeg ćete odabrati da ostane još jednu godinu.
Prošle godine svi smo bili za ostanak Robbena, jer kad pogledaš sezonu i učinak, bilo se teško drugačije odlučiti. Ove sezone oni su nekako ikvli mečd i mislim da izbor u ovom trenutku baš i nije lagan.
Znamo da oboje imaju teške naravi, da će teško prihvatiti ulogu zamjene i da su oboje podložni ozlijedama. Koji profil igrača bi nam više trebao, što mislite koji bi u toj još jednoj sezoni više dao i koji je opčenito bitniji za atmosferu u svlačionici, a isto tako kojem bi lakše rekli, vrijeme je prijatelju da spakiraš kofere i nastaviš svojim putem....
Jebote knedla mi je u grlu kad si samo zamislim da je ta era gotova i da ih više neće biti u Bayernu. Oni već dugo nisu na vrhuncu, ali bez njih" to neće više biti to". Oni su mi u rangu Effea i Kahna, nikakav Schweini i Lahm, ma kolko god ih cijenim...
width="960"