I kad Anton počne pisati o poklapanju stvari kod Jupa...
Pa šta tek reći za glupavi Real? Oni su odigrali koliko im je trebalo, dali 2 gola, drugi zahvaljujući usranom Rafinji, i eto njih u finalu.
Nemojte se zanositi revanšom Real - Juventus, neće Real dozvoliti bilo kakvo iznenađenje, vjerujte. Koliko se samo gnoja uz njih nakupilo, to je za plakati.
Jebenoj upravi poručujem da iskešira 100 miliona evra za jedno kršteno krilo... Ako smo dočekali da nas jedan matori Riberi vuče, to nije dokaz njegovog kvaliteta već naše dubioze. Rafinju koliko je sutra prodati. Onakve greške su na ovom niovu nedopustive i neoprostive. Još nas povrede uništiše: Nojer, Alaba, Koman, Vidal, Roben... A njima uvijek svi zdravi... Ne želim nikom loše, ali zar ovo nije jebeno poklapanje...
Još kad pomislim da nam je od naredne godine trener jebeni početnik Niko Kovač, još više mi je teško... Nemojte samo praviti poređenja sa Zidanom. Zidan je bio igračina, Niko je suvi prosjek. Ne mora da znači da će biti loš za Bajern, ali obzirom da je početnik to odmah baca velo sumnje na sve...
Real je postao na neki način nedodirljiv. Toliko su se naosvajali tih klempavka, da je prosto misaona imenica postalo da ih neko izbaci. I što je najjače, oni uopšte nisu toliko igrački dominantni u odnosu na ostale timove, ali su smireniji. Nakupilo se tu iskustva, ali i šampionskog mentaliteta u Ligi šampiona. Nije mi samo jasno kako ne mogu da budu prvi u Španiji, a evo već treću godinu u nizu će vjerovatno uzeti Ligu šampiona...
Mi smo se od tima koji je redovno izbacivao Real, pretvorili u njihovu mušteriju. Sada su oni La bestia negra za Bajern. Situacija se skroz okrenula, peti put u nizu nas dobijaju, od toga 3 puta u Minhenu. E, moj Bajerne...