Ovo prosto nismo znali kako da prođemo i toga trebamo biti svjesni. Sami smo sebe izbacili, no to ne umanjuje učinak velikog, najvećeg Jupa.

cruz napisao:Da je realu ovoliko ulazaka u 16erac zavili bi 8 komada
Ispadamo i zbog grešaka jebenih rezervnih igrača i rezervnog golmana
U obe utakmice smo trebali pobijedit da smo imali igrače koji znaju zabit

anton 1983 napisao:Nazalost nogomet je propo. Od sad se i ja pridruzujem Live Tickeru. Jupp dokazo da nema veze s vezom nego da je stvar poklapanja. Živio ti meni u mirovini.
doro napisao:Koje ovo smeče od kluba real nemreš vjerovat al treba priznat nemremo im 2 gola poklonit da ga jebeš...
Jbg bez 6 igrača smo bili bolji u obje tekme al lewa,muller i ribery nemreju zabit da igraji 1000 minuta realu...
Dečkima skidam kapu i nadam se da bude pool u finale i da bude dobil najciganskiji i najodvratniji klub mafijaški klub svih vremena...

anton 1983 napisao:Nazalost nogomet je propo. Od sad se i ja pridruzujem Live Tickeru. Jupp dokazo da nema veze s vezom nego da je stvar poklapanja. Živio ti meni u mirovini.

doro napisao:anton 1983 napisao:Nazalost nogomet je propo. Od sad se i ja pridruzujem Live Tickeru. Jupp dokazo da nema veze s vezom nego da je stvar poklapanja. Živio ti meni u mirovini.
cigan pep bi sa ovakvim Bayernom izgubio 5:0 u obje tekme aj prestani srat više..Jupp je izvuko maksimum iz ove ekipe a jbg netko je tu već napisao zabili smo si 2 gola tj početničke greške u turbo jakim tekmama a iste napravil 3 rezervna igrača.....

vintage napisao:Neznam sta je Muller radio 90min na terenu...
vintage napisao:Neznam sta je Muller radio 90min na terenu...
anton 1983 napisao:vintage napisao:Neznam sta je Muller radio 90min na terenu...
Glumio kapetana. Tako ce i slijedece godine. on dva najbolja igraca na terenu vadi van!!! Zguraj si bundesligu u šupak!
Vrati se na: Liga Prvaka 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju