[01/05/2018] 1/2 LP: Real Madrid 2:2 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2017-18

Re: [01/05/2018] 1/2 LP: Real Madrid - FC Bayern München

PostPostao/la Lennon » 01 svi 2018, 22:01

Nikako da se vrati nekaj za nešto... od 2013. pa dosad, iako smo igrali na velikoj razini, nekako se ne mogu otet dojmu da smo postali luzeri, luzerski mentalitet u tim tekmama di smo bili egal il čak bolji.

Ponosan sam na dečke jer smo u 180 minuta bili bolja ekipa. Čak dosta bolja. Al dojam je da smo luzeri. Da još 5 ovakvih utakmica odigramo, Real bi nas izbacio u svih 5. Skloniji sam da je do mentaliteta nego do čiste sreće, a to malo više boli...

Ljudi moji, nemojmo se zavaravat. Real je bio zreli i na pladnju i pitanje kad bu opet tak neš se poklopilo.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 svi 2018, 22:03

vintage napisao:Neznam sta je Muller radio 90min na terenu...

Nemaš kog stavit nije smio dirat ofenzivce jer lovimo 2 gola iako je paket lewa,muller i ribery bio za ništ....

Mislim da je krajnje vrijeme da se riješimo riberya i robbena iz miljon razloga a mislim da se možda i lewi ljulja stolica al pitanje koga uzet umjesto njega kao i koje špek krilo?!

Da moram pohvalit The Wall Sulea kao i Hummelsa te Jamesa za trud do zadnjega...prednja trojka za koju nismo nažalost imali alternative(coman,robben) i 2 početnička kiksa rezervnih igrača nas je izbacila..moramo znat kad igramo protiv real(smeče,ciganija,mafija,suci i turbo sreća) mi moramo bit maltane savršeni i imat sreće bar malo drugačije nejde...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 01 svi 2018, 22:04

Lennon napisao:Nikako da se vrati nekaj za nešto... od 2013. pa dosad, iako smo igrali na velikoj razini, nekako se ne mogu otet dojmu da smo postali luzeri, luzerski mentalitet u tim tekmama di smo bili egal il čak bolji.

Ponosan sam na dečke jer smo u 180 minuta bili bolja ekipa. Čak dosta bolja. Al dojam je da smo luzeri. Da još 5 ovakvih utakmica odigramo, Real bi nas izbacio u svih 5. Skloniji sam da je do mentaliteta nego do čiste sreće, a to malo više boli...

Ljudi moji, nemojmo se zavaravat. Real je bio zreli i na pladnju i pitanje kad bu opet tak neš se poklopilo.

Dobro su Anton i Scar prošli put napisali. Nas je strefio "sindrom Sevilja".

Sevilja nije bila ništa lošija od nas, ali smo ih izbacili. Mi smo bili bolji od Reala, ali smo ispali. U pitanju su kompleksi i luzerski mentalitet u utakmicama u kojima se susreću giganti. Real nas je već dva prethodna puta izbacio, a i večeras je. Prosto nam ne ide više protiv njih kao nekada i pojedinci (Rafinja i Ulrajh) se znaju usrati do grla kada protiv njih igraju što rezultira direktno ovim ispadanjem.

Jebo vam svima Kovač mater u upravi, gdje njega nađoste da nas dalje vodi... :placi: :placi: :placi:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 01 svi 2018, 22:05

Objektivno Lewandowski i Muller su bili bas losi u ovom dvomecu. Pogotovu Lewandowski! Pa jebemu misa gde je on u ovakvim utakmicama!? Mi smo otisli u kurac kad smo ostali bez Comana i Robbena. Jbg ne mozemo mi da igramo nasu igru sa Mullerom na krilu. Nadam se da ce nasa uprava dovesti jedno brutalno krilo!

Nemački timovi su kroz istoriju bili poznati po svojoj čvrstini ali aktuelni šampion ne može da se pohvali tim epitetom.

Bajern je u Madridu kapitulirao u 11. minutu i na taj način primio gol na četrnaestom uzastopnom gostovanju u Ligi šampiona.

Bavarcima se nikada nije dogodilo ovako nešto, ali kada uzmete u obzir da Bajern čitave sezone igra bez Manuela Nojera i da je odbrana malo puta bila kompletna, onda ni redovno primanje golova na gostovanjima u Ligi šampiona ne predstavlja ništa čudno.

Bajern je redom primao po barem jedan gol na gostovanjima Real Madridu, Sevilji (1:2), Bešiktašu (1:3), Anderlehtu (1:2), Seltiku (1:2), Pari Sen Žermenu (3:0), Real Madridu (4:2), Arsenalu (1:5), Rostovu (3:2), PSV-u (1:2), Atletiko Madridu (1:0 i 1:0), Benfiki (2:2) i Juventusu (2:2).

Poslednji put Bavarci su sačuvali mrežu na gostovanju u Ligi šampiona 9. decembra 2015. godine u Zagrebu.

:shock: Brate mili. :facepalm:

Navijam u finalu za Liverpool i pobedice ih jer imaju brze igrace napred i nece jesti govna kao mi u ovom dvomecu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 01 svi 2018, 22:06

Gomez i Mandžukić su triput više sudjelovali u napadu nego ovaj Lewandowski kad su bitne utakmice u pitanju, a imaju trećinu talenta. Sule je više kreirao nego ovo drvo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 01 svi 2018, 22:06

anton 1983 napisao:
vintage napisao:Neznam sta je Muller radio 90min na terenu...

Glumio kapetana. Tako ce i slijedece godine. Isus mu mater senilnu da on dva najbolja igraca na terenu vadi van!!! Isus ti mater nesposobnu! Zguraj si bundesligu u šupak!

2 najbolja?! kad? tolisso u 1 polvremenu a u 2 se totalno izgubio sukrivac za gol i za još 2 velika sranja...James odličan al lik je izgorio nije mogo više se kretat počeo lopte gubit i popikavat se....zamjene su bile logične
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 01 svi 2018, 22:10

Bit cemo prvaci drzave, financije su super, City, PSG, i ostali ce propasti.... itd.
Veliki dio navijaca je to popusilo i evo ga.

Dodje Europa, klupa tanka zbog ozljeda a i nekvalitetne i dobijes to sto dobijes.

5 godina nas ozljede muce. Nista se ne radi po tom pitanju.
Dovode se drugorazredni igraci u nadi da ce oni nesto napraviti.

Pogledaj ovaj Real.... boli ih kurac sto nisu prvaci drzave, imaju prilike 3x za redom osvojiti CL.

Krivce treba traziti u upravi, tja... oni kod dobrog dijela navijaca asa u rukavu.... “ zdrave financije “ i 120x za redom smo prvaci drzave.

Tko voli nek izvoli.
Zadnja izmjena: Lahm; 01 svi 2018, 22:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Miki » 01 svi 2018, 22:11

Ne znam da li Bajern može ikako aplicirati u bilo kojoj od ostale 4 najjače lige? Onda bi se i kvalitet ekipe digao na još viši nivo i samim tim bismo mogli da sa još većom nadom pratimo LŠ.

Igranje Bundeslige više nema smisla, a ni naši nastupi u polufinalu LŠ zbog apsolutnog nedostatka konkurencije u ligi.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 01 svi 2018, 22:13

Murta napisao:Gomez i Mandžukić su triput više sudjelovali u napadu nego ovaj Lewandowski kad su bitne utakmice u pitanju, a imaju trećinu talenta. Sule je više kreirao nego ovo drvo.

Tu se slažem al koga da je danas stavio umjesto njega dečki nemojmo bit smješni daj nam klupu pogledaj te....riberyu danas opet pobjegla lopta u gol šansi alo....

opet smo se vratili psihički na tragikomediju al trebamo pogledat tradiciju a oba govori dam smo 4 puta izgubili finale LP-a gdje smo bili bolji izrazito i favoriti što znači i kad dođemo u finale teško ga osvajamo....malo čudno ali istinito...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 01 svi 2018, 22:15

Najvise sam nervozan jer smo bili bolji u obje utakmice i izbacili sami sebe. Na stranu sve te ozljede, da je samo Neuer bio u ekipi, mi bi to prosli!
Od 4 njihova gola, 2 bi obranio..
Zadnja izmjena: vintage; 01 svi 2018, 22:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2018, 22:16

Ništa, idem i ja u live ticker navijače. To je puno lakše. :D Sam se drzim floskula. Ekipa nevalja, trener nevalja, kadar nevalja.

A kurve neka i dalje žive...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2018, 22:16

vintage napisao:Najvise sam nervozan jer smo bili bolji u obje utakmice i izbacili sami sebe. Na stranu sve te ozljede, da je samo Neuer bio u ekipi, mi bi to prosli!

Kvaliteten trener nam je trebo ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 01 svi 2018, 22:17

doro napisao:
Murta napisao:Gomez i Mandžukić su triput više sudjelovali u napadu nego ovaj Lewandowski kad su bitne utakmice u pitanju, a imaju trećinu talenta. Sule je više kreirao nego ovo drvo.

Tu se slažem al koga da je danas stavio umjesto njega dečki nemojmo bit smješni daj nam klupu pogledaj te....riberyu danas opet pobjegla lopta u gol šansi alo....

opet smo se vratili psihički na tragikomediju al trebamo pogledat tradiciju a oba govori dam smo 4 puta izgubili finale LP-a gdje smo bili bolji izrazito i favoriti što znači i kad dođemo u finale teško ga osvajamo....malo čudno ali istinito...

I ja bi Lewandowskog držao 90 minuta jer to jedino možeš, ali kad završi utakmica onda ga treba uništiti kritikama kako je užasno igrao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 01 svi 2018, 22:18

Lahm napisao:Bit cemo prvaci drzave, financije su super, City, PSG, i ostali ce propasti.... itd.
Veliki dio navijaca je to popusilo i evo ga.

Dodje Europa, klupa tanka zbog ozljeda a i nekvalitetne i dobijes to sto dobijes.

5 godina nas ozljede muce. Nista se ne radi po tom pitanju.
Dovode se drugorazredni igraci u nadi da ce oni nesto napraviti.

Pogledaj ovaj Real.... boli ih kurac sto nisu prvaci drzave, imaju prilike 3x za redom osvojiti CL.

Krivce treba traziti u upravi, tja... oni kod dobrog dijela navijaca asa u rukavu.... “ zdrave financije “ i 120x za redom smo prvaci drzave.

Tko voli nek izvoli.

kad već sračkaš na tanko onda napiši činjenice....ne rešavamo se preosjetljivih igrača a imamo ih previše...u zadnjig godina jedino smo se riješili badstubera i benatie i to jedva ....

real su cigani,mafija i gnoj klub a mi to nismo niti budemo ikad bili..znači drugim oružjem ih možemo dobit a to je perfektna tekma i da mi imamo malo sreće a to se sad 3 puta sa njima nije desilo...ne radi se tu puno u kvaliteti..uzet par novih igrača riješit se 2-3 starca i 2 staklena i napravio s mnogo zašto to ne radimo neznam...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 01 svi 2018, 22:19

anton 1983 napisao:
vintage napisao:Najvise sam nervozan jer smo bili bolji u obje utakmice i izbacili sami sebe. Na stranu sve te ozljede, da je samo Neuer bio u ekipi, mi bi to prosli!

Kvaliteten trener nam je trebo ;)

Na stranu sve, sudac, trener, ozljede, picke materine, da je SAMO Neuer bio mi bi prosli...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2017-18