ivan napisao:Dobro ja kad čitam ovdje komentare ispada da je Real imao 20 šuteva naspram naših 10 i veći posjed. U obje tekme smo ih statistički gledano dominirali. Bacate tu sad neke fore nije ovo nije ono kao eto Real je bio baš brutalan. Odigrali su teško govno. Samo što eto nikako da se poklopi pa da ispadnu i da se svi slože kako su igrali za k umjesto da se po novinama ponavljaju izlizane fraze i dodvoravanje onom koji prođe dalje...
Jesmo li opet imali super šansi koje smo promašili? Da
Jesmo li opet poklonili gol? Da
Jesmo li nadigrani? Ne
Pa zašto sad drvlje i kamenje po svima? Ono prošle godine je bilo 3 puta gore. Nismo dali gola iz igre, sramotili se nakon crvenog. Svjestan sam da je zbog činjenice da smo bili igrački bolji gorak okus u ustima i još teže prihvatit ispadanje, ali nogomet je jednostavno kurva koja već par godina nije na našoj strani. Baš me zanima šta bi Real odigrao da im je falilo 5 igrača iz prve postave.
Razočarani smo, razumijem. Trebali smo proć i MORALI. Ali zašto sad odjednom BAŠ NIŠTA nevalja?

Nije baš da ništa nevalja, stoperi su odigrali maksimalno koliko su trebali, Alaba je fenomenalan lijevi bek, Kimmich vrlo solidan desni. Obojica, ako ćemo biti iskreni, rade sranja u obrani, ali to je i djelomično bila posljedica rizika zbog hvatanja rezultata.
James je igrač koji maksimalno razumije nogomet i igra sve uloge osim napadača, kad je gusto u obrani, vrlo često on rješava stvari. Thiago i Tolisso su mogli biti bolji, ali bar ih nisu nadigrali Modrić/Kroos/Kovačić, što je već jedan uspjeh. Ribery je s 35 godina u 2 utakmice bio najtalentiraniji igrač na terenu, šteta što ne može trčati.
Muller je Muller, čak je par puta sijao strah u 16m Reala, samo što nije nitko to iskoristio. Protiv Ulreicha isto ne mogu reći puno jer on je s razlogom drugi, a ne prvi golman. Kao niti protiv Rafinhe u prvoj utakmici.
I onda dolazimo do Lewandowskog.