SP 2018. Rusija

Re: SP 2018. Rusija

PostPostao/la doro » 22 lip 2018, 15:06

1 pol Argentina bolja fulala 2 Jake sanse I jedan zicer mi Imali 2 polusanse...2 pol poklon Gol te majstorija modrica unistile argentinu...samo da island danas dobi I da smecari argentinci ispadnu...u 2 pol mi smo odigrali organizirano I Pametno te IH na kraju dokrajcili...jrdnostavno Nas ide zasad nebi stvarao nikakvu euforiju...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 22 lip 2018, 16:10

Promašaj Mandžukića glavom s 5 metara kad je bio sam je tebi polušansa? :haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2018, 17:11

ivan napisao:Promašaj Mandžukića glavom s 5 metara kad je bio sam je tebi polušansa? :haha:

Tak nebitno kad je sudac zvao sa strane...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 lip 2018, 18:31

Hrvatska uvjerljivo, sigurno i sinoć je još jednom pokazala da je najozbiljnija repka s prostora bivše Jugoslavije. Kakvo je to samo sinoć razvaljivanje Argentine bilo. Messi je fino bio odsiječen, sve pametno odrađeno.

Luka dominira, onaj gol je umjetničko djelo, baš je fino zavukao.

A Mandžo i njegova borba i totalno izluđivanje protivnika...Kud on ikad ode iz Bayerna.... :(

A gledam samo ovu dramaturgiju kod Mikija po pitanju Elf-a čuj: "težak udarac za njemačku reprezentaciju i savez"... :lol: :lol: :lol: Čovjek bi rekao sve se raspalo, ljudi ispali, blamirali, a satro ih Maroko.... :D :D

Sutra će Elf pristupiti ozbiljnije, siguran sam i slaviti. S onakvom sporom igrom kao protiv Meksika ionako ne bi imali šta tražiti, na onakav način se ne mogu probiti kompaktni Šveđani. Ali svakako da bi njemački mentalitet trebao biti bolji od argentinskog..Bar je tako skoro uvijek bilo... :D

Nimalo umanjujući pobjedu Hrvatske (koju gore i nahvalih), treba reći da su Argentinci tako loše selektovali igrače i tako im je sve bez glave i repa. Ali opet neke selekcije bi imale respekta prema Messiju i ostalim njihovim zvijezdama, pa bi se malo i ukenjale, a sinoć Hrvatska hrabro ih napade...Sve je tačno dozirano i sve se znalo... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2018, 19:44

Nama svaka cast za sinoc, ali ja i dalje ne znam koja je nasa stvarna snaga jer ova Argentina je tragikomedija.

Ljudi jos nisu uigrali standardnu postavu, taktiku niti selekciju igraca za SP.

Sampaoli se totalno pogubio i repka igra za k cijele kvalifikacije pa se losa igra samo preslikala na SP.

Sto je Murta spomenuo pozitivna stvar je sto smo obrambeno vrlo dobro stajali i sto nam ni Argentina niti Nigerija nisu nesto ozbiljno zaprijetili.

K.O. faza je opet neka vrsta lutrije jer svatko svakoga moze izbaciti i tu detalji i sreca odlucuju. Protiv Portugala smo npr. ispali u izjednacenoj utakmici, sad mozda mozemo proc u istoj takvoj utakmici.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 22 lip 2018, 20:49

Odlična utakmica Srbije i Kosova. Nisam ovo očekivao, mislio sam da će biti valjanje u blatu kao 1. poluvrijeme sinoć. Nema grubih prekršaj i nogomet je odličan.

Srbija je bolje krenula, zabila gol i povukla se nakon 10 minuta. Otad Švicarska dominira.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2018, 20:49

Bravo Šiptari! :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2018, 20:50

Jao koji kiks Tosica.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 22 lip 2018, 22:09

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Promašaj Mandžukića glavom s 5 metara kad je bio sam je tebi polušansa? :haha:

Tak nebitno kad je sudac zvao sa strane...

Nije točno. Digao je zastavicu nakon završetka akcije. Da je zabio išlo bi na VAR i gol bi bio priznat. Da je pak sudac svirao zaleđe prije upućivanja udarca odnosno kraja akcije ne bi nam ni VAR pomogao bez obzira što nije zaleđe
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2018, 07:59

Mogu se poluslozit jer bi lik morti bez obzira rekao da VAR nije u pravu jer jedan nas igrac je bio u zaledu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 23 lip 2018, 14:43

anton 1983 napisao:Bravo Šiptari! :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007:

Antone, poduvaj srpski ..... znaš već šta. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 23 lip 2018, 17:08

Murta napisao:Slika

Super utakmica, velika i ujedno prva pobjeda nad Latinosima ikad na velikim natjecanjima. :bravo:

Vezni red je odigrao odlično, obrana je bila dosta dobra iako je u par situacija to izgledalo vrlo poljuljano, no Argentina nije bila previše opasna. Suci su bili užasno loši na utakmici, mnogi potezi su bili prosto neshvatljivi, no s 3:0 dobili su oni svoju porciju za loše izdanje.

U zadnjoj utakmici se očekuju neke rotacije, ali se ide po pobjedu. Argentina još uvijek živi jer je Island žešće izvisio od Nigerije, a opet i Nigerija će se nešto pitati u tom dugogodišnjem kaosu od Gauchosa.

Mi smo grupu okončali na 1. mjestu i ostaje vidjeti tko će biti na drugoj strani - Danska ili Australija. Francuzići će ići na pobjedu i 1. mjesto protiv Danske pa iz naše skupine nekoga pokupiti.

Belgija rastura rezultatski opet, ali na terenu ni s Robertom Martinezom to ne izgleda nimalo uvjerljivo. Španjolska i Portugal su na putu, ali zadnje kolo će morati maksimalno igrati da ih netko neugodno ne iznenadi pošto neugodni Iran ima 3 boda.

Kolumbija mi je najveće razočaranje i morat će se vaditi na Poljskoj, a isto tako i Poljska na njima. Tko izgubi, turnir gotovo sigurno završava u skupini jer jedina opcija da oba nastave natjecanje je sutrašnji potencijalni remi između Japana i Senegala i njih remi, pa okršaj s Kolumbije i Poljske s ovima gdje bi svi na kraju imali 4 boda. :D

Od Engleske baš ništa ne očekujem osim da prođe i standardno završi natjecanje prije polufinala.

Mexico je na dobrom putu prema osmini finala, trenutno 0:1 protiv Koreje. Njemačka večeras mora dobiti Švedsku ako želi ići dalje i smanjiti sebi pritisak uoči zadnjeg kola jer kalkulacije s utakmicom Mexico-Švedska baš im i ne ide u prilog.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 23 lip 2018, 17:45

Germany XI vs Sweden: Neuer, Kimmich, Boateng, Rüdiger, Hector, Rudy, Kroos, Reus, Müller, Draxler, Werner #GERSWE #ZSMMN

Rudy :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 23 lip 2018, 18:17

Murta napisao:
Germany XI vs Sweden: Neuer, Kimmich, Boateng, Rüdiger, Hector, Rudy, Kroos, Reus, Müller, Draxler, Werner #GERSWE #ZSMMN

Rudy :haha:

Nešto je tu čudno s gundoganom očito. Nije mi jasno baš ni Rudiger umjesto Sulea. Iskreno Sule mi je bolji a i uigran je s obranom zbog Bayerna. Samo pobjeda im igra, bit će zajebano. Nažalost ne mogu gledat
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 23 lip 2018, 18:20

Nema vas šta čuditi za Gundogana, to jeste igranje Rudyja. Rudy treba da čuva leđa Kroosu, kako bi ovaj mogao ići ofanzivnije. Tako da tu ima logike....Ne mogu igrati tu Gundo i Kroos zajedno, pa ko bi onda krpio rupe???
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostalo