Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Sad nas ide i boli nas kita. To je dobro, sam neka ide i neka gazimo, ali ja i želim da kad tad u BL poberemo kakav takav šamar da nas malo vrati na zemlju, al mislim u pozitivnom smislu, jer oću da dođemo u Lp što dalje, a vjerujem da možemo do jako daleko. Ne bi imo ništa protiv knap pobjedi protiv Mainza i tu ne govorim o rezi več o prikazanoj igri...
potpuno se slažem sa tobom, ja bi volio da prije fiorentine mi baš sve nezgazimo, jer to bi moglo samo podići ove naše zvijezde u nebo, i budu li oni ušli u utakmicu sa stavom "ma kakva fiorentina, mi gazimo sve pred sobom, lako ćemo sa njima" osobno ću se zaputit u München i jebat im po spisku sve šta im je drago![]()
to nas jedino može i izbaciti, ostalo ništa jer smo puno kvalitetniji od fiorentine...zato bi sad jedno lagano spuštanje na zemlju bilo dobro, ne sad poraz, ali da moradnu čupat pobijedu ili da odigraju npr. sa nekim prije fiorentine jedno ravnopravnu tekmu, gdje se moradnu i branit, to će bit dobro za nas...
Ma ne bojim se ja toga....Mi smo ove godine napokon slozili dvije iskusne stvari: Ekipu i Trenera. I tesko da se Gaalu moze desiti da dopusti takav pristup utakmicama sad kad je nasao pravi recept za dobru igru. A ni igracima sigurno, jer je Bayern gladan uspjeha tako da ce oni gristi ko ludi samo da uspiju. Ne bi me iznenadilo da dobacimo daleko i u LP bas zato sto nam niko ne daje sanse... Samo moliti Boga da nas postedi povreda....
width="960"

Više nikad on nesme pucat....ja sam mislil da je to bilo samo protiv Juvea.....